Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iki uc hafta icinde duserse ya da kanaman olursa mudahele etmeyiz dusser dedi cunku ben tomografi cekildim bilmeden bu yuzden riskli dusmezse saglikli olur yuzde 99 dedi yuzde birlik risk hep var bide radyasyonun etkisi bebekte kalabilir cocuk caginda losemi kanser olma riski var dedi

Cik sukur cok sevindim senin adina hayirlisi olsun saglijla buyusun darisi bizeee insalllaaaahhh

Kizlar kafam cok karisti ya agla agla bi hal oldum napiyim bilmiyorum doktor tum riskleri soyledi sonra da ben sizin yerinizde olsam devam ettirirdim gebeligi dedi bnde aldirmaktan yana degilim ama cok zor bu ikilemde kalmak

Kizlar kafam cok karisti ya agla agla bi hal oldum napiyim bilmiyorum doktor tum riskleri soyledi sonra da ben sizin yerinizde olsam devam ettirirdim gebeligi dedi bnde aldirmaktan yana degilim ama cok zor bu ikilemde kalmak
Ne gelirse Allahtan doktorlar da tam bilemeyebilir herseyi . Insallah saglikla büyür

Yaaa ne güzel maşallah be canım darısı başımıza inşallah :)

Insallah canim ya dua edin bana lutfen
Elimizden dua etmekten baska bissey gelmez canim iyi dusun iyi olsun hersey . Benim yengem de antibiyotik kullandi doguma kadar kaninda mikrop vardi bebege gecme olasiligi da vardi . Doktorlar nler neler dedi cok sukud bin sukur su an bebek saglam 1 yasinda

Aa ciddimisin ya nasıl oluyoki o imkansız diyolar pko nun tedavisi

Yaa çok tatlısın, çok teşekkür ederim canım Amin darısı hasretle özlemle bekleyen herkese ❤
Insallahhhhh boyle dualar alinca cok seviniyorum derdi ceken anlar birbirimizi cok iyi anliyoruz burda boyle yapilan dualar cok ictendir ..

Mevla neylerse güzel eyler hemen moralini bozma allah herşeyi hayırlısını versin çok üzüldüm senin adına ne diyeyim allah yardımcın olsun

Insallahhhhh boyle dualar alinca cok seviniyorum derdi ceken anlar birbirimizi cok iyi anliyoruz burda boyle yapilan dualar cok ictendir ..

Içten olmaz olur mu belki onlar'dan biri bebeğime kavuşmama neden oldu bilemeyiz. Bu bebek konusunu herkesle konuşamıyorsun kk benim tek derdimi anlatabildiğim yer oldu bu süreçte.. Gözlerim doluyor herşeye hemen ya

Peki canım kafadan atmışmıydın bide herhangi sorunun varmıydı

Oldu bitti düşünme kafandan at diyenlere gıcık olmuşturum . Bir kere bebek isteyen bir çift nasıl bu konuyu düşünmez, adet olacakmıyım olmayacakmıyım diye nasıl bir beklenti içine girmez.. Hayır kafamdan atmadım hatta hergün düşündüm ve bunu engelleyemedim. Sorun eşimdeydi ilaç kullandığı ay oluverdi Rabbimin izniyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…