Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insllah cnm cok saol. Sen de alirsn inslhİnşallah sabrınızın sonunda bebiş haberi gelir
Hem begenio hem kizio napi bu qız
Yanlislik mi oldu dedim ama bnmkileri de begenmemis kizmis
Bat gelmeden test yapılmasına karsıyım gec döllenme olmus olsa testtede negatifi görsek görünce olmadı diye üzülüp stres yapıyoruz gereksiz bu yüzden herkes batı beklesin diye düsünüyorum
Burdayım yavrucugum atladıgım konu olmasın istedim yeni bat veren arkadaslar olmus hosgelmisler insallah bebisli gelmislerdir
Amin canim hepimiz hayirli guzel haberlerle gelelim insallahE hadi insllh guzl haberle gel
Cünkü sende dayanamayıp dayanamayıp erkenden test yapıyorsun negatifi görünce bilinc altını etkiliyosun bu sekilde saglam bir psikolojide olamazsın kuzum ondan kızıyorum yapma test zor beklemek biliyorum ama mecbur sakince beklememiz gerekiyorYanlislik mi oldu dedim ama bnmkileri de begenmemis kizmis
Ne zaman test yapıcaksın canım sen?Amin canim hepimiz hayirli guzel haberlerle gelelim insallah
Senin belin bayadır agriyo kiz ne mmaaaannaaaaaağğğBi saattr belim nasil agrio yaa
Insallah insallah sen de var mi gelen gidenBurdayım yavrucugum atladıgım konu olmasın istedim yeni bat veren arkadaslar olmus hosgelmisler insallah bebisli gelmislerdir
Bat gelmeden test yapılmasına karsıyım gec döllenme olmus olsa testtede negatifi görsek görünce olmadı diye üzülüp stres yapıyoruz gereksiz bu yüzden herkes batı beklesin diye düsünüyorum
Termi su gibi akıntımı anlamadımInsallah insallah sen de var mi gelen giden
Ben de oyleyim ua korku mu heyecan mi belemedim ocimde bi hos var . Bende de iki gundur beyaz kremsi bi akıntı goruyorum .Termi su gibi akıntımı anlamadım
Dün belimde bir agrı ve kasıgımda bir agrı oldu askım suanda gelen giden birsey yok ne yazıkki ben korkuyorum bat gününden mümkünse gelmesin geri gidelim yum günlerimize yaaaa
Gecmisti yaa ogleden sonra yine basladi . Ayaga kalkim biraz is yapim agrio hemen anlamdim ben deSenin belin bayadır agriyo kiz ne mmaaaannaaaaaağğğ
Normal yolla spontan gebelik deneyenler icin bu cok dogru çünkü yumurtlama tarihi ve catlafigi tarih degisken olabiliyor. ama arkadas ilac tedavisiyle yumurtasi gelistirildigi ve catlatma ignesi oldugunu bildigim icin bu yorumu yazdim.zaten doktorlarda catlatma ignesinden sonraki 14.günde test yapilabilir diyorlar.
Üşütmüş olmayasinGecmisti yaa ogleden sonra yine basladi . Ayaga kalkim biraz is yapim agrio hemen anlamdim ben de
Ben cok takmiom kiz hemn unutuyorm. Bilinc altimi pek bilemicem ama genel yapim bu takmiorm pek. Mesela halâ umudum var bembeyazi gorsem bileCünkü sende dayanamayıp dayanamayıp erkenden test yapıyorsun negatifi görünce bilinc altını etkiliyosun bu sekilde saglam bir psikolojide olamazsın kuzum ondan kızıyorum yapma test zor beklemek biliyorum ama mecbur sakince beklememiz gerekiyor