• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bulasigim falan vardi onlri yikadm ocagimi sildm geldim. Ay bugun belim koptu yaaa. Ayakta durunca sanki yuk tasiom sirtimda ole agrio 😒 senn nolmustu son durum unuttum yaa kusuruma bakma
Walla bugun annemler bize geldi bnde cöktum yemekdi bulasikti zor ciktim isin icinden evi supur topla 11 oldu ayaklarim belim agridi bnde , nolsun mal gibi öle kaldim ortada acik pembe leke gelmio 1 2 saattir adette yok öle durum adetmi yerlesme mi neyim noluoz 😁😁😁 sinirim bozuk gulsemmi aglasammi bkliom pazartesiyi 🤲😔

Walla bugun annemler bize geldi bnde cöktum yemekdi bulasikti zor ciktim isin icinden evi supur topla 11 oldu ayaklarim belim agridi bnde , nolsun mal gibi öle kaldim ortada acik pembe leke gelmio 1 2 saattir adette yok öle durum adetmi yerlesme mi neyim noluoz 😁😁😁 sinirim bozuk gulsemmi aglasammi bkliom pazartesiyi 🤲😔
Insllh yerlesmedir yaa. :dua: :dua: :dua:
misafr gelince elim ayagim dolanio benim yaa 😁 tek basima alismadgim icin galiba. Gerisi yarin gelmezse yerlesmedir buyuk ihtimllee

Aşkıııımmmm
Bebegiiiiimm
Bitaneeeemmm muck muck
😁😁😁😁
Sey gibi olcakda esimi supriz yumurtam die kayitli telde bi kucuk kardesim cok firlamadir onuda oldu bitti öz picim kayitli ablam polyanna en kucuk kardesim sosyete ki ölede soluorum onlara yani esime genelde ökuz die sesleniom oda bna dana dio 😁😁😁 cok romantik

Sey gibi olcakda esimi supriz yumurtam die kayitli telde bi kucuk kardesim cok firlamadir onuda oldu bitti öz picim kayitli ablam polyanna en kucuk kardesim sosyete ki ölede soluorum onlara yani esime genelde ökuz die sesleniom oda bna dana dio 😁😁😁 cok romantik
En sevdigimmmdeenn😂😂😂

Insllh yerlesmedir yaa. :dua: :dua: :dua:
misafr gelince elim ayagim dolanio benim yaa 😁 tek basima alismadgim icin galiba. Gerisi yarin gelmezse yerlesmedir buyuk ihtimllee
Ya bizde de yogun oluo misafir gelince kardesim bile olsa gelen otursun dinlensin hep bn yapiyim dusuncesi var oyuzden kolayina oturamiorum , insallah kuzum ya bakcaz nolcak 😔

Ayni kafaadan olalim da ne dersek diyelm. Rabbim mutlulugumuzu artirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back