• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah bitnmde adet olmadim ya leke gelio cok acik pembe ilk kez bugun adet kokusu aldim ama tık yok hala acaba bu adetmi ilk kez bole bisey yasiorum ya goguslerimde cok acio sinirim bozuldu normalde dolu dolu kip kirmizi kan gelirdi ilk iki gun simdi tik yok bide sol kasigim batio surekli hele dun afedersin wc ye oturuyum dedim aglicaktim bi anda bicak sokmus gibi oldu noluo anlamiorum esimde bi kan ver pazartesi zaten bi hastanede duzenli gidioz bide baska hastameye gitme dio gittigimiz hastane cok uzak sinirim iice bozuldu kndince oda hakli ama iste bi asagidan muane olsam belki ne oldugu anlasilir 😔😔😔
Canım benim yerlesme kanamaları yasıyor olabilirsin oyüzden herhangi bir acile gidip karınagrısı mide bulantısı yasadıgını söyle(yasamasanda) betahcg baksınlar ki sana zaten sorarlar adetin gectimi diye bugün bile gitsen bakarlar acilde

Zaten gitcem kuzumda iste sadece kan vermek istemiorum hastaneye gitmek istiorum esim sknti yapio ortada bisey yok kan ver vs dio ikna etsem olmadi yarin cok kotuyum diyim hastaneye gitcem bu sekilde olmuo aklim surekli orda korkumda oluo illaki 😔 esimde kndine gore hakli hep bos cikio artik ikimizde yorulduk yildik 😔
Genel kontrol icin daha sonra yine gidersiniz canım suan önceligin betahcg olmalı bence esin haklı yani

Canım benim yerlesme kanamaları yasıyor olabilirsin oyüzden herhangi bir acile gidip karınagrısı mide bulantısı yasadıgını söyle(yasamasanda) betahcg baksınlar ki sana zaten sorarlar adetin gectimi diye bugün bile gitsen bakarlar acilde
Bi bakalim gorumcemdeyim su an yarin halletcem o isi bisekilde bole olmuo cunku kndimi bunalttim iice 😔 ts ederim destegin icin 💕

bata 8 gü

n var demişsiniz, daha ovunun üzerinden 6 gün geçmiş. 4 üz geliyo bile olsa daha rahme geçmemiş oluyo idrarda çıkmaz...
ayrıca kesin testiniz labquick!
Ben bu labquick e dava açıcam ya sonunda, burlarda ovuden bi saat sora yapıp pozitif çıktı demeyen kalmadı bi tek 😂😂
Adetiniz 1-2 gün geçmeden gerçekten şu testleri yapmak anlamsız ya, hem biz okurken yoruluyoruz hem siz doğru olmayan heyecanlar yaşıyorsunuz😞
Yazıktır günahtır
[/QUOTE]
Vay benim canım ya 😅

Kiz var mi belirti neyin
Valla cok tuhafki bel kemigimden biraz icerde kasık tarafında bastırınca acıyan bir yer var dün geceden beri ters bir hareketmi yaptım sanıyorum ama dokununca baya acıyo haricinde belirti olarak akıntım bile sıfır diyebilirim canım😳
Sende varmı biseyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back