Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin caannnniimmmm gebeessiin gebbeeesssiiinnnEki Görüntüle 2299087
Kızlar bu da sabah ilk idrarla yaptığım test
Hayırlı olsunnnEki Görüntüle 2299087
Canım ben dünde bugünde olmadım ama olacakmışım gibi ara ara sancı giriyor bende olurum büyük ihtimal siz benide gözden çıkartın en iyisiSerimeri bugun senin gunun ne durumdasn
Ben bu ovulasyon testine inanıyorum valla beni dokuz gün kala bildiği içinEki Görüntüle 2299092
Yaaa ben de bu sabah ovu testi ile yaptim ilk idrarla bu kadar koyu cikti .gebelik testim yoktu evde hadi hamilesin diyin bana da
Gercekteb mi benim 4 gun var adeteBen bu ovulasyon testine inanıyorum valla beni dokuz gün kala bildiği için
Testin duruyorsa resmini atar misinnnBen bu ovulasyon testine inanıyorum valla beni dokuz gün kala bildiği için
Tabiki atarım . Bu Reglime sekiz yada dokuz gün varken yaptığım test .yumurtlamanın üzerinden beş gün geçmişti yapmıştım.Testin duruyorsa resmini atar misinnn
Hadi inşallah.Eki Görüntüle 2299092
Yaaa ben de bu sabah ovu testi ile yaptim ilk idrarla bu kadar koyu cikti .gebelik testim yoktu evde hadi hamilesin diyin bana da
Hadi gözün aydın kuzumEki Görüntüle 2299087
Bat da 23 müş o ho deger yüksek çıkar adet gunune kadar.Eki Görüntüle 2299087
Bat ne zamandı senin canımGerçekten mi ya ne güzeel sabah sürprizi olmuştur. Aay inşallah hasta olmadım iki güne daha olmazsam kan vericiiim.
Ağustosun 12si dilosssBat ne zamandı senin canım
Birakin beni şu köşede aglayip gelcemTabiki atarım . Bu Reglime sekiz yada dokuz gün varken yaptığım test .yumurtlamanın üzerinden beş gün geçmişti yapmıştım.
Var midir kineHadi inşallah.
Birakin beni şu köşede aglayip gelcem
[/QUOTE
Hadi inslalah
Beş gün geçmiş test yapmadınız mı dahaAğustosun 12si dilosss
Geldim tatlım nasıl gidiyor bata kaç kaldıBen taniom o arkdasiii Gonulmeyvesi gel cnmcim geel buraya da gel