Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 2. Günü gidiyorsun genelde doktorun sana ilaç verir zaten zannetmem hemen başlatmıyorlar duyduğum hep öyle başta klomen veriyorlar kendi kendine olmasını bekliyorlar belirlediğin bi doktor olması gerekiyor O seni yönlendirir zaten kuzucumPeki ben de bisey sorabilir miyim . Adetimin 3. Gunu randevu alsam gitsem o gun direk baslatirlar mi asilama asamalarini yoksa oncesinden bi on görüşme şart mi
Benceee vaarrkac gun var bataKızlar ben dayanamayıp şimdi test yaptım sizce çizgi var mı
Var canım hayırlı olsun gebesiiiiinKızlar ben dayanamayıp şimdi test yaptım sizce çizgi var mı
Sat 19 temmuz canım adet günüm değişkenlik gösteriyorBenceee vaarr♥kac gun var bata
Ay inşallah Allahım elim ayağım birbirine dolandı resmenVar canım hayırlı olsun gebesiiiiin
Onceden on görüşme gerekli mi peki hanı adet olup gitsem boşa gitmesin bu ay istiyoommCanım 2. Günü gidiyorsun genelde doktorun sana ilaç verir zaten zannetmem hemen başlatmıyorlar duyduğum hep öyle başta klomen veriyorlar kendi kendine olmasını bekliyorlar belirlediğin bi doktor olması gerekiyor O seni yönlendirir zaten kuzucum
Canım bende bu doktora gittim ekim ayıydı neden olmadı die gitmiştim bir sene dolunca.Eki Görüntüle 2298941 bu şekilde yazıyor canım Valla tam bir bilgim yok ama bu doktora gittiğimde bazı nedenlerden dolayı muane olamamıştım normal kadın doğum dan alsam araştırma yapılır mı diye sordum yok dedi tekrar buraya baş vur dedi tekrar ondan aldım bide aşılama filan ücret alınmıyormuş bir çocuğu olanlar ücretli oluyormuş bukadar bilgim var
Hayirli olsungebesin hadi git kan testi verSat 19 temmuz canım adet günüm değişkenlik gösteriyor
Hayrli olsn cnmKızlar ben dayanamayıp şimdi test yaptım sizce çizgi var mı
Valla artık uğraşmak istemiyorum canım ya öyle duyuyorumda yinede tüp bebek en mantıklısı sorun var söylemiyorlar mı anlamış değilim artık zaman kaybı diye düşünüyorumda yinede çok tutan var 2. Yada 3. AşılamadaIkinci asilama da genelde tutuyor diyorlar ama bilemiycem
Guzel ilgilenio mu bari . Belki ben de alirim ondanKasık agrım var boyle hafif hafif sol kasık batıyor. Olucam sanırım 3 gunum var ama.
Canım bende bu doktora gittim ekim ayıydı neden olmadı die gitmiştim bir sene dolunca.
Ay heyecandan ölücem sanırım bide bu normal test erken gebelik testi de aldık sabah ilk idrarla yapıcam eğer yine pozitifse kan vericemHayirli olsungebesin hadi git kan testi ver
Çok teşekkür ederim canımHayrli olsn cnm
Eki Görüntüle 2298941 bu şekilde yazıyor canım Valla tam bir bilgim yok ama bu doktora gittiğimde bazı nedenlerden dolayı muane olamamıştım normal kadın doğum dan alsam araştırma yapılır mı diye sordum yok dedi tekrar buraya baş vur dedi tekrar ondan aldım bide aşılama filan ücret alınmıyormuş bir çocuğu olanlar ücretli oluyormuş bukadar bilgim var
Canım sen git eger adetliysen direk alıolar kan değilsen 3. Gunu gel derler. Bşr sürü soru soruyorlar zaten günlerin falan ne zaman oldun nasıl oldunOnceden on görüşme gerekli mi peki hanı adet olup gitsem boşa gitmesin bu ay istiyoomm
Evet ben de oyle duydumValla artık uğraşmak istemiyorum canım ya öyle duyuyorumda yinede tüp bebek en mantıklısı sorun var söylemiyorlar mı anlamış değilim artık zaman kaybı diye düşünüyorumda yinede çok tutan var 2. Yada 3. Aşılamada
Vwrdir vardir yoksa niye ciksin .kac dakika sonra boyle olduAy heyecandan ölücem sanırım bide bu normal test erken gebelik testi de aldık sabah ilk idrarla yapıcam eğer yine pozitifse kan vericem
Aşılama da tutma ihtimali düşük ama tüp bebeğe göre hem 2 3 aşılama tüp bebek fiyatı neredeyseEvet ben de oyle duydum
Hemen 2 dkk falan geçmiştir en fazlaVwrdir vardir yoksa niye ciksin .kac dakika sonra boyle oldu
Yani adetli gitsem baslarlar tedaviye iste ilac falan filan .Canım sen git eger adetliysen direk alıolar kan değilsen 3. Gunu gel derler. Bşr sürü soru soruyorlar zaten günlerin falan ne zaman oldun nasıl oldun