Bugün artarsa siddeti sen bir ararsın gindemden onunda haberi vardır seni riske atacagını sanmıyorum cok acil durum olarak görmezse balam durdumu suan kanaman?Yok kuzum yarin sabah uyandigimda da olursa bu kadar siddetli sorucam simdi panik yapmayayim dedim evden de cikmak istemiyorum cagirir diye korkuyorum
Dinlen canım bosver ya rahatına bakkolay gelsin cicegim bende dinleniyorum cok yorulmus gibi
Biraz fazla rahatıma bakıyorumDinlen canım bosver ya rahatına bak
Geçer mevsimsel oluyor grip dikkat et yinedeBiraz fazla rahatıma bakıyorum
gribi ilaclarla engelleyebilirsem birikigüne bende bahar temizligine baslamayı düsünüyorum balam yeter bu kadar yattıgım
Cnmcim hic korkma gayet norml burun kanamasi. Bi sure her gun kanayan vardi hatta burdan tanidiklrimdan.Kuzucumlarrr gunaydinnnn bugun evden calisiyorum dun isyerine oksuren tiksiran adamlar ve hicbir onlem almadan gezen kargoculardan sonra isyana gelip evden calisicam dedim cok zor oluyo hatta beceremiyorum ama yapmam lazim bu arada burun kanamasi var ama bugun artik bildigin kan akiyo hamilelikten mi degil mi bilmiyorum ama korkuttu beni
Evet çok şükürSonsuz Şükürler olsun Rabbime geçicek bugünlerbir anı olarak kalacak aklımızda
Yeni oturdum nanacim ayaklarım zonkluyor oğlan tepemde hic susmuyor evin işi hic bitmiyorSuan ne yapıyorsun
evet canım fasulye annesine özendim galiba burnum kanadıGeçer mevsimsel oluyor grip dikkat et yinedeaynen havalarda ısınsın da azcık
Cocuklu kadınların derdi hic bitmiyor bu günlerimizi cocuksuzlar olarak iyi degerlendirelim bizYeni oturdum nanacim ayaklarım zonkluyor oğlan tepemde hic susmuyor evin işi hic bitmiyorçorba mi yaptım aksama yemek planım hazır birazdan kalkıp oğlanı doyurcam sonra yemegimi yapicam sonra kocam gelir sonra yemek faslı sonra cayyyy
Aaa niyekievet canım fasulye annesine özendim galiba burnum kanadı
İki haftayı bulur en aznana en son günler sonra gelmişti... bu sefer 1 ay kalır sanırım
Sende gebelk varmı kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?