- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
En yakin ne zmn kan verilebilio orda cnmYaptım kızlar yine silik cizgi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En yakin ne zmn kan verilebilio orda cnmYaptım kızlar yine silik cizgi![]()
Kk dan arıyorum ama öyle bir belirti bulamadım ben elinin altında link varsa atsana yavrumHmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vallaaaaaaaa duydgum kadariylaaaaaa bu gebelik belirtilerinde vaaaaaaaar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Link yok da cnm okudugum yorumlrda gordum yani yalan yok. Cogu gebe tezgaha dayanirken karnm agriodu demistiKk dan arıyorum ama öyle bir belirti bulamadım ben elinin altında link varsa atsana yavrum![]()
Agrıda sayılmaz acıyo gibiLink yok da cnm okudugum yorumlrda gordum yani yalan yok. Cogu gebe tezgaha dayanirken karnm agriodu demisti
Allah evladınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. Tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsinBu fotoğraf daha önceki gebeligime ait, adetim olması gereken gün yapmıştım böyle çıkmıştı, daha öncesinden erken gebelik testi yapmıştım ama bişey çıkmamıştı, erken döllenme-geç döllenmeye gore herkesin hamile bile olsa ikinci çizgiyi gördüğü zamanlar farklılık gösterebiliyor, gerçekten sabir lazım, inşallah hepimiz güzel haberler alırız![]()
Cnm yarın dr dan saat alacam acilinden yarın için idrar testi yapar büyük ihtimalle sonra kan alır sonuc cıkar dr baglı ama belki aynı gün belki 2gune arayıp söylüyorEn yakin ne zmn kan verilebilio orda cnm
Cnm sanki tam pik olmamis hic biriMerhaba kızlar Yumurtlama günüm 14 15 ağustos mu sizce daha koyu gibi o günler bugün silik çizgi var acaba bugünde devam mı ediyor anlayamıyorum bilen var mı
Hii bi an once belli olsn yaa sen de rahtlarsn.hayrlisiyla saglikli olur insllhCnm yarın dr dan saat alacam acilinden yarın için idrar testi yapar büyük ihtimalle sonra kan alır sonuc cıkar dr baglı ama belki aynı gün belki 2gune arayıp söylüyor
Pik nedir ? Dünden beri sol alt karında sanki regl olucakmışım gibi bir batma var sızı gibiCnm sanki tam pik olmamis hic biriyine de bilenler soler
Bu testteki bebeğimi kaybettim malesef suyu geldi 5 aylıkAllah evladınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. Tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin![]()
Iki cizgi de tam koyu oldgunda ya da t c den koyu olunca yumurta catlmaya yakin demektirPik nedir ? Dünden beri sol alt karında sanki regl olucakmışım gibi bir batma var sızı gibi
Anladımm teşekkür ederin :))Iki cizgi de tam koyu oldgunda ya da t c den koyu olunca yumurta catlmaya yakin demektir
Çok üzüldümBu testteki bebeğimi kaybettim malesef suyu geldi 5 aylıkşimdi yeniden istiyoruz kısmetse
Eylül basında acıcam canım suan toteme not alıyorum eylül batını bildirmeyenler bildirsinn
3 gün sonra bildircemEylül basında acıcam canım suan toteme not alıyorum eylül batını bildirmeyenler bildirsinn![]()
Ben umutsuz vakayım ama yinede inşallah diyeyimTmm cicegim insallah bildirmezsin![]()
İnsallah kuzumBen umutsuz vakayım ama yinede inşallah diyeyim![]()