Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok zorrrrrrrrbi aci Allahimmmm sabir versin ailesine o cocuk sormiycak mi annem babam nerde diyecok aci cooooookkkk . ALLAH YASATMASIN BOYLE ACILAR . acıların en büyüğü

Oyle gercktn. Rabbim hayrli olumler versin. Allh rahmt etsin.

Evet goruyorumgoruyorummmmmm T nin solunda cok ta net olmasada biseylee goruyooruuummm3 vakte kadar bebe haberi geliyor hayirlisi ileeeennn
Allhin iznyle guzl habrler alicaz.hepimz olmasak da illa ki biri guzl haber verick.inanaiorm. dayanamzsan 2 3 gun sonra yine test yap yine bole cikarsa vardr. Aman NANA duymasin kulagina soluom ha

Allhin iznyle guzl habrler alicaz.hepimz olmasak da illa ki biri guzl haber verick.inanaiorm. dayanamzsan 2 3 gun sonra yine test yap yine bole cikarsa vardr. Aman NANA duymasin kulagina soluom ha
Insallah ay sonunda hepimiz sevinicez Allah izni ile 🎗

Yaaaa ilk testte adim cikti valla.
Amaaaan yapip icimi rahatlatiom anam napim. Kirmizilari gormek deil test yapmamak psikolojimi bozuo
Oda iyiymiş ben yaklaşık 9 aydır yapmıyordum taki aşılama olana kadar normal yollardan olsaydı eğer yine yapmazdım yapma sende kuzum nana haklı

Cok zorrrrrrrrbi aci Allahimmmm sabir versin ailesine o cocuk sormiycak mi annem babam nerde diyecok aci cooooookkkk . ALLAH YASATMASIN BOYLE ACILAR . acıların en büyüğü
Cokk gercekten yazık cocugu kucagından atmış o esnada o aklına gelmiş. Babasının kucagında uyurdu. 7 sene sonra oldu. Allah o yavrumun yüzüne baksın. Konduramıosun ya. Bugun geleceklerdi buraya. İnanamıyorum hala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…