• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar ya hani hiç belirti yok demiştim ya.bugun oldu ilk defa.4 gün var bata.Rahimde şiddetli batma oldu 3 kere.Biraz geç bana göre belirti daha önce hissederdim belki olsa ama.ne bileyim ya umitlendim işte.Ama ben cidden anlıyorum hamile olunca.Bu farklı göğüste bile şişlik yok valla.Ya hepimiz hamile kalalım hayırlısıyla inşallah yaaa

kızlar ya hani hiç belirti yok demiştim ya.bugun oldu ilk defa.4 gün var bata.Rahimde şiddetli batma oldu 3 kere.Biraz geç bana göre belirti daha önce hissederdim belki olsa ama.ne bileyim ya umitlendim işte.Ama ben cidden anlıyorum hamile olunca.Bu farklı göğüste bile şişlik yok valla.Ya hepimiz hamile kalalım hayırlısıyla inşallah yaaa
Ay belim de mi ağrıyor nee😁😁😁

Dün 3 tane almıştım birini sabah yaptım 2 gün daha yaparım Perşembe kan vercem zaten benim aklımda ki sarı akıntım parça parça bi tuhaf pedimi dolduruyor anlamadım ilk defa oldu böyle aşılamadan sonra göğüslerim acıyorda adet belirtisi hep acır benim zaten akıntımı anlayamadım
Kiz kardeşimden de akıntı geldi sonra öğrendik hamile. Tutunmadan oluyormuş ins senin de öyledir

Bir yıla yakındır bekliyorum. Folik asit klomen çatlatma iğnesi hatta estrofem bile kullandım ama kalamadım hiç hamile kalamadım belki kalmış olsam sıkıntı yapmazdım. Klomen uzun süre kullanımda kist yapıyormuş bende de yaptı doktor bir ay ara verelim rahim filmi çekelim dedi kisstten dolayı adetken soğan kürüne başladım hamilelik varsa risk oluşturur diye adetken başladım ovulasyon günü bıraktım. Hayıt otu ve aslan pençesi yumurta oluşumu ve çatlamasında etkili o yüzden içiyorum. Eğer bu ay gebe kalamazsam önümüzdeki ay filmi çekilecek☺
Hayırlısıyla başka tedaviye gerek kalmadan gebelik oluşur canım 🙏. Bende 5 ay klomen kullandım. Bende kist olup olmadığını bilmiyorum olsaydı doktor söylerdi herhalde

Sanki yine biseyler cikio testte yaa 😒 ince bi cizgi gorur gibiyim
DFE9D490-B005-45E3-82E3-A69CC343BDFB.jpeg
Yaptm canım benımde negatif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back