- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Hoşgeldin hadi yapalimGeldim tatlım nasıl gidiyor bata kaç kaldı
Kızlarr gelin beyin detoksu yapalım
Evet bebek fikri aklımızdan hiç çıkmıyor biliuorum ama kafamıza taktığımız için olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin hadi yapalimGeldim tatlım nasıl gidiyor bata kaç kaldı
Kızlarr gelin beyin detoksu yapalım
Evet bebek fikri aklımızdan hiç çıkmıyor biliuorum ama kafamıza taktığımız için olmuyor
Tmm iste bat o 9 10 agustos olmadim dahaOlacagın tarih nedir canım? Bat lazım
Hoşgeldin hadi yapalim
Kiz zateb oyle bu topik ama geneli bebek konusubi de bu aralar batlariniz yaklaşmış belirtilerimizi konusuyoruz . 10 dakika baska konu aciliyoe iki dakika sonra bi bakiyorsun konu kaynanaya geçiş yapiyordaha sonra yine bebek konusu aaciliyorBilmiyorum arkadaşlat ne der ama günlük temizlik rutininden falan da bahsedilsin
Sadecw bebeğe odaklı olmayalım
Oda gelir zamanı gelince amaaann kafasında olalım
Ben 2 ay öncesne kadar günğm geçneden test falab yapıp kendimi yıprayitıyodum
Ama iki aydır testi uapmak aklıma bile gelmiyor
Diyet
Temizlik rutini
Düzen
Bi şekilde bi uğraş bılmak
Bence hamilleeasiiiiinnnnen onemli belirti göğüsler ucu etrafiKizlar ya bu pembe akinti zorlayinca peceteye gelio hala adet yok goguslerim cok fena acio bide koyulari buyumus buturtuler cikmis ustunde sisti goguslerim ne oldugumu anlamadim bu akinti yerlesme olabilirmi yoksa adet öncesimi normal dururken gelmio afedersiniz ciş yapinca gelmio ikinir gibi zorlayinca gelio oda azcik damla gibi peceteye sinirim bozuldu ki yerlesme olsa ne zmn kan versem cikarki ?
Kiz zateb oyle bu topik ama geneli bebek konusubi de bu aralar batlariniz yaklaşmış belirtilerimizi konusuyoruz . 10 dakika baska konu aciliyoe iki dakika sonra bi bakiyorsun konu kaynanaya geçiş yapiyordaha sonra yine bebek konusu aaciliyor
Gebeeesiiinn gebesiiinnn geebbeesiiinnnnEki Görüntüle 2299092
Yaaa ben de bu sabah ovu testi ile yaptim ilk idrarla bu kadar koyu cikti .gebelik testim yoktu evde hadi hamilesin diyin bana da
Kizlar ya bu pembe akinti zorlayinca peceteye gelio hala adet yok goguslerim cok fena acio bide koyulari buyumus buturtuler cikmis ustunde sisti goguslerim ne oldugumu anlamadim bu akinti yerlesme olabilirmi yoksa adet öncesimi normal dururken gelmio afedersiniz ciş yapinca gelmio ikinir gibi zorlayinca gelio oda azcik damla gibi peceteye sinirim bozuldu ki yerlesme olsa ne zmn kan versem cikarki ?
Gözüünn aydiinnn canimm saglikla büyüsün bebisin insallahEki Görüntüle 2299087
Kızlar bu da sabah ilk idrarla yaptığım test
Diosun ee bu akinti nie o zmn adet gunude gecti 8 gun oldu iki gundur gelio bu akinti kisa surmesi gerekmiomu ? Damla gelio ama gelio yani insllahhhBence hamilleeasiiiiinnnnen onemli belirti göğüsler ucu etrafi
8 gun oldu cnm geceliGünün geçti mi canım ? Olabilir tabi
8 gun oldu cnm geceli
Olmazsin insallah benim 4 gun kaldi safak 4Aaa süper o zaman
Benimde bata bir gün kaldı ama bugün adet olmayı bekliyorum kesin olucam kesiiinnn
Senin ne kadar var
Olmazsin insallah benim 4 gun kaldi safak 4
Insallah insallah ınsalllaaahhh var midir sencesiGebeeesiiinn gebesiiinnn geebbeesiiinnnn
4 gun kan verdik 2.0 cikti yukselir adet gelmezse gec döllenme olabilir dedi doktor yada umut verdi bilmiorum bekliom pazartesini ama bilemedimTest falan yaptın mı canım
Bence git doktora görün varsa bebiş allah korusun bi sey olmadan gebeliği devam ettirsinler . Akintin coksaDiosun ee bu akinti nie o zmn adet gunude gecti 8 gun oldu iki gundur gelio bu akinti kisa surmesi gerekmiomu ? Damla gelio ama gelio yani insllahhh