Cok zorrrrrrrrbi aci Allahimmmm sabir versin ailesineBugun gece cok kötü bir haner aldım. Eşimin iş yerinden arkadaşı memlekette iken arkalarından araba geliyo vuruyor ikisi de vefat etti. Cocuk kaldı 3 yaşında yavrum. O da tüp bebekle oldu. Hatta 2. İçin tedavi oluyordu. Ah bu dünya ah.. Nolur hayırlısını isteyin her zaman üzmeyin birbirinizi Herşey Allahtan
Valla gec uyudgum icin gec kalkiorm. Erken kalkarsam belki giderimHe bebeğim bende sağlık ocağında vercem zaten oluyorkan testine bişey demez nanacım
Yok valla bu hesap tekFarklı hesapmı var yoksam seni uyanık seni
Oyle gercktn. Rabbim hayrli olumler versin. Allh rahmt etsin.Bugun gece cok kötü bir haner aldım. Eşimin iş yerinden arkadaşı memlekette iken arkalarından araba geliyo vuruyor ikisi de vefat etti. Cocuk kaldı 3 yaşında yavrum. O da tüp bebekle oldu. Hatta 2. İçin tedavi oluyordu. Ah bu dünya ah.. Nolur hayırlısını isteyin her zaman üzmeyin birbirinizi Herşey Allahtan
Siyah beyazssiz at kizEki Görüntüle 2298450 kizlar hele bi bakin gorunuo mu
Efekten olabilir. Yakinlastrmadan bakSiyah beyazssiz at kizcok zorladim bi kac tane cizgi yan yana gordum sanki goz yanilmasi sanirim
Ben 18. Günde oldum ama chorriomon du benimki netten baktım 18. Güne kadar gecikme olabilirmiişKızlar otrivelleden sonra 14. Gün adet kanaması olur diyolar benim 14. Gün adet olmadm henüz acaba kaçıncı günde adet oldunz iğne den sonra? Yaptıranınız varmıı
Evet goruyorumgoruyorummmmmm T nin solunda cok ta net olmasada biseylee goruyooruuummmEki Görüntüle 2298453 bide bu var
Evet solunda. Pandanin ki gibiEvet goruyorumgoruyorummmmmm T nin solunda cok ta net olmasada biseylee goruyooruuummm3 vakte kadar bebe haberi geliyor hayirlisi ileeeennn
Kac dakika sonra oyle olduEvet solunda. Pandanin ki gibi
Allhin iznyle guzl habrler alicaz.hepimz olmasak da illa ki biri guzl haber verick.inanaiorm. dayanamzsan 2 3 gun sonra yine test yap yine bole cikarsa vardr. Aman NANA duymasin kulagina soluom haEvet goruyorumgoruyorummmmmm T nin solunda cok ta net olmasada biseylee goruyooruuummm3 vakte kadar bebe haberi geliyor hayirlisi ileeeennn
Yarim saat sonra gordumKac dakika sonra oyle oldu
Insallah ay sonunda hepimiz sevinicez Allah izni ileAllhin iznyle guzl habrler alicaz.hepimz olmasak da illa ki biri guzl haber verick.inanaiorm. dayanamzsan 2 3 gun sonra yine test yap yine bole cikarsa vardr. Aman NANA duymasin kulagina soluom ha
Gerçekten oyle soylemiycem karnim burnuma varincaya dek
Oda iyiymiş ben yaklaşık 9 aydır yapmıyordum taki aşılama olana kadar normal yollardan olsaydı eğer yine yapmazdım yapma sende kuzum nana haklıYaaaailk testte adim cikti valla.
Amaaaan yapip icimi rahatlatiom anam napim. Kirmizilari gormek deil test yapmamak psikolojimi bozuo
Cokk gercekten yazık cocugu kucagından atmış o esnada o aklına gelmiş. Babasının kucagında uyurdu. 7 sene sonra oldu. Allah o yavrumun yüzüne baksın. Konduramıosun ya. Bugun geleceklerdi buraya. İnanamıyorum halaCok zorrrrrrrrbi aci Allahimmmm sabir versin ailesineo cocuk sormiycak mi annem babam nerde diye cok aci cooooookkkk . ALLAH YASATMASIN BOYLE ACILAR . acıların en büyüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?