• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2298083
Boylr görülüyor gebelik testinde ayy doğruluk payi olsun 😂😍🎉🎊🎋dun sabah yaptim 10 dakika sonra baktim yohtu .oyle bayramlasmaya ciktik falan unuttum onu sabah bi dürtü ile uyandım baktim böyle olmuş 😂😂kendi ablamlara da attim umutlular😂😂
Canısı insllh vardr ama yok gibi gorunuo 😑 renksz cunku kuruma cizgi ihtimali yuksek. Cok kiside de cikio bole

gunayddiiiiinnn canlaaaarr gunnayyyddiiinnn🎋🎊🎁🎗🎉😘🎀
nörüyonuz ?
ya kizlar ben dun gebelik testi yapmisim iki dakika sonra baktığımda bisey belli degildi. Ama bu sabah bi baktim t cizgisi gorunur bi sekilde silik cizgisi var . Hami olmazsa silik cizgi de hic cikmazdi dimii 🤗🤗ve de hem ruyamda o kadar guzel kiz bebek gordum ki hem de benimdi . Tam kucagima aldim uyandin mi sen annneem diyordum . Bana kocaman gulumsedi yukaridaki 4 disi patlamamisti daha ama beyaz beyaz duruyordu . Sizce bunlar neyin nesi .

:emir_bebek: :KK74:
Canım benim ❤️
5-10 dk sonra cıkan sonuclar gecersiz sayılıyor ve neden bu kadar aceleci davrandınki test icin daha 8 günümüz var bata🤭 cokmu belirtin var?

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10 🌸
L Loriklorik bat 20 🤰
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5 🌸
@Zekta bat 5 🌸
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7 🌸
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7 🌸
@Ojej bat 11 🤰
F Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15 🌸
@15yusra11 bat 31
@Rzgrksy bat 5 🌸
hayalinizle hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5 🌸
MNbeyaz MNbeyaz bat 9 🌸
@Babyandmom bat 6 🤰
@Balkupumm bat 21
@_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2 🤰 🌸
@dilosss_ bat 19
@Ftskrcm bat 30
@Maruki bat 13
@icecreamm bat 26
eylem91 eylem91 bat 14
@Cena bat 21
@Serimeri bat 16
@abutruno bat 12
@ebemero bat 15
@Karakarsu bat 12
@Caghla_29 bat 23
@Tiibukk bat 23
@linaboran bat 22
@Melegim15 bat 28
@Ceren0134 bat 14
@Seker2181 bat Haziran 27 🤰 🌸
@m_aslicim bat 21
@LadyMorganas bat 11
@Benek04 bat 15
@Butterfly1987 bat 28
@Algernonya bat 19
@bmbm bat 21
@Gncgztc bat 24

🌷Eylül🌷
@Tiktaktok bat 1

Hanımlar merhaba🧚‍♀️
Batı 12 Agustosa kadar olan ciceklerim🌺🌼
Son durumunuz nedir bilgi verirseniz sevinirim ve umarım mutlu gelismeler olmustur merakla bekliyorum🥰😍

Cok uyuyosun su seytana cooook😂😂🤣😂😂😂
Hayırlısıyla bat gunumuzde ogreniriz insallah bebislerimizin varlıgını yavrum ne diyoruz
Gebeyim gebeyim gebeyim😍
Gebeyiiiiiiiimm gebbeyyiiimm gebbeyyiooimmmmm geebbeeyyiiimmmm . Kavurmalari yiyil yiyil gebeyim diyoruz 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back