NedeeennYav dur bayram deme zaten memleket e gidemiyorum bu bayram
Bnim de annemler memlekete gittiler bu sene ilk defa onlarsız bayram geciricemmYav dur bayram deme zaten memleket e gidemiyorum bu bayram
Senin memleket nere ben adana istanbul a gelin geldimBnim de annemler memlekete gittiler bu sene ilk defa onlarsız bayram geciricemm
Ben ağrı . Istanbulda yasiyoruz annemler de istanbulda yasiyor .Senin memleket nere ben adana istanbul a gelin geldim
Kaldin yine istanbuldaBizimkiler geliyormuşama ben özledim adana yi gitmeyi planlıyordum alt üst oldu
Ya aynen içimde hiç rahat değil yaniBaska bir doktora git yavrum kurtaj ne alaka ya sanki bebek aldırıcan o nasıl bir mantık
İlaçla gitmezmişHistereskopi ne oluyor. Bi de ilacla gitmrz mi kendiliginden
Ellerine saglik ama benim adimin karsisinaArkadaslar konu baslıgında bir degisiklik oldu daha dogrusu listeyi güncellendim.
neyazıkki bu ay gebe kalamayan ciceklerimin isimlerinin yanınabıraktım.
Gebe olan arkadaslarımızıdasekliyle guncelledim.
Sizlerden ricam ilk sayfayı kontrol etmeniz varsa yanlıslıklarımı bana ozelden bildirmeniz. Simdiden tesekkürler cicekleriimm
Allah şifa versin caaannnİlaçla gitmezmiş
Hemen bırakıyorumEllerine saglik ama benim adimin karsisinabunu koymayi unutmuşsun
Gebeyizdik haniHemen bırakıyorum
Aynen öyleKaldin yine istanbulda
Bnm adimin karsisina daArkadaslar konu baslıgında bir degisiklik oldu daha dogrusu listeyi güncellendim.
neyazıkki bu ay gebe kalamayan ciceklerimin isimlerinin yanınabıraktım.
Gebe olan arkadaslarımızıdasekliyle guncelledim.
Sizlerden ricam ilk sayfayı kontrol etmeniz varsa yanlıslıklarımı bana ozelden bildirmeniz. Simdiden tesekkürler cicekleriimm
Senin batın neydi seker?Bnm adimin karsisina dabunu koyabilirsin sorunlu ama gebeyim
Hic sevmiyorum istanbuluAynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?