- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
annelige hazirlik bir dahaki ruyanda tam emzir bebeyi ac birakmaAhahahhah olabilir. Zaten memitolar ne bicim sismisti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annelige hazirlik bir dahaki ruyanda tam emzir bebeyi ac birakmaAhahahhah olabilir. Zaten memitolar ne bicim sismisti.
Oturmaya mi geldinnn 🎗🎗🎗🎗Bak yine oynayasim geldiii
ah yavrum yaaa ozlediiiimannelige hazirlik bir dahaki ruyanda tam emzir bebeyi ac birakma
Kimse de yok ki iki oyniyak. Koca olaydiiiiiiOturmaya mi geldinnn 🎗🎗🎗🎗
Kan testi versene cnmKuzum idrarda negatif cıkıyo hamile olsam coktaaaan pozitif olurdu bence
Nasip bakalım yüzümüz güler inşBiz de esimde sorun ameliyat oldu duzeldi degerleri 9 aydor bekliyoruz
Aahh anneeemm Allah kavuştursunah yavrum yaaa ozlediiiim
Bende yaşamıştım o hissi oyle güzeldiki o an. Emziriyordum erkek bebekti bembeyaz sarı. Ama olmadı tabi hayırlara çıksın canım. Cok kafama taktığım dönemlerde hep boyle rüyalar görürdümAyyy kizlaaar bugun ruyamda cocugumu emziriodum ve sol gogsumden nasil sut fiskiriodu anlatamam sok olmustum. Elimle bastriodum ama yine de geliodu. Cok gerckciydi. Erkkti sanki bebegim. Cok guzldiii Allhm nolur gerck olsn yaa
Bnmki de bilinc altimda var diye zaten biliorm hayrlisiiBende yaşamıştım o hissi oyle güzeldiki o an. Emziriyordum erkek bebekti bembeyaz sarı. Ama olmadı tabi hayırlara çıksın canım. Cok kafama taktığım dönemlerde hep boyle rüyalar görürdüm
Insallah en erken zamandaNasip bakalım yüzümüz güler inş
Yumurtladın ama çatlamadı aynı durumu mayıs ayında yaşadım.Slm kizlat hayirli günler benim 8agustostaki ultrasonumda (reglinin 12.günü) 3 yumurtam vardi 13 21 20mm civari.tabi 1 2 tanede minik yumurtam vardi .ogün catlatma ignesi oldum. Ayin 10 unda tekrar kontrole gittim doktorbu sefer 15 23 18mm yumurtan var dedi yani çatlamamis .ogün 2.catlatma ignemi oldum.bugun yani reglinin 20.günü kontrole gittim. 36mm 32mm 30mm lik nurtopu gibi kistlerim olmus. Birde progestron testi yapti 25.80cikti. Ya bilen varsa yardimci olsun ben yumurtladimmi yumurtlamadimmi.
Etkisi cok sürmüştü eşime anlatıyodum sürekli 1 hafta boyle heyecanla uyudum yine göreyim die. Rabbim gerçeklerini yaşatsınBnmki de bilinc altimda var diye zaten biliorm hayrlisii
Canimm beni de eklermisin 30 agustosEkliyorum canım
Benimde bugün rüyamda göğsümün ucundan süt geliyorduAyyy kizlaaar bugun ruyamda cocugumu emziriodum ve sol gogsumden nasil sut fiskiriodu anlatamam sok olmustum. Elimle bastriodum ama yine de geliodu. Cok gerckciydi. Erkkti sanki bebegim. Cok guzldiii Allhm nolur gerck olsn yaa
Ayy inşallah canım.valla senin de belki belirtisiz falan cikiverir çift cizgiBatın 17 im
İnsallah canım O hormon o cubuga kolay kolay salgılanmaz canım gögüsler sonradan siser hic üzülme bak benimkilerdede bisi yok
İki gün daha bekliym kanama olmazsa veriym diyorum cnm. Her an gelicek gbi hissedyorum ama gelen tek şey akıntıKan testi versene cnm
Daha geçmedi mi adetin cnm? Benim de geçen ay inanılmaz akıntım bel ağrım ara ara giren karnıma kramplar olmuştu hatta 4 gün de adetim gecikti ama foss çıktı haklısın en güzeli adet gününü bekleyip test yaptırmakİki gün daha bekliym kanama olmazsa veriym diyorum cnm. Her an gelicek gbi hissedyorum ama gelen tek şey akıntı