• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Test negatif cıktı kızlar bakalim yarını bekliycem artık :KK43:
Olsaydı cıkardı herhalde yavrum stresten oturu gecikmiste olabilir tabi bazı gebeliklerde idrar testinde cıkmadıgıda oluyormus biraz daha bekle bakalım insallah hayırlara cıkar🤲

Hic sanmıyorum canım ben olumlu goruyorum senin sonucunu keske bugun yaptırsaydın ya carsambaya kadar kim bekleyecek🤪🤣🤣
Ben malesef 😂😂 ya kuzum ben şimdi Perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldumya perşembeden 14 gün mü saymam gerek adet tarihim 14 gün sonra mı oluyor yoksa yine günümde mi olcam

Olsaydı cıkardı herhalde yavrum stresten oturu gecikmiste olabilir tabi bazı gebeliklerde idrar testinde cıkmadıgıda oluyormus biraz daha bekle bakalım insallah hayırlara cıkar🤲
Inşallah canım kan da verdim pazartesi negatif bekleyelim görelim bakalim

Ben malesef 😂😂 ya kuzum ben şimdi Perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldumya perşembeden 14 gün mü saymam gerek adet tarihim 14 gün sonra mı oluyor yoksa yine günümde mi olcam
Adet gününü bekliceksin yavrum sen yumurta catlaması ayrı adetin ayrrı sonucta
Ben sabırsızlandım sen nasıl dayanıcaksınki😙🤪

Nerden bulucam bi hamis simdi ben var hic anlamamakkk🤪🤣🤣
Kiz Allh seni top etmeye emi 😁 bak simdi
Profiline tikla sag ustte var ya.sonra da hesap detaylarina tikla. Daha sonra asagilarda bi yerde bebeginizjn tahmini dogum tarihi yazio orayi doldur kaydete bas

Anam benm takvim almis basini yurumus 😁😁😁 4 haftalk olmasi gerekiodu ne ara 19 olmusum. Cok guldm kendime yaa

Korktugum basima geldi N Nana Ana basta ona demistik konu sonunda kaynanalara baglanir diye 😂😂😂asil sorun kaynana bence hepimizin ortak sorunu 😂😂
Sen hevesli gorunuyordun zaten bu konuda 🤣🤣 hayretle okudum yorumları😂😂😂
Ne demisler kaynanayı kaynar kazana atmalı 🤪🤪 pekte dedikodu sayfasına donsun istemiyorum acıkcası aradaki baglantı sarsılmasın evrenimizle bizlerin amacı bir 1 bir🤣
GEBEYİM GEBEYİM GEBEYİM ! 😎🤩😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back