• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin 😂hadi yapalim

Bilmiyorum arkadaşlat ne der ama günlük temizlik rutininden falan da bahsedilsin
Sadecw bebeğe odaklı olmayalım
Oda gelir zamanı gelince amaaann kafasında olalım

Ben 2 ay öncesne kadar günğm geçneden test falab yapıp kendimi yıprayitıyodum
Ama iki aydır testi uapmak aklıma bile gelmiyor

Diyet
Temizlik rutini
Düzen

Bi şekilde bi uğraş bılmak 😄😄🤗🤗

Bilmiyorum arkadaşlat ne der ama günlük temizlik rutininden falan da bahsedilsin
Sadecw bebeğe odaklı olmayalım
Oda gelir zamanı gelince amaaann kafasında olalım

Ben 2 ay öncesne kadar günğm geçneden test falab yapıp kendimi yıprayitıyodum
Ama iki aydır testi uapmak aklıma bile gelmiyor

Diyet
Temizlik rutini
Düzen

Bi şekilde bi uğraş bılmak 😄😄🤗🤗
Kiz zateb oyle bu topik ama geneli bebek konusu😂😂bi de bu aralar batlariniz yaklaşmış belirtilerimizi konusuyoruz . 😂😂😂10 dakika baska konu aciliyoe iki dakika sonra bi bakiyorsun konu kaynanaya geçiş yapiyor😂😂daha sonra yine bebek konusu aaciliyor

Kizlar ya bu pembe akinti zorlayinca peceteye gelio hala adet yok goguslerim cok fena acio bide koyulari buyumus buturtuler cikmis ustunde sisti goguslerim ne oldugumu anlamadim bu akinti yerlesme olabilirmi yoksa adet öncesimi normal dururken gelmio afedersiniz ciş yapinca gelmio ikinir gibi zorlayinca gelio oda azcik damla gibi peceteye sinirim bozuldu ki yerlesme olsa ne zmn kan versem cikarki ?

Kizlar ya bu pembe akinti zorlayinca peceteye gelio hala adet yok goguslerim cok fena acio bide koyulari buyumus buturtuler cikmis ustunde sisti goguslerim ne oldugumu anlamadim bu akinti yerlesme olabilirmi yoksa adet öncesimi normal dururken gelmio afedersiniz ciş yapinca gelmio ikinir gibi zorlayinca gelio oda azcik damla gibi peceteye sinirim bozuldu ki yerlesme olsa ne zmn kan versem cikarki ?
Bence hamilleeasiiiiinnnn♥️♥️♥️♥️🤗🤗🤗en onemli belirti göğüsler ucu etrafi

Kiz zateb oyle bu topik ama geneli bebek konusu😂😂bi de bu aralar batlariniz yaklaşmış belirtilerimizi konusuyoruz . 😂😂😂10 dakika baska konu aciliyoe iki dakika sonra bi bakiyorsun konu kaynanaya geçiş yapiyor😂😂daha sonra yine bebek konusu aaciliyor

Aaa süper o zaman 😄
Benimde bata bir gün kaldı ama bugün adet olmayı bekliyorum kesin olucam kesiiinnn 😄

Senin ne kadar var

Günün geçti mi canım ? Olabilir tabi

Kızlar benim de 2 gün önce peçeteye çok açık pembe geldi ama akıntı gibi değil su gibi

Ben tahriş falan diye düşündüm çünkü bi daha gelmedi
Büyük ihtimalle de öyledir 😄

Hatta ilk görğnce dedim aaa adet mi oldum 😯ama yok tek seferliğe mahsus gördüm 🤗

Diosun ee bu akinti nie o zmn adet gunude gecti 8 gun oldu iki gundur gelio bu akinti kisa surmesi gerekmiomu ? Damla gelio ama gelio yani insllahhh 🤲🤲🤲
Bence git doktora görün varsa bebiş allah korusun bi sey olmadan gebeliği devam ettirsinler . Akintin coksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back