- 3 Ağustos 2018
- 2.662
- 3.187
- 83
Bugün benden bile erken kalkmışsın, 11:20idi uyandığımda kısa bir şok geçirdimGünaydıııınnnnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün benden bile erken kalkmışsın, 11:20idi uyandığımda kısa bir şok geçirdimGünaydıııınnnnnn![]()
Kızlar sizi çok iyi anlıyorum, mide bulantısından gözünü açamayan biri olarak, çubuk kraker, leblebi, naneli sakız şeker tavsiye ederim ve sürekli birşeyler yiyin açlık çok bulandırıyor az da olsa atın ağzınız boş kalmasınSonsuz Şükürler olsun Rabbime geçicek bugünlerbir anı olarak kalacak aklımızda ♥
Ahh geçecek bugünler inanıyorum daha güzel günler gelicek teşekkür ederim canınKızlar sizi çok iyi anlıyorum, mide bulantısından gözünü açamayan biri olarak, çubuk kraker, leblebi, naneli sakız şeker tavsiye ederim ve sürekli birşeyler yiyin açlık çok bulandırıyor az da olsa atın ağzınız boş kalmasınbenimki 14e kadar sürmüştü malesef
Uyumuşum canım yaBen geldim sen gitmissin balam yaaa![]()
ah keske 9 ay boyunca o wcden cikamasamda bulantidan yeterki olsa bebisim karnimdaKızlar sizi çok iyi anlıyorum, mide bulantısından gözünü açamayan biri olarak, çubuk kraker, leblebi, naneli sakız şeker tavsiye ederim ve sürekli birşeyler yiyin açlık çok bulandırıyor az da olsa atın ağzınız boş kalmasınbenimki 14e kadar sürmüştü malesef
Suan ne yapıyorsunGünaydın günaydın günaydın![]()
yeni bir ev gününden meraba herkese önce kahvaltı sonra temizlik sonra yemek sonra oğlanla etkinlik ari gibi çalışıyorum evde kal ama yatma hareket et
![]()
Bende öptüm ama uzaktangünaydın anacum gel uzaktan öpem mıcık mıcık![]()
Yaaaaa su portakalın yesin seniGünaaaaydınnn tatlı su portakalım![]()
Banada yabancı sarkıyı hatırlatıyor nananananaaaaaa nananananaaaaaGünaydınn tatlım
Kız senin ismin bana hep şu nakaratı aklima getiriyor![]()
na na na na naa selena selenaaaağ
![]()
İyi olmus balam doktorunu arayıp sordunmu?Kuzucumlarrr gunaydinnnn bugun evden calisiyorum dun isyerine oksuren tiksiran adamlar ve hicbir onlem almadan gezen kargoculardan sonra isyana gelip evden calisicam dedim cok zor oluyo hatta beceremiyorum ama yapmam lazim bu arada burun kanamasi var ama bugun artik bildigin kan akiyo hamilelikten mi degil mi bilmiyorum ama korkuttu beni![]()
Nazar degdirme ne olur calıs seninde olurBugün benden bile erken kalkmışsın, 11:20idi uyandığımda kısa bir şok geçirdimkahvaltı desen öğleni buldu, Allahım evde olmak bütün düzenimi bozdu kızım bile uyumuş bugün
![]()
Bebek uyutuyor seni erkenden ahhh eskiden böylemiydin senUyumuşum canım ya![]()
Çok büyük konuşuyorsunah keske 9 ay boyunca o wcden cikamasamda bulantidan yeterki olsa bebisim karnimda![]()
Öyle canım hep yatasım var zaten, evin işi gücü beklesin dışarıda zaten yokNazar degdirme ne olur calıs seninde olur![]()
Yatın dinlenin balam isyok güc yok ohhhh
![]()
Valla canım evi havalandır çamaşır yıka ütü yap oturdum şimdi ya battaniyelerimizi falan sürekli balkona atıyorum havalansın diye takıntı oldu artıkNe yapıyorsun ballı cicegimmm![]()
İyi istirahatler balamÖyle canım hep yatasım var zaten, evin işi gücü beklesin dışarıda zaten yok ☺ Yatmalara doyacağız inş![]()
Valla canım evi havalandır çamaşır yıka ütü yap oturdum şimdi ya battaniyelerimizi falan sürekli balkona atıyorum havalansın diye takıntı oldu artıksen napıyosun canımm
![]()
Yok kuzum yarin sabah uyandigimda da olursa bu kadar siddetli sorucam simdi panik yapmayayim dedim evden de cikmak istemiyorum cagirir diye korkuyorumİyi olmus balam doktorunu arayıp sordunmu?
cok kötü birseydir eminim ama napalim canimm olsunda her cileye raziyizÇok büyük konuşuyorsun ☺ Allah nasip eder inş ama duanı da duyar, insan hayattan soğuyor inan bana, güzel hamilelikleriniz olsun inş rabbimin rahmeti bol, dualarımız sizinle![]()