• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğim tutunamadı bana bugün adetle beraber gitti çok üzgünüm kızlar kimyasalmış..
😞😞😞
Çok geçmiş olsun....
kaç haftalıktı?
6. Haftadan önce test yapmıcam diye söz veriyorum kendime , genelde 40 dan sonra yapıyorum testleri. Bu üzüntüyü yaşamamak için. Hiç kimyasalım var mı bilmiyorum, bilmemek en iyisi sanırım.
İnsan bilmediği şeye üzülmüyor da sevinmiyor da çünkü..

[/QUOTE]bata 8 gü
Bat a 8 gun var ever ben de biliyorum ilk 10 dakikadan sonraki sonuc yaniltici ama . Madem yok hic cikmazdi o ikinci cizgi silik bile olsa diye dusunuyorum ya da kendimi avutuyorum😂😂😂
n var demişsiniz, daha ovunun üzerinden 6 gün geçmiş. 4 üz geliyo bile olsa daha rahme geçmemiş oluyo idrarda çıkmaz...
ayrıca kesin testiniz labquick!
Ben bu labquick e dava açıcam ya sonunda, burlarda ovuden bi saat sora yapıp pozitif çıktı demeyen kalmadı bi tek 😂😂
Adetiniz 1-2 gün geçmeden gerçekten şu testleri yapmak anlamsız ya, hem biz okurken yoruluyoruz hem siz doğru olmayan heyecanlar yaşıyorsunuz😞
Yazıktır günahtır

Regl bitince 3.gün yapılmaya başlanınca hep böyle çıkıyor ovulasyon testi. Ovulasyon testinde gebelik varsa t çizgisinde yumurtlamadan 1 hafta sonra hafif koyuluk çıkıyor sonraki günler koyuluk artıyor
Valla bu da ayrı bi dedikodu. Ben en az beş kez gayet ovuden bi tık önceki koyulukta gördüm o ovu testlerini, tam 30 gün yaptım, adetin 10. Günü başlamıştım. Hep aynı koyuluktaydı, ovu gelmeden adet geldi. Hiç bi alakası yok. Ayrı ayrı zamanlarda ovu testi yapıp ovu yakalamaya çalışırken adet gördüm ve benim hep öyle koyuydu. Bi kere bile açık denk gelmedi. Bi kere bile gebe değildim.
Ümit fakirin ekmeği biliyorum
Biliyorum ve sizi çook iyi anlıyorum!
Ben de bebebm olsun gebe olayım çok istiyorum.
Ama gerçekçi olmayan şeylerde ümit aramayalım gözünüzü seveyim. Düzenliyse adetler, adetten 16-14 ve 12 gün önce ilişki yaşamaya çalışalım, düzgün beslenelim. Kendimize dikkat edelim. İsteyen varsa adeti geciktiği gün yapsın. Ama normali de bi hafta gecikmesidir. Bu böyle bir rus ruletine dönüyor yani..
Herkes herkesi ümitlendiriyor. Zaten zor bi süreç, o adet geldiğinde wminim hepimizden düşüyor o gözyaşları, bu tip ümitlenme hareketleri hıçkıra hıçkıra ağlamalara ve travmalara sebep oluyor.
Lütfen üzmeyelim birbirimizi

Kızlar roman okur gibi okuyorum dedim son 3 sayfam, on sayfadır okuyodum, bi baktım ben 441 deyim, son sayfa 643🤪🤪 hayatta bitmez vazgectim. Hikayeleri çok merak ettim son sayfadann bakıcıım artık 😂😂

Ay canım benimde öyle ya cok istedigim hicbirsey asla olmuyo gercekten istemedigimde oluyor😏 hakkımızda hayırlısı yinede Allah hayırlısını yasataın bizlere insallah🤲
Insallah bitnmde adet olmadim ya leke gelio cok acik pembe ilk kez bugun adet kokusu aldim ama tık yok hala acaba bu adetmi ilk kez bole bisey yasiorum ya goguslerimde cok acio sinirim bozuldu normalde dolu dolu kip kirmizi kan gelirdi ilk iki gun simdi tik yok bide sol kasigim batio surekli hele dun afedersin wc ye oturuyum dedim aglicaktim bi anda bicak sokmus gibi oldu noluo anlamiorum esimde bi kan ver pazartesi zaten bi hastanede duzenli gidioz bide baska hastameye gitme dio gittigimiz hastane cok uzak sinirim iice bozuldu kndince oda hakli ama iste bi asagidan muane olsam belki ne oldugu anlasilir 😔😔😔

Canım okadar gecmis üstünden ha bugün ha yarın diye niye adet bekliyorsun ki sen derhal gidip kan yaptırsan ya belki düsük riski var o kanamalar ondan geliyor belki kurtarabilirsin yavrunu cok ihmal etme bence yarında olmazsan gidip kan ver👍
Zaten gitcem kuzumda iste sadece kan vermek istemiorum hastaneye gitmek istiorum esim sknti yapio ortada bisey yok kan ver vs dio ikna etsem olmadi yarin cok kotuyum diyim hastaneye gitcem bu sekilde olmuo aklim surekli orda korkumda oluo illaki 😔 esimde kndine gore hakli hep bos cikio artik ikimizde yorulduk yildik 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back