• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay inşallah cano ya güzel haber ver bize ama olmazsada sakın sakın üzülme tamam :)
Üzülmeyiz yaaa kaderimiz der sineye çekeriz kardeş😂😂😂 aynı durumda olan çok kişiyiz bu topikte o bile bi moral oluyor insana yalnız değilim diyorsun 🥰🥰😘😘

Kız herşey nasiple alakalı vallahi bak ben anladım yani hele ben doktor bana büssürü test yaptı ultrasonda baktı incelediler 3-4 kişi gayet güzel herşey dedi ama ben 10 gün sonra rahat durmadım özele gittim
Ozel para tuzagi . Oyle yapiyorlar devamında gelip orda tedavi olmani teşvik ediyorlar. Bi de oyle ikna edici konusuyorlar ki

Üzülmeyiz yaaa kaderimiz der sineye çekeriz kardeş😂😂😂 aynı durumda olan çok kişiyiz bu topikte o bile bi moral oluyor insana yalnız değilim diyorsun 🥰🥰😘😘
Tabiki be canım amaan olucağı varsa olur üzülsek ne fayda daha çok zarar veriyoruz kendimize.. senin ne kadardır çocuk olmuyo

Evet ben de yapcam ne zMan yapiliyor acaba afetten once mi sonra mi
Ben yaptım ama olmadı canım neyse o kısmı geçelim belki sende olur yalnız dışı koyu kahve kabuklu soğan olması gerekiyormuş ben sonradan öğrenmiştim 15 günden fazla içilmiyor belki bilirsin kabuğuyla beraber soğanı dörde kesip kaynar suyun içerisine atıp tam 5 dkka kaynatıyorsun oda iltihap sökücü işte

Sen ne için verdin gıı
Asilama icin gittik bahceciye gittik ya :) bize demez mi siz daha küçüksunuz ben 24 esim 26 yasinda bekleyin olur dedi ya la 🤣butun tahlillerimi de götürmüştüm bakti gayet iyi desi hersey sonra dedi ki muayene ediyim istersen bem esime baktim o da tamam dedi alttan muayene etti hicbirsey de cikmadi 😂😂cikista hemsiresi bizlen vezneye kadar geldi muayene ucreti alinicak dedi 😂😂ayyyy😂🤣

Ben yaptım ama olmadı canım neyse o kısmı geçelim belki sende olur yalnız dışı koyu kahve kabuklu soğan olması gerekiyormuş ben sonradan öğrenmiştim 15 günden fazla içilmiyor belki bilirsin kabuğuyla beraber soğanı dörde kesip kaynar suyun içerisine atıp tam 5 dkka kaynatıyorsun oda iltihap sökücü işte
Soğan kuru bende hiç fayda etmedi ben şimdi aslan pencesi yapıyorum ve nedense çok umutluyum

Sende herhangi bi zararı oldumu canım

Adetten sonra mi

Kız herşey nasiple alakalı vallahi bak ben anladım yani hele ben doktor bana büssürü test yaptı ultrasonda baktı incelediler 3-4 kişi gayet güzel herşey dedi ama ben 10 gün sonra rahat durmadım özele gittim
Gerçekten nasip ya kendimizi çok yoruyoruzda elimizde değil gerçekten çok sabırsızız herşeyi biliyoruzda işte beynimize hükmedemiyoruz 😂😂 dur bakalım gün doğmadan neler doğar doktorların farklı görüp konuşmasıda çok saçma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back