• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de oyleyim ua korku mu heyecan mi belemedim ocimde bi hos var . Bende de iki gundur beyaz kremsi bi akıntı goruyorum .

His konusuna gelince evet sanki benimle birlikte yeni bir olay var icimde gibi sanki yenilenmis bir nana gibiyim ama o bat günü geldiginde kırmızı görmektende korkuyorum kırmızı gelmezse test yapmaktanda korkuyorum psikoloji yine tırt hadi güclendir bizi❤️

His konusuna gelince evet sanki benimle birlikte yeni bir olay var icimde gibi sanki yenilenmis bir nana gibiyim ama o bat günü geldiginde kırmızı görmektende korkuyorum kırmızı gelmezse test yapmaktanda korkuyorum psikoloji yine tırt hadi güclendir bizi❤️
😍😍😍🎁🎁gebbeeeyyyiiizzz gebbeyyiiiiiiiizzzzzz gebbeyyiiimm 🎁🎁😍🎁😍🎁🎗🎗🎉🎋🎊yikilmak yok ya olsa da olmasa da napak elimizden geleni yapiyoruz sonucta 😍🤰🤰 nasip hersey sanki biz mi istemiyoruz hamile kalmayi bu da bi cesit imtihan

Ben psikolojik saglıktan bahsediyorum doktorların söylemesine kalırsa bazı gebelerde cok erkende belli olabiliyor
Özellikle tedavi yolu ile gebelik düsünenlerin batlarını beklemesi daha saglıklı degilmi?
Yoksa benmi yanlıs düsünüyorum?

Örn bir arkadasımız var asılama ignesi yaptırdı birkac gün sonra kanda betahcgsi 14küsür cıktı dehset mutlu olduk ama simdi yaptıgı idrar testlerde pozitif cıkmıyor mecbur batı bekliyor anlatabiliyormuyum?

Demekki o arkadasin kimyasal gebeligi olmus. Benimde 3kimyasal gebeligim oldu herseferinde regli tarihinden önce beta hcg yükselip regli tarihinde sifirlandi. Eger regli tarihinden önce test yapmasaydim kimyasal gebeligi farketmicektim. Sonrasinda doktora gidip regli oncesi pozitif sonrasinda negatif oldugumu söyledigimde genetik olarak pirtilasma problemim oldugunu ögrendim. oyüzden simdi yumurtlama tarihimden 10gün sonra test yapmaya basliyorum poziyifi gördügüm anda günde 2 tane kan sulandirici igne vurulmam gerekiyor yoksa bebek ölüyor. Verende Allah alanda Allah biz sadece önlem alabiliyoruz. Doktorlarin kisirsin cocugun olmaz dedigi anda oglumu kucagima aldim 3 yildirda 2.icin ugrasiyorum. Bunlarida kimseyle cekismek icin yazmiyorum. 6 klomen 8 catlatma ignesi 2 asilamam bosa gitti. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Rabbim herkesin yüzune baksin

😍😍😍🎁🎁gebbeeeyyyiiizzz gebbeyyiiiiiiiizzzzzz gebbeyyiiimm 🎁🎁😍🎁😍🎁🎗🎗🎉🎋🎊yikilmak yok ya olsa da olmasa da napak elimizden geleni yapiyoruz sonucta 😍🤰🤰 nasip hersey sanki biz mi istemiyoruz hamile kalmayi bu da bi cesit imtihan

Allahım gönlümüze göre versin tüm hayır kapılarını acsında icinden bizlere melek yavrularımızı göndersin insallah be yavrum beklemek cok sıkıcı yorucuuuuu bunaltıcı yinede durmak yok yola devam🤭🤓🙈🤣🤣🥰😙

Ana kızlar adete kaç gün kala yapiyorsunuz testi.valla ben adete 2 gün kala yapmıştım.cikmamisti.1 gün sonrası yaptım çıkmıştı
Ben de 2 3 gun kala yapim dedim ama sabirszlandim yine 🤗 halâ umudum var. Bir gun aryla ogrenen cok varmis .

Allahım gönlümüze göre versin tüm hayır kapılarını acsında icinden bizlere melek yavrularımızı göndersin insallah be yavrum beklemek cok sıkıcı yorucuuuuu bunaltıcı yinede durmak yok yola devam🤭🤓🙈🤣🤣🥰😙
Yikilmak yok bizim ayakta durmamiz gerekiyor ki hersy yolinda gitsin😍😍

Demekki o arkadasin kimyasal gebeligi olmus. Benimde 3kimyasal gebeligim oldu herseferinde regli tarihinden önce beta hcg yükselip regli tarihinde sifirlandi. Eger regli tarihinden önce test yapmasaydim kimyasal gebeligi farketmicektim. Sonrasinda doktora gidip regli oncesi pozitif sonrasinda negatif oldugumu söyledigimde genetik olarak pirtilasma problemim oldugunu ögrendim. oyüzden simdi yumurtlama tarihimden 10gün sonra test yapmaya basliyorum poziyifi gördügüm anda günde 2 tane kan sulandirici igne vurulmam gerekiyor yoksa bebek ölüyor. Verende Allah alanda Allah biz sadece önlem alabiliyoruz. Doktorlarin kisirsin cocugun olmaz dedigi anda oglumu kucagima aldim 3 yildirda 2.icin ugrasiyorum. Bunlarida kimseyle cekismek icin yazmiyorum. 6 klomen 8 catlatma ignesi 2 asilamam bosa gitti. Belki birilerine faydam olur diye yaziyorum. Rabbim herkesin yüzune baksin

Benimde anlatmak istedigim varsa bir gebelik kimyasal diye düsünmesin o kötü psikolojiye girmesinler sonucta henüz gelen giden bir adetide olmadı cünkü bat günü gelmedi.
Kimyasal gebelikleri her kadın yasıyormus ama anlamıyormus benim bünyem cok hassas ben anlayabiliyorum regl dönemlerimdeki degisikliklerden mesela.
Neyseki bir laf var onu söyleyip toparlıyorum.
Her nasip vaktine esirdir...
Dedigin gibi Allah bilir canım...
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah🤲

Ben hic hazır degildim buna off 😞
Bat gelmesinden korkuyorum günleri geri alabilirmiyiz acaba? 🤣🤣
😂😂 bebeğim korkunun ecele faydası yok gelcekte geçecekte 😂😂 yarın kan vermeye gitçem ama sabah boşa uyancam resmen 😂😂 üzülmeyelim ya Eylül ayınada belirtilerimiz olur zaten 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back