27 haziranSenin batın neydi seker?
Sen hamişsin arkadaaş :)
Ben 8 yasinda geldim buraya kök saldimBeeeeeeeennnnndeeeeeeeeee alışmam çok zor oldu alıştım belki ama hala sevemedim
Bende onu vurundum ama sancım olmadı bugün yarım saat şiddetliydi yerimden kalkamdım sonra karın geçti belime vurdu 10 dkkada öyle kıvrandım mal oldum hatta tuttu düşüyo sandımBen ovitrelle vurunmustum 1 hafta boyunca sancilarim oldu
Ben de yaomak istiyorum gorumcelerim hep yap diyor iltihabi sokuyormuş. Yapcam basliycam insallahHe kız soğan kürü yapıcam valla annem hep yapıyo diyo yap sende içi temizleniyo insanın geçen kuzenim bile başlamış yapıyodu
Bende 4 sene olduBen 8 yasinda geldim buraya kök saldim
Ay inşallah cano ya güzel haber ver bize ama olmazsada sakın sakın üzülme tamam :)internette okumadığım yer kalmadı ya bu psikoloji ne düzelmez bişiiii kuzum zaten ilk haber verceğim yer burası olcak
Arkadaşlar ben yeniyim daha yazdıklarınızı okudum ilk hamilelikde elma yağı kullandım iyi geliyo deneyebilirsinizBen de yaomak istiyorum gorumcelerim hep yap diyor iltihabi sokuyormuş. Yapcam basliycam insallah
Ben de 1 gün sonra çok şiddetli ağrılar oldu hatta doktoru arayıp bilgi almıştım günden güne azaldı 1 hafta çektim. Sonra ağrı falann kalmadıBende onu vurundum ama sancım olmadı bugün yarım saat şiddetliydi yerimden kalkamdım sonra karın geçti belime vurdu 10 dkkada öyle kıvrandım mal oldum hatta tuttu düşüyo sandımsendede mi öyle oldu canım
He laa :))Sirf bunu demek icin
Alismaya devam neresindesin istanbulunBende 4 sene oldu
Hadi bakalım kuzucum ya benim karşı komşuma şahit oldum pko varmış kistleri varmış 10 cm mi oluyor hatırlamıyorum gebelik imkansız demişlerdi 5 aylık evliydi hemen tüp bebeğe başvuru yapın demişler kayıt sırasında hamile kaldığını öğrendi birebir şahit oldum sonuçları çok kötüydü böyle duyuncada ümitleniyor insan yaGidicem canım devlette çok iyi bi doktor varmış çok duydum ismini herkesten randevu aldık işte ayın 23 ne bakalım
Pendik te siz neresindeydinizAlismaya devam neresindesin istanbulun
Ya bana herkes diyo yani herkes yapıyo ne zararı olabilirki çoğu kişi onunla hamile kalmışBen de yaomak istiyorum gorumcelerim hep yap diyor iltihabi sokuyormuş. Yapcam basliycam insallah
He laa :))
GaziosmanpasaPendik te siz neresindeydiniz
Evet ben de yapcam ne zMan yapiliyor acaba afetten once mi sonra miYa bana herkes diyo yani herkes yapıyo ne zararı olabilirki çoğu kişi onunla hamile kalmış
Kız herşey nasiple alakalı vallahi bak ben anladım yani hele ben doktor bana büssürü test yaptı ultrasonda baktı incelediler 3-4 kişi gayet güzel herşey dedi ama ben 10 gün sonra rahat durmadım özele gittimHadi bakalım kuzucum ya benim karşı komşuma şahit oldum pko varmış kistleri varmış 10 cm mi oluyor hatırlamıyorum gebelik imkansız demişlerdi 5 aylık evliydi hemen tüp bebeğe başvuru yapın demişler kayıt sırasında hamile kaldığını öğrendi birebir şahit oldum sonuçları çok kötüydü böyle duyuncada ümitleniyor insan ya
Sen ne için verdin gııben de 500 vermistim bi kere onu hic unutmamm okuz gibi oturdu böğrüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?