• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bitanem İnan o değerim yüksek çıkmasaydı ve doktor yüzde seksen doksan hamile demeseydi İnan bu kadar üzülmezdim olur olmazların arasında kaldım şimdi adet oldum zaten ilk zamanlarda ne zaman test yapsam o gün adet olurdum 🥰🥰 bu nasıl bir psikoloji anlayamıyorum gündüz çok ani kararlar veriyordum şimdi tüp bebekten önce yine başka alternatif olabilir diyorum 😂😂 eşim sağolsun üzüldüm diye kuş almış sabah akşam oynarsın al sana bebek diye getirdi 😂 belkide ondan moralim düzeldi ah nanacım başını şişirdim senin Boğazın nasıl oldu bebeğim geçti mi Eki Görüntüle 2299065
Bu kocalar bir harika canım iyiki varlar ve iyiki dilimizden anlıyorlar❤️😇😇 cok iyi yapmıs tebrik ediyorum ayakta alkıslıyorum enisteyi seni güldürebilmis ya ben bile mutlu oldum🤣🤣😂🥰
Ne alternatifleri buldun sen bakayım🤣😅😅

Hosbulduk kuzum ya yaa bnde yedim bu dediklerini birinizde öldü mü kaldı mı bu kız dememiş siniz yokluğum farkedilmemiş hiç
Valla bir kere L Loriklorik sordu bende cevap verecektim baska bir arkadas cvpladı bende totem eklerken unutmusum arada kaynamıs ama oysaki aklımdaydın böcegim ya askolsun nanan seni unuturmu hec 😅😇🤣🤣

Hemen araştırıp alayım canım artık para ikinci plana attım harcanıp duruyor ne yapalım ovulasyn testide alayım ilk defa deneyeceğim babam güvenilir bildiğin bir site varsa ovude önerebilir misin kuzum
Öneririm anambabam🤣🤣🤣😂😂🤪
Gg ve n1 siteleri ideal geliyor bana kuzum varsa hpsiburdadanda bakabilirsin onu kesin öneririm insallah onlar yardımcı olur ve kendiliginden gelir bebisiniz yavrum🤲🤲

Bu arada kizlar benm tel iice kafayi yedi kabloya bagli yasio 😁 o yuzden yarin servise vericm teli kac gun sonra gelir bilemiorm. Haberinz olsn. Simdiden kendinize cici bakın kimseye karısmayin taam mi 😊
Tmm canım senin grubu yönetirim ben sen yokken cirit atarım oralarda gözün arkada kalmasın🤣😂

Evet bitanem İnan o değerim yüksek çıkmasaydı ve doktor yüzde seksen doksan hamile demeseydi İnan bu kadar üzülmezdim olur olmazların arasında kaldım şimdi adet oldum zaten ilk zamanlarda ne zaman test yapsam o gün adet olurdum 🥰🥰 bu nasıl bir psikoloji anlayamıyorum gündüz çok ani kararlar veriyordum şimdi tüp bebekten önce yine başka alternatif olabilir diyorum 😂😂 eşim sağolsun üzüldüm diye kuş almış sabah akşam oynarsın al sana bebek diye getirdi 😂 belkide ondan moralim düzeldi ah nanacım başını şişirdim senin Boğazın nasıl oldu bebeğim geçti mi Eki Görüntüle 2299065
Buarada bogazım biraz yumusadı ama geniz ve burun akıntım tam olarak hala gecmedi cicegim ilacta icemiyorum cok bet durumum😢😥

Fatmacım bence gidin bi genel kontrol olun tedavi uygulamaz ama en azından problem var yada yok derler canım ben evlendim hemen 4. Ayımda gittim işimi riske atmadım sonra doktorum bana sorunumun olmadığını ve doğal yollardan olur 1 yıl olmayınca ilaç vs. Tedaviyi erken görüyoruz 1 yıl olmaması normal dedi ve ikinciye tam evlilik yıldönümünde gittim 1 gün bile geciktirmedim eşini ikna edebilirsin 🥰🥰 bu arada teşekkür ederim gerçekten kafes bi Harika 🥰çok sevdim oğluşumu o bile evlat oldu Rabbim annelik duygusunu nasılda vermiş bize gözümü ayırmıyorum inşallah evladıda birşey vesile olurda nasip eder bize bebeğim 😘😘❣❣😘😘
Dogru soyluosn cnm cok saol. Ben de dedim bisy varsa bastan ogrrnirz diye. Ikna ederim o kolay is 😊 randewum kalsn o zmn.bi gidim

Akıntıdan farkedebilir misin, ne zaman akıntın olduğunu ya da ovulasyon da ne zamanlar görünüyor. Ben ovulasyon testini kullanmayı bu ay öğrendim boşuna israf etmişim anlamadan 😁
Benim genelde 3 4 gün hafif şeffaf akıntım olurdu 3 4 ay öncesine kadar ama bu ay akıntı falan hiç bir şey olmadı. Ovulasyon testi olmasaydı yumurtlama gününü kaçıracaktım.
Ben genelde regl bittikten sonra 7 8 gün başlıyorum testi yapmaya. Her gün saat 22.00 de yapmaya çalışıyorum. 20.00 den sonra iki saat sıvı almıyorum. Yumurtlamaya yakın testte t bir önceki günlere biraz daha rengi koyu oluyor. Öyle olunca yumurtlamaya bir iki gün kaldığını anlıyorum. Ve bu ayda öyle oldu. Erken yumurtlama olunca şok oldum. Genelde hep takvime göre ayarlardım kendimi.

Benim genelde 3 4 gün hafif şeffaf akıntım olurdu 3 4 ay öncesine kadar ama bu ay akıntı falan hiç bir şey olmadı. Ovulasyon testi olmasaydı yumurtlama gününü kaçıracaktım.
Ben genelde regl bittikten sonra 7 8 gün başlıyorum testi yapmaya. Her gün saat 22.00 de yapmaya çalışıyorum. 20.00 den sonra iki saat sıvı almıyorum. Yumurtlamaya yakın testte t bir önceki günlere biraz daha rengi koyu oluyor. Öyle olunca yumurtlamaya bir iki gün kaldığını anlıyorum. Ve bu ayda öyle oldu. Erken yumurtlama olunca şok oldum. Genelde hep takvime göre ayarlardım kendimi.
Benm döngüm 24 ya da 25 gün o yüzden adetin hemen arkasına oldum bu ay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back