- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Adetten sonra canım bi iki gün sonra diyor ama ben yarın başlicamEvet ben de yapcam ne zMan yapiliyor acaba afetten once mi sonra mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten sonra canım bi iki gün sonra diyor ama ben yarın başlicamEvet ben de yapcam ne zMan yapiliyor acaba afetten once mi sonra mi
Üzülmeyiz yaaa kaderimiz der sineye çekeriz kardeş aynı durumda olan çok kişiyiz bu topikte o bile bi moral oluyor insana yalnız değilim diyorsunAy inşallah cano ya güzel haber ver bize ama olmazsada sakın sakın üzülme tamam :)
Ozel para tuzagi . Oyle yapiyorlar devamında gelip orda tedavi olmani teşvik ediyorlar. Bi de oyle ikna edici konusuyorlar kiKız herşey nasiple alakalı vallahi bak ben anladım yani hele ben doktor bana büssürü test yaptı ultrasonda baktı incelediler 3-4 kişi gayet güzel herşey dedi ama ben 10 gün sonra rahat durmadım özele gittim
Tabiki be canım amaan olucağı varsa olur üzülsek ne fayda daha çok zarar veriyoruz kendimize.. senin ne kadardır çocuk olmuyoÜzülmeyiz yaaa kaderimiz der sineye çekeriz kardeş aynı durumda olan çok kişiyiz bu topikte o bile bi moral oluyor insana yalnız değilim diyorsun
Aa ben de mersinden geldim istnbulaSenin memleket nere ben adana istanbul a gelin geldim
Kız aynen vallahi sana pireyi deve yapıyolar bugün git yarın gel hesabı hep bideOzel para tuzagi . Oyle yapiyorlar devamında gelip orda tedavi olmani teşvik ediyorlar. Bi de oyle ikna edici konusuyorlar ki
Ben yaptım ama olmadı canım neyse o kısmı geçelim belki sende olur yalnız dışı koyu kahve kabuklu soğan olması gerekiyormuş ben sonradan öğrenmiştim 15 günden fazla içilmiyor belki bilirsin kabuğuyla beraber soğanı dörde kesip kaynar suyun içerisine atıp tam 5 dkka kaynatıyorsun oda iltihap sökücü işteEvet ben de yapcam ne zMan yapiliyor acaba afetten once mi sonra mi
Vay hemşehrim adana mersin candır gerisi heyecandırAa ben de mersinden geldim istnbula
Asilama icin gittik bahceciye gittik ya :) bize demez mi siz daha küçüksunuz ben 24 esim 26 yasinda bekleyin olur dedi ya la butun tahlillerimi de götürmüştüm bakti gayet iyi desi hersey sonra dedi ki muayene ediyim istersen bem esime baktim o da tamam dedi alttan muayene etti hicbirsey de cikmadi cikista hemsiresi bizlen vezneye kadar geldi muayene ucreti alinicak dedi ayyyySen ne için verdin gıı
Şimdi kaçıncı günündesin peki canımBen de 1 gün sonra çok şiddetli ağrılar oldu hatta doktoru arayıp bilgi almıştım günden güne azaldı 1 hafta çektim. Sonra ağrı falann kalmadı
Soğan kuru bende hiç fayda etmedi ben şimdi aslan pencesi yapıyorum ve nedense çok umutluyumBen yaptım ama olmadı canım neyse o kısmı geçelim belki sende olur yalnız dışı koyu kahve kabuklu soğan olması gerekiyormuş ben sonradan öğrenmiştim 15 günden fazla içilmiyor belki bilirsin kabuğuyla beraber soğanı dörde kesip kaynar suyun içerisine atıp tam 5 dkka kaynatıyorsun oda iltihap sökücü işte
Maksat ayagin alissinKız aynen vallahi sana pireyi deve yapıyolar bugün git yarın gel hesabı hep bide
Ben geçen sene yaptırmıştımŞimdi kaçıncı günündesin peki canım
Sende herhangi bi zararı oldumu canımBen yaptım ama olmadı canım neyse o kısmı geçelim belki sende olur yalnız dışı koyu kahve kabuklu soğan olması gerekiyormuş ben sonradan öğrenmiştim 15 günden fazla içilmiyor belki bilirsin kabuğuyla beraber soğanı dörde kesip kaynar suyun içerisine atıp tam 5 dkka kaynatıyorsun oda iltihap sökücü işte
Adetten sonra miBen yaptım ama olmadı canım neyse o kısmı geçelim belki sende olur yalnız dışı koyu kahve kabuklu soğan olması gerekiyormuş ben sonradan öğrenmiştim 15 günden fazla içilmiyor belki bilirsin kabuğuyla beraber soğanı dörde kesip kaynar suyun içerisine atıp tam 5 dkka kaynatıyorsun oda iltihap sökücü işte
he yaaVay hemşehrim adana mersin candır gerisi heyecandır
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım gozunaydın bizlerde henüz mini mini gebeler var cok erken. Sahsen bilgim yok cin takvimiyle alakalı.
Ciceklerim bilgilendirirmisiniz bayanı❤
He la bide doktora dedimki ben gelmicem biraz düşünücem sen bilirsin yazmış :))Maksat ayagin alissin
Bende çok özlüyorum adana yi ama yapacak bişey yok annem. Le konuşuyorum bu sicagin neyini özlüyorsun yanıyoruz diyorhe yaa
Cok ozluorm mersini. Keske orda yasasydim. Ben de sevmiorm istnbulu
Gerçekten nasip ya kendimizi çok yoruyoruzda elimizde değil gerçekten çok sabırsızız herşeyi biliyoruzda işte beynimize hükmedemiyoruz dur bakalım gün doğmadan neler doğar doktorların farklı görüp konuşmasıda çok saçmaKız herşey nasiple alakalı vallahi bak ben anladım yani hele ben doktor bana büssürü test yaptı ultrasonda baktı incelediler 3-4 kişi gayet güzel herşey dedi ama ben 10 gün sonra rahat durmadım özele gittim