• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ovitrelle vurunmustum 1 hafta boyunca sancilarim oldu
Bende onu vurundum ama sancım olmadı bugün yarım saat şiddetliydi yerimden kalkamdım sonra karın geçti belime vurdu 10 dkkada öyle kıvrandım mal oldum hatta tuttu düşüyo sandım 😂😂😂 sendede mi öyle oldu canım

He kız soğan kürü yapıcam valla annem hep yapıyo diyo yap sende içi temizleniyo insanın geçen kuzenim bile başlamış yapıyodu
Ben de yaomak istiyorum gorumcelerim hep yap diyor iltihabi sokuyormuş. Yapcam basliycam insallah

😂😂😂 internette okumadığım yer kalmadı ya bu psikoloji ne düzelmez bişiiii kuzum zaten ilk haber verceğim yer burası olcak 😂😂
Ay inşallah cano ya güzel haber ver bize ama olmazsada sakın sakın üzülme tamam :)

Bende onu vurundum ama sancım olmadı bugün yarım saat şiddetliydi yerimden kalkamdım sonra karın geçti belime vurdu 10 dkkada öyle kıvrandım mal oldum hatta tuttu düşüyo sandım 😂😂😂 sendede mi öyle oldu canım
Ben de 1 gün sonra çok şiddetli ağrılar oldu hatta doktoru arayıp bilgi almıştım günden güne azaldı 1 hafta çektim. Sonra ağrı falann kalmadı

Gidicem canım devlette çok iyi bi doktor varmış çok duydum ismini herkesten randevu aldık işte ayın 23 ne bakalım
Hadi bakalım kuzucum ya benim karşı komşuma şahit oldum pko varmış kistleri varmış 10 cm mi oluyor hatırlamıyorum gebelik imkansız demişlerdi 5 aylık evliydi hemen tüp bebeğe başvuru yapın demişler kayıt sırasında hamile kaldığını öğrendi birebir şahit oldum sonuçları çok kötüydü böyle duyuncada ümitleniyor insan ya 🥰🥰

Hadi bakalım kuzucum ya benim karşı komşuma şahit oldum pko varmış kistleri varmış 10 cm mi oluyor hatırlamıyorum gebelik imkansız demişlerdi 5 aylık evliydi hemen tüp bebeğe başvuru yapın demişler kayıt sırasında hamile kaldığını öğrendi birebir şahit oldum sonuçları çok kötüydü böyle duyuncada ümitleniyor insan ya 🥰🥰
Kız herşey nasiple alakalı vallahi bak ben anladım yani hele ben doktor bana büssürü test yaptı ultrasonda baktı incelediler 3-4 kişi gayet güzel herşey dedi ama ben 10 gün sonra rahat durmadım özele gittim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back