Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocugun durumu nasil peki

Oda iyiymiş ben yaklaşık 9 aydır yapmıyordum taki aşılama olana kadar normal yollardan olsaydı eğer yine yapmazdım yapma sende kuzum nana haklı
Evet hakli tabiki ama istee yeni olnca insan yapasi gelio surekli. Elimde olsa son hafta her gun yapardim

Meva hiç iyi demedin çok acı çok... Allah rahmet eylesin çok haklısın ölümün zamanı yok ölmeyecekmiş gibi yarının hesabını yapıyoruz üzüp kırıyoruz Allah’a emanetiz

Bende aynı durumdayım geç yatıyorum bugün gündüz hep uyudum gece nereme uycam acebaaaa kan vermezsemde aklımda kalacak
Bnm uyku duzenim hep bole malaesef gunduz cok yorulursam erkn uyuyorm o da gece yarisi gibi gece kusuyum yani.

Meva hiç iyi demedin çok acı çok... Allah rahmet eylesin çok haklısın ölümün zamanı yok ölmeyecekmiş gibi yarının hesabını yapıyoruz üzüp kırıyoruz Allah’a emanetiz
Oyle canım. Cok istiyoruz ya hani bebegi. Allah tan hayırlısını isteyelim hep. Hayırlı zamanda gelsin herkesin bebeği. Kaderlerini güzel yazsın Rabbim.

Oyle canım. Cok istiyoruz ya hani bebegi. Allah tan hayırlısını isteyelim hep. Hayırlı zamanda gelsin herkesin bebeği. Kaderlerini güzel yazsın Rabbim.
İstiyoruz ama ne çare Rabbim hayırlı ve en güzel zamanda versin çok üzüldüm ya o bebeğe ne oldu şimdi kim bakacak tüh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…