- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Gecti mi bat gununValla ben boş kalsam da iş olsada aklima cok geliyor bayramin 1 gunu bat gunumde yaptim ama cikmadi daha var yumurtlamaya gore
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecti mi bat gununValla ben boş kalsam da iş olsada aklima cok geliyor bayramin 1 gunu bat gunumde yaptim ama cikmadi daha var yumurtlamaya gore
E hadi insllh guzl haberle gelCanim selam
Ben adet olmadim. Bayramda test de yapamadim. Yarini bekliyorum hayirlisiyla:)
Ay belim de mi ağrıyor neekızlar ya hani hiç belirti yok demiştim ya.bugun oldu ilk defa.4 gün var bata.Rahimde şiddetli batma oldu 3 kere.Biraz geç bana göre belirti daha önce hissederdim belki olsa ama.ne bileyim ya umitlendim işte.Ama ben cidden anlıyorum hamile olunca.Bu farklı göğüste bile şişlik yok valla.Ya hepimiz hamile kalalım hayırlısıyla inşallah yaaa
Valla durduk yere biseylrimz cikio ama insllh vardr demkten baska bisey yapamiorzAy belim de mi ağrıyor nee
Kiz kardeşimden de akıntı geldi sonra öğrendik hamile. Tutunmadan oluyormuş ins senin de öyledirDün 3 tane almıştım birini sabah yaptım 2 gün daha yaparım Perşembe kan vercem zaten benim aklımda ki sarı akıntım parça parça bi tuhaf pedimi dolduruyor anlamadım ilk defa oldu böyle aşılamadan sonra göğüslerim acıyorda adet belirtisi hep acır benim zaten akıntımı anlayamadım
Bata kaç gün var kuzumYaptm testi kizlar. O kadar beyazdi kii gozlerimi alamadim
Ayniyiz cnm 20 si. 19 da olabilir ama 20 yi baz aldmBata kaç gün var kuzum
Hadi ya inşallah canım iltihap olsa kaşınırdı diyorum ama yok kaşıntı keşke öyle olmuş olsaKiz kardeşimden de akıntı geldi sonra öğrendik hamile. Tutunmadan oluyormuş ins senin de öyledir
Ya benimde bu ay olmazsa aşılama yapılacak. İnşaallah hepimiz içinde gerek kalmaz sağlıkla hamile kalırızBen de oyle dusunuyorumya cikar insallah artik cikmazsa zaten asilama yapicaz bu ay
Hayırlısıyla başka tedaviye gerek kalmadan gebelik oluşur canım . Bende 5 ay klomen kullandım. Bende kist olup olmadığını bilmiyorum olsaydı doktor söylerdi herhaldeBir yıla yakındır bekliyorum. Folik asit klomen çatlatma iğnesi hatta estrofem bile kullandım ama kalamadım hiç hamile kalamadım belki kalmış olsam sıkıntı yapmazdım. Klomen uzun süre kullanımda kist yapıyormuş bende de yaptı doktor bir ay ara verelim rahim filmi çekelim dedi kisstten dolayı adetken soğan kürüne başladım hamilelik varsa risk oluşturur diye adetken başladım ovulasyon günü bıraktım. Hayıt otu ve aslan pençesi yumurta oluşumu ve çatlamasında etkili o yüzden içiyorum. Eğer bu ay gebe kalamazsam önümüzdeki ay filmi çekilecek☺
İnşallah bu ay yüzümüz gülerrAyniyiz cnm 20 si. 19 da olabilir ama 20 yi baz aldm
Erken gebelik testi mı yaptın canım. Yoksa normal miYaptm testi kizlar. O kadar beyazdi kii gozlerimi alamadim
Hayırlısı haberlerle canımİnşallah Melekcim haberleşmeyi unutmayalım
uzulecegimize gülüyoruz biz fittirmisizYaptm testi kizlar. O kadar beyazdi kii gozlerimi alamadim
Bi yerden baslamak lazim beklemek zaman kaybi☺Ya benimde bu ay olmazsa aşılama yapılacak. İnşaallah hepimiz içinde gerek kalmaz sağlıkla hamile kalırız
Sanki yine biseyler cikio testte yaa ince bi cizgi gorur gibiyim
Erken daha diye dusunuyorumEki Görüntüle 2298437 Yaptm canım benımde negatif