• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inşallah hayırlısıyla senin adet günün ne zaman ikinci mi olcak
valla canım ne yapiyim salak gibi 5 gün var gittim idrar testi yaptım çok sillik cıktı öyle sevindim sevinçten ağladım bigkit diye bir marka ilk defa kullandim sonra internetten bir arkadaş daha yazmış bu test hep öyle çıkarıyormuş çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum üstümden kamyon geçmiş gibi her yerim ağrıyor hiç bişey yapmak içimden gelmiyor N Nana Ana canım sen söylemiştin haklisin dinmedim bekleyen arkadaşlara beklemelerini tevsiye ediyorum benim gibi aceleci davranmayin
Yasadıgım icin uyarmıstım halbuki yinede saglık olsun canım batları bekleyelim bende buaydan pek umutlu degilim hakkımızda hayırlısı olsun insallah🤲😚🤲

Inşallah hayırlısıyla senin adet günün ne zaman ikinci mi olcak
valla canım ne yapiyim salak gibi 5 gün var gittim idrar testi yaptım çok sillik cıktı öyle sevindim sevinçten ağladım bigkit diye bir marka ilk defa kullandim sonra internetten bir arkadaş daha yazmış bu test hep öyle çıkarıyormuş çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum üstümden kamyon geçmiş gibi her yerim ağrıyor hiç bişey yapmak içimden gelmiyor N Nana Ana canım sen söylemiştin haklisin dinmedim bekleyen arkadaşlara beklemelerini tevsiye ediyorum benim gibi aceleci davranmayin
Evet cnm benimde 2. ins bende ilk kizimi 5.yılda aldım birçok düşük erken doğum vs yaptım buyizden benzettim hikayemi seninle
Ve ek olarak belli olmazki kuzum onda da öyle oldu diye senin testinde de aynısı olacak diye bisey yok
Ama seni yipratiyosa test yapma
Beni çok etkilemiyo mesela üzülmüyorum o anin heyecanini yasamak istiyorum okadar

Aynen üzüleceğimi düşünmüyordum ama cidden insan üzülüyormuş napalım nasip kısmet tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum hayırlısıyla aşılama artık zaman kaybı sanırım
Canım vardır bundada bir hayır saglıklı olsunda bir ay daha gec olsun. Ben netten bir jel buldum bunu kullansan ya sen bu ay hatta diger arkadaslarda kullansın
Preseed jel amerika onaylı bir marka üretkenligi kolaylastırmaya yarıyormus hicbir yan etkiside yokmus bir bakın isterseniz😚
Kk den buldum ben burdan yorumlarınada bakabilirsiniz😚😚

Ya ben bilmiyorum dogru mu düşünüyorum ama eger bir problem yoksa yumurta tembelliği falan bunların haricinde tabi. Once bitkisel kürler düzenli beslenme spor yumura takibi gibi şeylerin 1 sene hatta 2 sene denenmesi taraftarıyım. İlaçla olan bir bebek normal olanla bir olmuyo malesef. Her yolu deneyip yok olmuyo diyorsak o zaman tabi aşılama tüp bebek falan yapılabilir. Çünkü hem maddi hem manevi yonden cokertir tutmazsa yediğin onca hormon da cabası. Benim mesela 1 bucuk sene oldu beklemeyi düşünüyorum biraz daha. Bitkisel deniyorum bu ay incir havuç yaptım mesela. Deneme yanılma ile bakalım neler olacak

Ben katılamasam da sizleri çoğu zaman takip ettim ve hepimiz için dua ettim, edilen dualara amin dedim. Ben çok şükür ağustosta bebeğime kavuştum darısı isteyen her anne adayına olsun, gönlüm sizlerden yana olacak :KK24: benim gibi bu ağustosu bebeğiyle karşılayan herkese de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim içinde benimle beraber ❤
Benim gizli cicegim 🥰
Gözünaydın ❤️
Darısı bu topikte isteyen bekleyen herkesin basına olsun insallah saglıcakla bollukla🤲
Allah razı olsun canımm🥰🥰

Kızlar deli olucam 3/5 gündür sürekli adet olck gbi his var kasıklarımda. Normalde sadece adet günü olurdu yarım saatede kanama başlardı. Ne bu kafayı yicem akıntı gelyo surekli 😭
Bendede oluyor o ara ara adet olucakmısım gibi kasıklara sancı giriyor aha geldi diorum wc gidiyorum yok belim hafif agrıp tutuluyor kesin geldi diyorum wc gidiyorum yine yok 😒
Psikolojik hehalde canım benimde 5gün var bata bu adet belirtileride cok erken hayır olsun sonumuz insallah🤲

Negatif test ama hala pembe ara ara oluyor hala akıntım sanıyorum regl dönemini hafif geçiriyorum mevsim geçişinden mi havadan mı nedir bilmiyorum
Regl bitiminde test tekrarla canım yerlesme kanamasıda olabilir üstüne görmede kesinlestir mutlaka🤙

Benimde yumurtlama dönemim acaip sancılı geçiyo resmen adet sancısı gibi. Karnım ağrırken karnımı seviyorum yerleş bebeğim yerleş diye manyak oldum iyice 😆😆

Slm kizlat hayirli günler benim 8agustostaki ultrasonumda (reglinin 12.günü) 3 yumurtam vardi 13 21 20mm civari.tabi 1 2 tanede minik yumurtam vardi .ogün catlatma ignesi oldum. Ayin 10 unda tekrar kontrole gittim doktorbu sefer 15 23 18mm yumurtan var dedi yani çatlamamis .ogün 2.catlatma ignemi oldum.bugun yani reglinin 20.günü kontrole gittim. 36mm 32mm 30mm lik nurtopu gibi kistlerim olmus. Birde progestron testi yapti 25.80cikti. Ya bilen varsa yardimci olsun ben yumurtladimmi yumurtlamadimmi.
Kiste döndüyse yum catlamamıs oluyor canım yaa 😕

C Caghla_29 canım kan testinden sonra sonucunu bildir bana mutlaka insallah o ikinci cizgin gercekten bebegin isaretidir🥰
Ve batları gecen arkadaslar varmı aramızda ? Gecipte haber vermeyenler?
Güncelleme yapmam icin bilgi vermeniz sart. 😚
Ve batı 19 -20 olan arkadaslarım lütfen telas etmeyin hepimiz ayın 20sine kadar sabredelim ve toplu gebelik haberi verelim gebe olanlar henüz olmamıslara umut olsun bu topikte insallah ❤️
Gör rabbim gör🤲
Duy rabbim duy🤲
Gönlümüzden gecenleri....

Cok tesekkur ederim ballllliimm♥♥♥♥aydınlattın oyle yaparim evet. Ben de sorun yoktu en son boldigim kadariyla sorunumuz spermler .
Rica ederim kuzucum🥰🥰🥰 sperm yıkanıyor zaten kaliteliler enjekte edildiğinden inşallah tutar bebeğim ama ne derse desin vakit kaybetme ben bi çözüm olur diye 1 yıl gittim geldim boşuna ne önerirse önersin kabul etme bilmiyorum kötü mü akıl veriyorum canım ama şuandaki içimden geleni söylüyorum

Rica ederim kuzucum🥰🥰🥰 sperm yıkanıyor zaten kaliteliler enjekte edildiğinden inşallah tutar bebeğim ama ne derse desin vakit kaybetme ben bi çözüm olur diye 1 yıl gittim geldim boşuna ne önerirse önersin kabul etme bilmiyorum kötü mü akıl veriyorum canım ama şuandaki içimden geleni söylüyorum
Biliyorum bi kere daha koyduk kafamiza gidicez asilama icin dedik doktora gittik bize dedi ki yasiniz genc yipranirsiniz . 😁😁ne uyuz oldum .vallaha dedigini yapcam

C Caghla_29 canım kan testinden sonra sonucunu bildir bana mutlaka insallah o ikinci cizgin gercekten bebegin isaretidir🥰
Ve batları gecen arkadaslar varmı aramızda ? Gecipte haber vermeyenler?
Güncelleme yapmam icin bilgi vermeniz sart. 😚
Ve batı 19 -20 olan arkadaslarım lütfen telas etmeyin hepimiz ayın 20sine kadar sabredelim ve toplu gebelik haberi verelim gebe olanlar henüz olmamıslara umut olsun bu topikte insallah ❤
Gör rabbim gör🤲
Duy rabbim duy🤲
Gönlümüzden gecenleri....
Senin bu dediklerin actigin bu topik sayedinde bu ay icime bi umut kapladi ♥️🌎onceki aylar boyle degildim hoc nasil olsa kirmizilari görcem hep diye dusunuyordum ki goruyordym da mubarek hic sasmadan ayni gunumde de oluyordum😂😂ama bu ay farkli sanki icimde bi kiprti var ♥️🌎olsa da olmasa sa iyi ki varsıiiiinnn :KK74: :KK74: :KK74:

Canım vardır bundada bir hayır saglıklı olsunda bir ay daha gec olsun. Ben netten bir jel buldum bunu kullansan ya sen bu ay hatta diger arkadaslarda kullansın
Preseed jel amerika onaylı bir marka üretkenligi kolaylastırmaya yarıyormus hicbir yan etkiside yokmus bir bakın isterseniz😚
Kk den buldum ben burdan yorumlarınada bakabilirsiniz😚😚
Eşime daha fikrimi söylemedim ama oda kabul eder zaten kuzucum bi onuda okuyum hemen tüp bebeğe başlamazlar zaten bu ay adet olunca hemen görüşmeye gitcem Eminim tahlil felan derken önümüzdeki ay başlarlar inşallah 2 yıldır bir kez olsun göz yaşı dökmedim hatta bebeği sorun edenlere kızardım Rabbim verir zaten neden kendilerini üzerler ki derdim şimdi anlıyorum hiç birşeyi kafama takmazdım bugün bi kendime gelemedim neden bu kadar kendimi üzüyorum diye kendime ayrıca kızıyorum 😞 Jeli araştırcam kuzucum sağol desteğin için 😘😘😘

Biliyorum bi kere daha koyduk kafamiza gidicez asilama icin dedik doktora gittik bize dedi ki yasiniz genc yipranirsiniz . 😁😁ne uyuz oldum .vallaha dedigini yapcam
Evet yaa saçma sapan sebepler ilgilenin işte ne küçüğü sinir oluyorum artık sen vazgeçme bitanm 1 yıl doldu değil mi

Canım bende kızımda öyle düşünüyordum doktorum olmaz yaşın küçük önce aşılama ile başlıyalım dedi o ay aşılama yapcaktik tek yumurta geliştiği için yapmadık ve nasip oldu RABBİME çok şükür inşallah seninde öyle olur
Ay inşallah canım ya bi mucize olursa neden olmasın ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back