• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim sen o genel kontrol icin kanı vermeseydin ve betayı 14 küsür görmeseydik inan bukadar cok yıpranmazdın. Demekki Allah katında yasayıp görmen gerekiyormus bu duygularıda yavrucum üzülme diyorum ama üzülecegini adım gibi biliyorum. Malesefki elimizden geleni yapıyoruz ve olmuyor. Telasını anlıyorum. Tüp bebegide öneriyorum vakit kaybetmek istemiyorsan ve psikolojik acıdan hazırsan hemen baslayın esinin uyum gösterecegine inanıyorum😇
Jelide mutlaka arastır ben sıkısık olmasam hemen vericektim siparisini ama suan cokzor.
Verende Allah alanda Allah...
Bize ömrümüzün sonuna kadar saglıgından hayrından güler yüzünden kaybetmeyecegimiz evlatlar versin tez zamanda insallah🥰🤲
Evet bitanem İnan o değerim yüksek çıkmasaydı ve doktor yüzde seksen doksan hamile demeseydi İnan bu kadar üzülmezdim olur olmazların arasında kaldım şimdi adet oldum zaten ilk zamanlarda ne zaman test yapsam o gün adet olurdum 🥰🥰 bu nasıl bir psikoloji anlayamıyorum gündüz çok ani kararlar veriyordum şimdi tüp bebekten önce yine başka alternatif olabilir diyorum 😂😂 eşim sağolsun üzüldüm diye kuş almış sabah akşam oynarsın al sana bebek diye getirdi 😂 belkide ondan moralim düzeldi ah nanacım başını şişirdim senin Boğazın nasıl oldu bebeğim geçti mi
11BCE06A-E87B-4397-BE82-8DCF9AAE6357.jpeg

Evet bitanem İnan o değerim yüksek çıkmasaydı ve doktor yüzde seksen doksan hamile demeseydi İnan bu kadar üzülmezdim olur olmazların arasında kaldım şimdi adet oldum zaten ilk zamanlarda ne zaman test yapsam o gün adet olurdum 🥰🥰 bu nasıl bir psikoloji anlayamıyorum gündüz çok ani kararlar veriyordum şimdi tüp bebekten önce yine başka alternatif olabilir diyorum 😂😂 eşim sağolsun üzüldüm diye kuş almış sabah akşam oynarsın al sana bebek diye getirdi 😂 belkide ondan moralim düzeldi ah nanacım başını şişirdim senin Boğazın nasıl oldu bebeğim geçti mi Eki Görüntüle 2299065
Cok ii yapmis valla kocan tebrik ederm. Kafesi de cok hosmus hee 😊 ben de esime soledim gidelm mi doktora diye bi ay daha deneyelm dedi ole vazgctm yjne

Bulasigim falan vardi onlri yikadm ocagimi sildm geldim. Ay bugun belim koptu yaaa. Ayakta durunca sanki yuk tasiom sirtimda ole agrio 😒 senn nolmustu son durum unuttum yaa kusuruma bakma
Benim de oyle az iş yapayim belim acayip ağrıyor acaba psikolojik olarak var diye dusunup kendimimi kandiriyorum 😣

Cok ii yapmis valla kocan tebrik ederm. Kafesi de cok hosmus hee 😊 ben de esime soledim gidelm mi doktora diye bi ay daha deneyelm dedi ole vazgctm yjne
Fatmacım bence gidin bi genel kontrol olun tedavi uygulamaz ama en azından problem var yada yok derler canım ben evlendim hemen 4. Ayımda gittim işimi riske atmadım sonra doktorum bana sorunumun olmadığını ve doğal yollardan olur 1 yıl olmayınca ilaç vs. Tedaviyi erken görüyoruz 1 yıl olmaması normal dedi ve ikinciye tam evlilik yıldönümünde gittim 1 gün bile geciktirmedim eşini ikna edebilirsin 🥰🥰 bu arada teşekkür ederim gerçekten kafes bi Harika 🥰çok sevdim oğluşumu o bile evlat oldu Rabbim annelik duygusunu nasılda vermiş bize gözümü ayırmıyorum inşallah evladıda birşey vesile olurda nasip eder bize bebeğim 😘😘❣️😘😘

Canım benim sen o genel kontrol icin kanı vermeseydin ve betayı 14 küsür görmeseydik inan bukadar cok yıpranmazdın. Demekki Allah katında yasayıp görmen gerekiyormus bu duygularıda yavrucum üzülme diyorum ama üzülecegini adım gibi biliyorum. Malesefki elimizden geleni yapıyoruz ve olmuyor. Telasını anlıyorum. Tüp bebegide öneriyorum vakit kaybetmek istemiyorsan ve psikolojik acıdan hazırsan hemen baslayın esinin uyum gösterecegine inanıyorum😇
Jelide mutlaka arastır ben sıkısık olmasam hemen vericektim siparisini ama suan cokzor.
Verende Allah alanda Allah...
Bize ömrümüzün sonuna kadar saglıgından hayrından güler yüzünden kaybetmeyecegimiz evlatlar versin tez zamanda insallah🥰🤲
Hemen araştırıp alayım canım artık para ikinci plana attım harcanıp duruyor ne yapalım ovulasyn testide alayım ilk defa deneyeceğim babam güvenilir bildiğin bir site varsa ovude önerebilir misin kuzum

Kizlar ayaklarımın altı yaniyo gebemiyim neee😅😅😅
Aahh benim koca ayak altı yanmasından ne çekiyor hepte gece oluyor benimkide kesin gebe 😂😂 şaka bi yana inşallah gebesindir olabilir belirtiler bitmez bizde adetliyken bile üstünü görmeyi düşünen kadınlarız olabiler 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back