- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
İnsallah Allahım duysunOlmasın olmasın lütfeeeenbebiş olsunnn
![]()
![Smiling face with halo :innocent: 😇](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f607.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah Allahım duysunOlmasın olmasın lütfeeeenbebiş olsunnn
![]()
Merkez beklemede
Evde keyifteyiz bugün cıkmıyoruz kuzum film izliyorduk
İki sükür namazı kılıyorum ben simdiMisafirlikteyim dua edin yoksa yapardim![]()
Heyecanla bekliorz. TAKIPCINIZMerkez beklemede![]()
Canım benim yerlesme kanamaları yasıyor olabilirsin oyüzden herhangi bir acile gidip karınagrısı mide bulantısı yasadıgını söyle(yasamasanda) betahcg baksınlar ki sana zaten sorarlar adetin gectimi diye bugün bile gitsen bakarlar acildeInsallah bitnmde adet olmadim ya leke gelio cok acik pembe ilk kez bugun adet kokusu aldim ama tık yok hala acaba bu adetmi ilk kez bole bisey yasiorum ya goguslerimde cok acio sinirim bozuldu normalde dolu dolu kip kirmizi kan gelirdi ilk iki gun simdi tik yok bide sol kasigim batio surekli hele dun afedersin wc ye oturuyum dedim aglicaktim bi anda bicak sokmus gibi oldu noluo anlamiorum esimde bi kan ver pazartesi zaten bi hastanede duzenli gidioz bide baska hastameye gitme dio gittigimiz hastane cok uzak sinirim iice bozuldu kndince oda hakli ama iste bi asagidan muane olsam belki ne oldugu anlasilir![]()
Genel kontrol icin daha sonra yine gidersiniz canım suan önceligin betahcg olmalı bence esin haklı yaniZaten gitcem kuzumda iste sadece kan vermek istemiorum hastaneye gitmek istiorum esim sknti yapio ortada bisey yok kan ver vs dio ikna etsem olmadi yarin cok kotuyum diyim hastaneye gitcem bu sekilde olmuo aklim surekli orda korkumda oluo illakiesimde kndine gore hakli hep bos cikio artik ikimizde yorulduk yildik
![]()
Sagolasın bacımHeyecanla bekliorz. TAKIPCINIZ![]()
Vallaha donene kadar zaten aksam olurİki sükür namazı kılıyorum ben simdi![]()
Kiz var mi belirti neyinMerkez beklemede![]()
Aynı yatakta yatmak isteyen eltinmi oEltumgildeyimçerkezköy
Bi bakalim gorumcemdeyim su an yarin halletcem o isi bisekilde bole olmuo cunku kndimi bunalttim iiceCanım benim yerlesme kanamaları yasıyor olabilirsin oyüzden herhangi bir acile gidip karınagrısı mide bulantısı yasadıgını söyle(yasamasanda) betahcg baksınlar ki sana zaten sorarlar adetin gectimi diye bugün bile gitsen bakarlar acilde
O zmn sadece kan vercem artikGenel kontrol icin daha sonra yine gidersiniz canım suan önceligin betahcg olmalı bence esin haklı yani
Valla cok tuhafki bel kemigimden biraz icerde kasık tarafında bastırınca acıyan bir yer var dün geceden beri ters bir hareketmi yaptım sanıyorum ama dokununca baya acıyo haricinde belirti olarak akıntım bile sıfır diyebilirim canımKiz var mi belirti neyin
Sasmadan 20 sinde geliyodu yavrum son üc aydır birgün erken veya birgün gec gelebilir tam tarih 20siNana ne zamandı cnm snein bat yakın mı
En azından hamile olmasan bile stresin gider ve adet görürsün tatlım aksatma yarın mutlaka hallet rica ederim ne demekBi bakalim gorumcemdeyim su an yarin halletcem o isi bisekilde bole olmuo cunku kndimi bunalttim iicets ederim destegin icin
![]()