- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Norml cnm 5 tllikErken gebelik testi mı yaptın canım. Yoksa normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Norml cnm 5 tllikErken gebelik testi mı yaptın canım. Yoksa normal mi
Ben goruyorm ama cizgiyii tam t nin altnda azicik solundaEki Görüntüle 2298437 Yaptm canım benımde negatif
Evet ama çok çok silikBen goruyorm ama cizgiyii tam t nin altnda azicik solunda
İnşallah öyledir canmErken daha diye dusunuyorum
Illa ki azick hayal kirikligi oluo ama uzulmuyorm yaa. Bosuna uzemem. Kendime zarar. Kismeti varsa Allh verir zaten. Allh buyuk goruo her seyiuzulecegimize gülüyoruz biz fittirmisiz
Daha ne istion var bence sendee . Insllh L Loriklorik de de vardr. Ben gozumle bile zor goruorm testimdeEvet ama çok çok silik
Eki Görüntüle 2298437 Yaptm canım benımde negatif
Allahimmm nasil da anlayisli olmuşuz resmen yontulduknasil da artik takmiyoruzIlla ki azick hayal kirikligi oluo ama uzulmuyorm yaa. Bosuna uzemem. Kendime zarar. Kismeti varsa Allh verir zaten. Allh buyuk goruo her seyi
Ben hic hazır degildim buna offYok kuzum bugünde yaptım negatif ah bebeğim o iğnedeeeen iğneden heyecanım pek kalmadı adet olcam hissi içerisindeyim kuzucum zaman geçiyor artık bana
Dikkatli bakinca ben de gördümEvet ama çok çok silik
Insalllah insallllaaahhhDaha ne istion var bence sendee . Insllh L Loriklorik de de vardr. Ben gozumle bile zor goruorm testimde
Aynen canım ya ins güzel bebeğinin habercisi olur. Onda oyle olmus sarimsi bir leke gelmis darisi hepimize ins ❤Hadi ya inşallah canım iltihap olsa kaşınırdı diyorum ama yok kaşıntı keşke öyle olmuş olsa
Kendimizi bole teselli etmezsek nece olur halimiz ? DimiiAllahimmm nasil da anlayisli olmuşuz resmen yontulduknasil da artik takmiyoruz
Aynen artık zaman kaybıBi yerden baslamak lazim beklemek zaman kaybi☺
O testlerde çıkmaz daha erkenNorml cnm 5 tllik
İnş sendede vardır cnaımmmmmDaha ne istion var bence sendee . Insllh L Loriklorik de de vardr. Ben gozumle bile zor goruorm testimde
Aynen artik napakKendimizi bole teselli etmezsek nece olur halimiz ? Dimii
Bekledikce yas ilerliyor zaman ilerliyorAynen artık zaman kaybı
Evt . Sabirszlik iste napimO testlerde çıkmaz daha erken
İnşallah sabrınızın sonunda bebiş haberi gelirEvt . Sabirszlik iste napim