Sağol can karar verdim gitmicem yarın özel hastaneydi ya mesajımı görüp cevap vermiyo hiç güvende vermedi doktor yani et beni gibi bişey ha bu bahsettiğim kürtaj ne alaka aynı hastaneden başka doktoru aradım o bile dediki kürtajı önermiyorum sonuçta rahim kazınıcak vallahi içim huzursuzdu yaa gerçekten doktorlar daha çok stres yapıyor onu anladım 2 gündür ben sadece su içiyorum biliyomusunuz iştahım 0Allah şifa versin caaannninsallah kurtulursun tez zamanda saglili bi sekilde bebekin olur
Hahahaha bende nezleyim burnum tikalı canim bu havada hasta olmusuz saka gibiCanım ben kendimi hic dinlemiyorum bizim icin belirtiler cok erken bence tek siddetli hissettigim usutmusum ayak kol kaslarım felaket agrıyor bogaz agrımda var ve genizlerim tıkalı kasınıyor grip nezle gibiyim ☹
Neymis ki onun belirtisi hahah iyice kafayi yerim artikVahimmmm
Kiz takma bu kadar ozel hastanelerin bisey bildigine ben de inanmiyorum . Para icn 3 ay ömrün kalmis bile derler . Bi kac doktora gidip iyice teyit ettikten sonra bence kararini vrrmelisin .Sağol can karar verdim gitmicem yarın özel hastaneydi ya mesajımı görüp cevap vermiyo hiç güvende vermedi doktor yani et beni gibi bişey ha bu bahsettiğim kürtaj ne alaka aynı hastaneden başka doktoru aradım o bile dediki kürtajı önermiyorum sonuçta rahim kazınıcak vallahi içim huzursuzdu yaa gerçekten doktorlar daha çok stres yapıyor onu anladım 2 gündür ben sadece su içiyorum biliyomusunuz iştahım 0
Millet plansiz yapiyor bebeNeymis ki onun belirtisi hahah iyice kafayi yerim artik
Evet can yaa az kalsın kendimi kazıttırıyodum kocam ve anam kanıma girdilerKiz takma bu kadar ozel hastanelerin bisey bildigine ben de inanmiyorum . Para icn 3 ay ömrün kalmis bile derler . Bi kac doktora gidip iyice teyit ettikten sonra bence kararini vrrmelisin .
Hemde ne plan saatine kadar planliyorumMillet plansiz yapiyor bebebizim planimizda var da olmuyor
Aman allah korusun baska,caresi vardir elbette yaEvet can yaa az kalsın kendimi kazıttırıyodum kocam ve anam kanıma girdiler
Hayır bendeki salaklığa bak geçen ay araştırmaya gittim adam bana hiç bişeyin yok dedi 10 gün sonra özele gittim abi pko çıktı polip çıktı bakıyırum polipin tek bir belirtisi yok bendeKiz takma bu kadar ozel hastanelerin bisey bildigine ben de inanmiyorum . Para icn 3 ay ömrün kalmis bile derler . Bi kac doktora gidip iyice teyit ettikten sonra bence kararini vrrmelisin .
Ama sonuc tirt yokHemde ne plan saatine kadar planliyorum
Paraaaa parraaa paaaraaaHayır bendeki salaklığa bak geçen ay araştırmaya gittim adam bana hiç bişeyin yok dedi 10 gün sonra özele gittim abi pko çıktı polip çıktı bakıyırum polipin tek bir belirtisi yok bende
Beeeeeeeennnnndeeeeeeeeee alışmam çok zor oldu alıştım belki ama hala sevemedimHic sevmiyorum istanbulu
He kız soğan kürü yapıcam valla annem hep yapıyo diyo yap sende içi temizleniyo insanın geçen kuzenim bile başlamış yapıyoduAman allah korusun baska,caresi vardir elbette yaçaresiz kalinca insan bi de bilmediği bisey olunca he diyo herseye
Amin canim ya insallah. Düsünmim hayat akisina birakim diyorum ama yinede insan düsünmeden yapamiyorGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
A Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
@Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
@Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
@MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
@Balkupumm bat 21
@_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19
@Ftskrcm bat 30
@Maruki bat 13
@icecreamm bat 26
@eylem91 bat 14
@Cena bat 21
@Serimeri bat 16
@abutruno bat 12
@ebemero bat 15
@Karakarsu bat 12
@Seker2181 bat 26
@Caghla_29 bat 23
@Tiibukk bat 23
alplina bat 22
@Melegim15 bat 28
Ceren0134 bat 14
400 tl istiyodu bideParaaaa parraaa paaaraaapara icin
Canım bir profesöre mi gitsen acabaHayır bendeki salaklığa bak geçen ay araştırmaya gittim adam bana hiç bişeyin yok dedi 10 gün sonra özele gittim abi pko çıktı polip çıktı bakıyırum polipin tek bir belirtisi yok bende
Sen hamişsin arkadaaş :)Kaynanaya gitceğim gün Çarşamba olsa nasıl geçtiğini anlamamkızlar zaman geçmiyor aşırı bel ağrım ve kasık sancım oldu yarım saat çatlatma iğnesinin 8. Günü onun etkisi mi acaba
Ben ovitrelle vurunmustum 1 hafta boyunca sancilarim olduKaynanaya gitceğim gün Çarşamba olsa nasıl geçtiğini anlamamkızlar zaman geçmiyor aşırı bel ağrım ve kasık sancım oldu yarım saat çatlatma iğnesinin 8. Günü onun etkisi mi acaba
Gidicem canım devlette çok iyi bi doktor varmış çok duydum ismini herkesten randevu aldık işte ayın 23 ne bakalımCanım bir profesöre mi gitsen acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?