- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Sevooom sevooommDövüyon mu seviyon mu belli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevooom sevooommDövüyon mu seviyon mu belli değil
Ahaa bi 4üz diyen daha cikti kiz sen 3sün sonunda gercektende öyle olcakYoksa 4üzmü geliyorduuuuuuu
Ama bak bana neler dedi güzel bir terlik haketmedi mi varsa 44 46 numara falan hiç düşünme atTerlik atatım he
Sende az degilsin
Parcalayın ula birbiriniziiii
Aayyyy kahkaha attimmTerlik atatım he
Sende az degilsin
Parcalayın ula birbiriniziiii
Seni evlatlık seni samanyolu filimlerine döndük iyice evlatlik diye disliyorladi ya hep çocukları orda en sonunda basina gelmeden olmuyorlardiNana yi kandırıp dovdurcem seni
Amiiinnn insallah aramızda paylasırız bakamam dersenAhaa bi 4üz diyen daha cikti kiz sen 3sün sonunda gercektende öyle olcak
Kurek gibi terlige benim gibi minnacik bedene nasil düşünürsünAma bak bana neler dedi güzel bir terlik haketmedi mi varsa 44 46 numara falan hiç düşünme at
Benimde aklıma gerilim filmleri geldi dışlanmış evlatlık olan genelde büyüyüp hepsini öldürüyorSeni evlatlık seni samanyolu filimlerine döndük iyice evlatlik diye disliyorladi ya hep çocukları orda en sonunda basina gelmeden olmuyorlardi
IntikkaaaammmmBenimde aklıma gerilim filmleri geldi dışlanmış evlatlık olan genelde büyüyüp hepsini öldürüyor
Onunla konusma o evlatlik ben oz ve oz
Lorik bak gece kabusun olurum bende cicigim mis gibi tatlı tontisim taammıOnunla konusma o evlatlik ben oz ve oz
Ağla agla benneeennneeeesiii ağla
Yaşasın kötülükIntikkaaaammmm
Tamam elimi öp barışakLorik bak gece kabusun olurum bende cicigim mis gibi tatlı tontisim taammı
Ahh Ahh bizim zamanımızda küçükler el öperdi ah bu yeni nesil yok muuTamam elimi öp barışak
Intikamim soguk yenen bir yemektirYaşasın kötülük
Nerde o eski bayramlarAhh Ahh bizim zamanımızda küçükler el öperdi ah bu yeni nesil yok muu