• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar çok hastayım her yerim ağrıyor ayağa kalkmaya halim yok sürekli uyumak istiyorum telefonu bile zor tutuyorum okadar yani🤕🥺bide çok duygusalım her şeye aglayasim geliyor hayra alamettir inşallah kurku değildir 🙄🙄
Canım gecmis olsun bende yum dan sonra öyle olmustum😞 insallah hayırlara alamettir 🤲

Hamis ciceklerim🌺🌺🌺🌺🌺 göbek bölgesinde acınız oldumu hic?
bu sol karın tarafım niye acıyorki böyle yaa😞😞😞

Benim yumurtalar sağdaydi benimde sol tarafim agr
Sol kasıktan biraz orta ve yukarısı dokununca acıyo ve karnımda sertlik var dün aksamdan beri sadece dokundugumda yada mutfak tezgahına temas ettigimde oluyo bu 🙇‍♀️ @fikoss

Canim bir önceki hamileligimde benimde aynisi oluyordu hatta benimde mutfak tezgahina dokununca oluyordu. Insallah gebelik vardir

Resimde beli olmuyor 3gundur diğer teste net çıkmıştı dijitalde yok cıktı sol kasıgım cok agrıyor bilemiyorum valla
Diğer test dediğiniz farklı bir markamı odamı resimde gözükmez yani önce daha belleğinde silliklesmi diyorsun kusura bakma anlamadim😊😊

Slm kizlar ben yaklasik 4 ay ovulasyon testi kullandim.genelde söyle söyleniyor pik olduktan sonraki 36 .saati degerlendir diyorlar. Ben 2 aydir doktora yumurta kontrolü ve ovulasyon testini ayni anda kullaniyorum. Ve 18 20mm yumurtada ovulasyon pik göstermiyor.22 23mm de pik oluyor. Oyüzden en mantiklisi regli sonrasi en az haftada 2 kez iliski.tahmini yumurtlama haftasibdada gün asıri degerlendirmek.

Diğer test dediğiniz farklı bir markamı odamı resimde gözükmez yani önce daha belleğinde silliklesmi diyorsun kusura bakma anlamadim😊😊
Ben 25aşkın test yaptım ilk zamanlar birşey cıkmadı sonra cıkmaya başladı belirgin çoğu dun dijital test aldık emin olmak için yok cıktı sonra tekrar aldım silik cıktı bugunde yaptım silik anlamadım kafam çok karıştı yarın dr dayım İNŞALLAH en belirgini bunlar birde dijital olan yok diğerleri cok silik

Eklentiler

• CE53F71E-EDD1-4602-BC3E-F4E89DB9884A.jpeg
    CE53F71E-EDD1-4602-BC3E-F4E89DB9884A.jpeg
    284,9 KB · Görüntüleme: 24
  • 826F513F-AAE1-4116-92CD-B4A60C4D67DA.jpeg
    826F513F-AAE1-4116-92CD-B4A60C4D67DA.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 23
  • DB5A2826-621E-4CF0-84A8-6582F90A96F0.jpeg
    DB5A2826-621E-4CF0-84A8-6582F90A96F0.jpeg
    81,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 914D5A15-DFC8-42E3-A962-3E748E928F44.jpeg
    914D5A15-DFC8-42E3-A962-3E748E928F44.jpeg
    186,5 KB · Görüntüleme: 25
Benim yumurtalar sağdaydi benimde sol tarafim agr

Canim bir önceki hamileligimde benimde aynisi oluyordu hatta benimde mutfak tezgahina dokununca oluyordu. Insallah gebelik vardir
Ay insallah yavrum yaa 😳 sag taraftada ara ara ince bir saniyelik sızı gelip gidiyor ama sol taraftaki sanki önceden darbe yemissin gibi bir acı canım öylemiydi seninkide? Bende acaba farketmeden biryeremi carptım diyorum tenimde hassas carpsaydım hemen morarırdı morlukta yok oyüzden icime kurt düstü👼

Ay insallah yavrum yaa 😳 sag taraftada ara ara ince bir saniyelik sızı gelip gidiyor ama sol taraftaki sanki önceden darbe yemissin gibi bir acı canım öylemiydi seninkide? Bende acaba farketmeden biryeremi carptım diyorum tenimde hassas carpsaydım hemen morarırdı morlukta yok oyüzden icime kurt düstü👼
Dewam edio mu hala leke

Ben kimseyi ümitlendirip üzmüyorum. Instagramda ovulasyon takibi yapan sayfalar var çok da güvenilir. Onlardan aldığım ovu testi çok güvenilir. Ve şimdiye kadar söyledikleri gibi takip ettim ve ovu günlerimi. Sizin dediğiniz gibi 12 14 falan yapsaydım hep kaçırırdım ovu günlerimi. Ben adetin 9. Günü gördüm yumurtlamayı ve çatlama 10.gun oldu. O takip ettiğim safyada sürekli paylaşım yapılıyor düzenli ve ovu testleri adete bir kaç gün önce yapılınca hafif koyuluk yapıyor gebelik varsa. Ve bunu yapan arkadaşlar bir kaç gün sonra kanda gebelik yapıyor ve hamile. Ben öyle kulaktan dolma kimsenin söylediği şekilde aldığım bilgiyi söylemem. Herkes kendince bir şeyler biliyor. Siz kendi bildiğinizi uygulayın size umut olarak bir şey söyleyenlere gereken cevabı verirsiniz
Ben 5 kez denk geldim gayet gebe değildim bunu söylüyorum, belki herkes yapsa yüzde 90 da koyuluk çıkacak. Bu karın sivriyse erkek yuvarlak yayıksa kız bebek tahmini gibi bir durum. 😂 size yazmadım mesajı gepgenel bi mesajdı o , alınmayın lütfen. Dediğim üzere hepimizin gönlündeki bebiş. Ama 10-10 toplam 20 ay bebiş beklemiş biri olarak biliyorum hepimizin yaşadıklarını.. birbirimize böyle gaz verince hep sonu daha üzücü oluyor ondan diyorum .

Evet canim birebir aynisini yasadim.hatta bugun yine tezgaha dokununca acidı buay yumurtlamadigimi bildigim halde azicik umutlandim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back