• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla cok tuhafki bel kemigimden biraz icerde kasık tarafında bastırınca acıyan bir yer var dün geceden beri ters bir hareketmi yaptım sanıyorum ama dokununca baya acıyo haricinde belirti olarak akıntım bile sıfır diyebilirim canım😳
Sende varmı biseyler
Ben de hicbirsey yok ya nw adet belirtisi ne de bisey

Valla bu da ayrı bi dedikodu. Ben en az beş kez gayet ovuden bi tık önceki koyulukta gördüm o ovu testlerini, tam 30 gün yaptım, adetin 10. Günü başlamıştım. Hep aynı koyuluktaydı, ovu gelmeden adet geldi. Hiç bi alakası yok. Ayrı ayrı zamanlarda ovu testi yapıp ovu yakalamaya çalışırken adet gördüm ve benim hep öyle koyuydu. Bi kere bile açık denk gelmedi. Bi kere bile gebe değildim.
Ümit fakirin ekmeği biliyorum
Biliyorum ve sizi çook iyi anlıyorum!
Ben de bebebm olsun gebe olayım çok istiyorum.
Ama gerçekçi olmayan şeylerde ümit aramayalım gözünüzü seveyim. Düzenliyse adetler, adetten 16-14 ve 12 gün önce ilişki yaşamaya çalışalım, düzgün beslenelim. Kendimize dikkat edelim. İsteyen varsa adeti geciktiği gün yapsın. Ama normali de bi hafta gecikmesidir. Bu böyle bir rus ruletine dönüyor yani..
Herkes herkesi ümitlendiriyor. Zaten zor bi süreç, o adet geldiğinde wminim hepimizden düşüyor o gözyaşları, bu tip ümitlenme hareketleri hıçkıra hıçkıra ağlamalara ve travmalara sebep oluyor.
Lütfen üzmeyelim birbirimizi
Ben kimseyi ümitlendirip üzmüyorum. Instagramda ovulasyon takibi yapan sayfalar var çok da güvenilir. Onlardan aldığım ovu testi çok güvenilir. Ve şimdiye kadar söyledikleri gibi takip ettim ve ovu günlerimi. Sizin dediğiniz gibi 12 14 falan yapsaydım hep kaçırırdım ovu günlerimi. Ben adetin 9. Günü gördüm yumurtlamayı ve çatlama 10.gun oldu. O takip ettiğim safyada sürekli paylaşım yapılıyor düzenli ve ovu testleri adete bir kaç gün önce yapılınca hafif koyuluk yapıyor gebelik varsa. Ve bunu yapan arkadaşlar bir kaç gün sonra kanda gebelik yapıyor ve hamile. Ben öyle kulaktan dolma kimsenin söylediği şekilde aldığım bilgiyi söylemem. Herkes kendince bir şeyler biliyor. Siz kendi bildiğinizi uygulayın size umut olarak bir şey söyleyenlere gereken cevabı verirsiniz

Ben kimseyi ümitlendirip üzmüyorum. Instagramda ovulasyon takibi yapan sayfalar var çok da güvenilir. Onlardan aldığım ovu testi çok güvenilir. Ve şimdiye kadar söyledikleri gibi takip ettim ve ovu günlerimi. Sizin dediğiniz gibi 12 14 falan yapsaydım hep kaçırırdım ovu günlerimi. Ben adetin 9. Günü gördüm yumurtlamayı ve çatlama 10.gun oldu. O takip ettiğim safyada sürekli paylaşım yapılıyor düzenli ve ovu testleri adete bir kaç gün önce yapılınca hafif koyuluk yapıyor gebelik varsa. Ve bunu yapan arkadaşlar bir kaç gün sonra kanda gebelik yapıyor ve hamile. Ben öyle kulaktan dolma kimsenin söylediği şekilde aldığım bilgiyi söylemem. Herkes kendince bir şeyler biliyor. Siz kendi bildiğinizi uygulayın size umut olarak bir şey söyleyenlere gereken cevabı verirsiniz
Benimde adetim düzenli olsa da yumurtalama gunlerimin farkli oldugunu testle öğrendim ve en son gebeliğim ovulasyon takibi ile oldu. Adet gecikmesi yasadigim gun hem ovu testi yaptım hemde gebelik, ovu testi çok belirgindi, gebelik ise hafif belliydi, genel olarak güvenilir testler. Isterseniz testlerimin fotosunu atabilirim :)

Benimde adetim düzenli olsa da yumurtalama gunlerimin farkli oldugunu testle öğrendim ve en son gebeliğim ovulasyon takibi ile oldu. Adet gecikmesi yasadigim gun hem ovu testi yaptım hemde gebelik, ovu testi çok belirgindi, gebelik ise hafif belliydi, genel olarak güvenilir testler. Isterseniz testlerimin fotosunu atabilirim :)

Atarsanız sevinirim. En azından inanmak istemeyen arkadaşlarda görür ☺️

Slm kizlar benim bat 27agustos. Doktortora gidip yumurtalarimin kiste dönüstügünü görene kadar hamilelik belirtim vardi. Demekki hepsi psikolojikmis. Doktor bana tedaviye baslayinca olumlu basla ve stres yapma diyor ama mümkün degil. Onca hormonu al 2 günde bir yumurta ölcümüne git Allahim benim oglumada saglikli bir kardes nasip et. AMİNN

Atarsanız sevinirim. En azından inanmak istemeyen arkadaşlarda görür ☺

Bu fotoğraf daha önceki gebeligime ait, adetim olması gereken gün yapmıştım böyle çıkmıştı, daha öncesinden erken gebelik testi yapmıştım ama bişey çıkmamıştı, erken döllenme-geç döllenmeye gore herkesin hamile bile olsa ikinci çizgiyi gördüğü zamanlar farklılık gösterebiliyor, gerçekten sabir lazım, inşallah hepimiz güzel haberler alırız 😊

Eklentiler

• Screenshot_20190818-170832_Instagram.jpg
    Screenshot_20190818-170832_Instagram.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 46
Sagolasın bacım😅🤣
Esimde cok heyecanlı bir hamile gibi nazlanıyorum görmen lazım 🤪😂 ama kırmızıları gördügümde karsılıgını isteyecek oda biliyorum😂😂 zamanda hic gecmiyo lanet😅
Valla cikarrlar 😁 Allh vere de bebik gelmis olsn. Yoksam isin zor kolay gelee 😁

Sol kasıktan biraz orta ve yukarısı dokununca acıyo ve karnımda sertlik var dün aksamdan beri sadece dokundugumda yada mutfak tezgahına temas ettigimde oluyo bu 🙇‍♀️ fikoss fikoss
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vallaaaaaaaa duydgum kadariylaaaaaa bu gebelik belirtilerinde vaaaaaaaar :KK53: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back