- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Aynen oyle ben esime tup diyorum kuplere biniyor . Sacmalama ne tüpü diyor biz asilama yapicaz diyor .mal mi neAşılama da tutma ihtimali düşük ama tüp bebeğe göre hem 2 3 aşılama tüp bebek fiyatı neredeyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle ben esime tup diyorum kuplere biniyor . Sacmalama ne tüpü diyor biz asilama yapicaz diyor .mal mi neAşılama da tutma ihtimali düşük ama tüp bebeğe göre hem 2 3 aşılama tüp bebek fiyatı neredeyse
Cok iyi hamilesin neetttHemen 2 dkk falan geçmiştir en fazla
He yok canım önce görüşmene gerek yok görüşsende adetin 2. Günü çağıracak seni yine sen git adetliyken ben zaman kaybetmek istemiyorum aşılama yaptırmak istiyorum de yoksa klomenle oyalıyorlar yumurtanın büyümesinde olgunluğa erişmesinde ve kalitesinde sıkıntı yoksa onu bile içme kist yapıyor bana kaç ay verdi ben ilk kullandım kist oldu Doğum kontrol hapıyla yok oldu tekrar verdi bende hiç içmedim en son aşılama olduğunda yarım yamalak içtim çünkü klomen yumurta geliştirici büyütücü bi hormon ilacı problem görürse kullan ama söyle ben ilaçla zaman kaybı yaşamak istemiyorum aşılamaya geçmek istiyorum diyebilirsinOnceden on görüşme gerekli mi peki hanı adet olup gitsem boşa gitmesin bu ay istiyoomm
Ay burda olsan sarılıp öperdimCok iyi hamilesin neettt
Kanuni eğitim ve araştırma burası. Benim burdaki doktorum kanuni ye gittiysen eger orda klomeni falan kullan buralar seni takip etmez dedi en son gittiğimde. Kanuni yeni tüp bebek aşılama merkezi açmış orda ibrahim Polat var ona gidebilirsin dedi. Ben normal tetkikler için gittim kuzum oraya. Genel asistan ben en son profesör e denl geldim o d baktı herşeye bi sıkıntı yok nisan mayıs gibi gel başlarız tedaviye dedi. Araştırma oldugu için iyice bakıyorlar herşeye. Alttan muayene ediyorlar her zaman bu arada. Oyle. Ben eger tedavi istersem olmazsa bi kaç ay daha yine oraya gitcem. Benim arkadaşım ikizlere Hamile kaldı orda bebekleri düştü sonra. Kız hemen kaldı aşılaması tuttu. Hatta 3 üzdü birisi ilk başta ölmüştü karnında.Guzel ilgilenio mu bari . Belki ben de alirim ondan
Dolanır canım ya eminim yinede yarın özelde kan verilir mi bilmiyorum verimezse pzt git bakalım çok sevindim senin adınaAy inşallah Allahım elim ayağım birbirine dolandı resmen
Yani Bi kere dememek olabilir cnm inş gerek kalmaz da önce yumurta takibi sonra aşılama sonra tüp bebek. Ama sanırım hepsinden önce tüplerde bakmak lazım tabi erkek de ayrı bakılmalıAynen oyle ben esime tup diyorum kuplere biniyor . Sacmalama ne tüpü diyor biz asilama yapicaz diyor .mal mi ne
Normal hastane mi araştırmaya mı gitcenYani adetli gitsem baslarlar tedaviye iste ilac falan filan .
Cok tesekkur ederim ballllliimmaydınlattın oyle yaparim evet. Ben de sorun yoktu en son boldigim kadariyla sorunumuz spermler .He yok canım önce görüşmene gerek yok görüşsende adetin 2. Günü çağıracak seni yine sen git adetliyken ben zaman kaybetmek istemiyorum aşılama yaptırmak istiyorum de yoksa klomenle oyalıyorlar yumurtanın büyümesinde olgunluğa erişmesinde ve kalitesinde sıkıntı yoksa onu bile içme kist yapıyor bana kaç ay verdi ben ilk kullandım kist oldu Doğum kontrol hapıyla yok oldu tekrar verdi bende hiç içmedim en son aşılama olduğunda yarım yamalak içtim çünkü klomen yumurta geliştirici büyütücü bi hormon ilacı problem görürse kullan ama söyle ben ilaçla zaman kaybı yaşamak istemiyorum aşılamaya geçmek istiyorum diyebilirsin
Evet en son rahim filmi cekilmistim . Bosey cikmadi . Sprun spermlerde bizimYani Bi kere dememek olabilir cnm inş gerek kalmaz da önce yumurta takibi sonra aşılama sonra tüp bebek. Ama sanırım hepsinden önce tüplerde bakmak lazım tabi erkek de ayrı bakılmalı
Hiç-bir bilgim yok . (( hangisine gidecegimi bile bilmiyorumNormal hastane mi araştırmaya mı gitcen
Ay burda olsan sarılıp öperdim
Hmm anladim cnm cok saolKanuni eğitim ve araştırma burası. Benim burdaki doktorum kanuni ye gittiysen eger orda klomeni falan kullan buralar seni takip etmez dedi en son gittiğimde. Kanuni yeni tüp bebek aşılama merkezi açmış orda ibrahim Polat var ona gidebilirsin dedi. Ben normal tetkikler için gittim kuzum oraya. Genel asistan ben en son profesör e denl geldim o d baktı herşeye bi sıkıntı yok nisan mayıs gibi gel başlarız tedaviye dedi. Araştırma oldugu için iyice bakıyorlar herşeye. Alttan muayene ediyorlar her zaman bu arada. Oyle. Ben eger tedavi istersem olmazsa bi kaç ay daha yine oraya gitcem. Benim arkadaşım ikizlere Hamile kaldı orda bebekleri düştü sonra. Kız hemen kaldı aşılaması tuttu. Hatta 3 üzdü birisi ilk başta ölmüştü karnında.
Çok teşekkür ederim canım benimDolanır canım ya eminim yinede yarın özelde kan verilir mi bilmiyorum verimezse pzt git bakalım çok sevindim senin adına
Canım sen hiç gittinmi boylr bi araştırma hastanesine herşeye Bakıyorlar. Bakmaları lazım mesela ben gecen sene ekim de korunmayalı 1 sene oldu die bu az once arkadaş attı ya kanuni eğitim araştırma oraya randevu aldım. Aslında 9 ay olmuştu ama ben 1 sene dedim yoksa bakmıyorlar. Neyse sonra bir sürü bişeyler sordular cevapladım sonra elime kagıtlar verdiler eşim için benim hormonlar için ne zaman geleceğimin falan yazılı olan kagıt. Herşeyi yaptırdık adetin ilk günu 3. Gunu son gunu bittikten sonra sürekli bakıyoröar izliyorlar seni yumurtlamanı boyunu falan. Rahim filmi istediler anlaşmalı oldukları bi klinikte yaptırdım 350 TL ye. Eşim de test verdi bir sorun cıkmadı dendi en son profesör benimle dalga gecti işin gücün yokmu senin at kafandan herşeyin süper evliliğin tadına var boşver cocugu dedi ama ben istiyorum yaşım geciyor dedim olmazsa 6 ay sonra gel dedi tedavi yapalım o zaman. Tabi brn gitmedim burda başlattım tedaviyi takip etmediler 3 tane kistle kalakaldım klomen içmiştim. Senin de boylr bir yere gitmen laızm sadi konuk ta da vardır infertilite bölümü. Hangisi yakınsa sana artık. Sen sormadan onlar her testi istiyor. Gidip bana aşılama diyemezsin zaten hemen once butun bunları yapmaları ellerinde sonuc ları olması laızm. Umarım anlattım güzelce. Sen adet olursan git hemen başla. Onlar senin için uygun tedaviyi verirler.Hiç-bir bilgim yok . (( hangisine gidecegimi bile bilmiyorum
Cok guzel anlattın anladim cok tesekkur ederim daha once gittim kadin dogumcuya hormon testi falan istedi yaptirdim bi sorun cikmadi . Rahim filmi iki ay once cektirdim .bi sorun cikmadi .yumurta takibi falan istemedi bendenCanım sen hiç gittinmi boylr bi araştırma hastanesine herşeye Bakıyorlar. Bakmaları lazım mesela ben gecen sene ekim de korunmayalı 1 sene oldu die bu az once arkadaş attı ya kanuni eğitim araştırma oraya randevu aldım. Aslında 9 ay olmuştu ama ben 1 sene dedim yoksa bakmıyorlar. Neyse sonra bir sürü bişeyler sordular cevapladım sonra elime kagıtlar verdiler eşim için benim hormonlar için ne zaman geleceğimin falan yazılı olan kagıt. Herşeyi yaptırdık adetin ilk günu 3. Gunu son gunu bittikten sonra sürekli bakıyoröar izliyorlar seni yumurtlamanı boyunu falan. Rahim filmi istediler anlaşmalı oldukları bi klinikte yaptırdım 350 TL ye. Eşim de test verdi bir sorun cıkmadı dendi en son profesör benimle dalga gecti işin gücün yokmu senin at kafandan herşeyin süper evliliğin tadına var boşver cocugu dedi ama ben istiyorum yaşım geciyor dedim olmazsa 6 ay sonra gel dedi tedavi yapalım o zaman. Tabi brn gitmedim burda başlattım tedaviyi takip etmediler 3 tane kistle kalakaldım klomen içmiştim. Senin de boylr bir yere gitmen laızm sadi konuk ta da vardır infertilite bölümü. Hangisi yakınsa sana artık. Sen sormadan onlar her testi istiyor. Gidip bana aşılama diyemezsin zaten hemen once butun bunları yapmaları ellerinde sonuc ları olması laızm. Umarım anlattım güzelce. Sen adet olursan git hemen başla. Onlar senin için uygun tedaviyi verirler.
Ah beklemek kolay olsa keşkeInşallah hayırlısıyla senin adet günün ne zaman ikinci mi olcak
valla canım ne yapiyim salak gibi 5 gün var gittim idrar testi yaptım çok sillik cıktı öyle sevindim sevinçten ağladım bigkit diye bir marka ilk defa kullandim sonra internetten bir arkadaş daha yazmış bu test hep öyle çıkarıyormuş çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum üstümden kamyon geçmiş gibi her yerim ağrıyor hiç bişey yapmak içimden gelmiyor N Nana Ana canım sen söylemiştin haklisin dinmedim bekleyen arkadaşlara beklemelerini tevsiye ediyorum benim gibi aceleci davranmayin
Bu infertilite nin işleyişi farklı işte canım. İyi elinde Rahim filmin varsa onunla gidersin yada gerek kalmaz inşallah. El sallarsın hastanenin onunden gecerkenCok guzel anlattın anladim cok tesekkur ederim ♥♥daha once gittim kadin dogumcuya hormon testi falan istedi yaptirdim bi sorun cikmadi . Rahim filmi iki ay once cektirdim .bi sorun cikmadi .yumurta takibi falan istemedi benden
Ya da karni burnunda geceriminsallah insalllaahhhhBu infertilite nin işleyişi farklı işte canım. İyi elinde Rahim filmin varsa onunla gidersin yada gerek kalmaz inşallah. El sallarsın hastanenin onunden gecerken
Ay insallah canım benimAyy inşallah canım.valla senin de belki belirtisiz falan cikiverir çift cizgi