- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Bi ara da muah muah vardi mucuks mucxxAşkıııımmmm
Bebegiiiiimm
Bitaneeeemmm muck muck
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ara da muah muah vardi mucuks mucxxAşkıııımmmm
Bebegiiiiimm
Bitaneeeemmm muck muck
Walla bugun annemler bize geldi bnde cöktum yemekdi bulasikti zor ciktim isin icinden evi supur topla 11 oldu ayaklarim belim agridi bnde , nolsun mal gibi öle kaldim ortada acik pembe leke gelmio 1 2 saattir adette yok öle durum adetmi yerlesme mi neyim noluoz sinirim bozuk gulsemmi aglasammi bkliom pazartesiyiBulasigim falan vardi onlri yikadm ocagimi sildm geldim. Ay bugun belim koptu yaaa. Ayakta durunca sanki yuk tasiom sirtimda ole agrio senn nolmustu son durum unuttum yaa kusuruma bakma
Ayyy evet hic yapmadim cok sukurBi ara da muah muah vardi mucuks mucxx
Sorma sorma cookZzzooorrr ki ne zor
Allahtan esimle sevgililik donemi yasamadik ahaha xd xd .d .d .d diye random atardikAyyy evet hic yapmadim cok sukur
Insllh yerlesmedir yaa.Walla bugun annemler bize geldi bnde cöktum yemekdi bulasikti zor ciktim isin icinden evi supur topla 11 oldu ayaklarim belim agridi bnde , nolsun mal gibi öle kaldim ortada acik pembe leke gelmio 1 2 saattir adette yok öle durum adetmi yerlesme mi neyim noluoz sinirim bozuk gulsemmi aglasammi bkliom pazartesiyi
Sey gibi olcakda esimi supriz yumurtam die kayitli telde bi kucuk kardesim cok firlamadir onuda oldu bitti öz picim kayitli ablam polyanna en kucuk kardesim sosyete ki ölede soluorum onlara yani esime genelde ökuz die sesleniom oda bna dana dio cok romantikAşkıııımmmm
Bebegiiiiimm
Bitaneeeemmm muck muck
Bu da gelir bu da gecerrrrSorma sorma cook
En sevdigimmmdeennSey gibi olcakda esimi supriz yumurtam die kayitli telde bi kucuk kardesim cok firlamadir onuda oldu bitti öz picim kayitli ablam polyanna en kucuk kardesim sosyete ki ölede soluorum onlara yani esime genelde ökuz die sesleniom oda bna dana dio cok romantik
Ergenlik cok pis yaaa. Ergnlerden de hic haz almiorm. En kucuk kardesim de tam ergen dovesim gelio aradaAllahtan esimle sevgililik donemi yasamadik ahaha xd xd .d .d .d diye random atardik
Ya bizde de yogun oluo misafir gelince kardesim bile olsa gelen otursun dinlensin hep bn yapiyim dusuncesi var oyuzden kolayina oturamiorum , insallah kuzum ya bakcaz nolcakInsllh yerlesmedir yaa.
misafr gelince elim ayagim dolanio benim yaa tek basima alismadgim icin galiba. Gerisi yarin gelmezse yerlesmedir buyuk ihtimllee
Simdiki ergenler cok daha feennnaaaaalarr kiiizzzErgenlik cok pis yaaa. Ergnlerden de hic haz almiorm. En kucuk kardesim de tam ergen dovesim gelio arada
Kimse kimseyi kandirmasin olani yazdim soledim napiyim baskasinin yaninda telim calinca millet bi sasirio sonra gulmeye baslioEn sevdigimmmdeenn
Ayni kafaadan olalim da ne dersek diyelm. Rabbim mutlulugumuzu artirsinSey gibi olcakda esimi supriz yumurtam die kayitli telde bi kucuk kardesim cok firlamadir onuda oldu bitti öz picim kayitli ablam polyanna en kucuk kardesim sosyete ki ölede soluorum onlara yani esime genelde ökuz die sesleniom oda bna dana dio cok romantik
Ama cok komik ben olsam ben de gulerimKimse kimseyi kandirmasin olani yazdim soledim napiyim baskasinin yaninda telim calinca millet bi sasirio sonra gulmeye baslio
Hic demee sabah aksam beni sinirlndrmek icin elinden geleni yapio. Bu sefer de esim kizio bana bagirmayin diye suc yine bana kalioSimdiki ergenler cok daha feennnaaaaalarr kiiizzz
Amin kuzum aminAyni kafaadan olalim da ne dersek diyelm. Rabbim mutlulugumuzu artirsin
Amacda buydu zaten ki tel calinca guluorumAma cok komik ben olsam ben de gulerim
Bende negatif yine cok umitlendm ama hasta oldm malesefKizlar en yakin kim var test mest yapan yokmu heyecanlanalim biraz