- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Bat a son 6 gün gebeyimmmmmm gebeyizzzzzzzz oleyyyyKizlaaar canlaninn bakalimmm biraazgebeyiiz gebeyiiiz gebeyiiiiiizzzzz bata daha 6-7 gün var ovu testlerimm koyulasmaya basladii buda beni ümitlendiriyo gebeeeeyiiizzzz duyy beniii evreeenn
Saglıklı bir sonuc almak istersen bekle derim canım simdi gebelik varsada cıkmayabilir bosuna üzüntü yasarsın 2 - 3 gün daha sabrediver bayram sonunda özelde kan verirsinay inşşallah 1 kişi bile belli olur deseydı hastaneye gıdecektim :)))))
inşallah canım yaaaaaSaglıklı bir sonuc almak istersen bekle derim canım simdi gebelik varsada cıkmayabilir bosuna üzüntü yasarsın 2 - 3 gün daha sabrediver bayram sonunda özelde kan verirsin
gecmiyorrr bu zaman cabuk gecerdi şimdi bana dusman olduBekle canım acele etme bence bayram bitişi yaparsın hem bayramdır zaman çabuk geçer
kızlar ya yumurtlamayı 1 . gun sayarsak 8. gunde kanda belli olur mu gebelık varsa
Evet olabilir yeni diye belki deAmiin canım cümlemize ❤
Evet akıntımda falan değişen hiçbirşey olmadı belki çok yeni o yüzden bilemiyorum. 28 temmuz adetimin 25. Gününe denk geliyordu geç yumurtlama oldu canım en son 3 temmuz adet gördüm işte
Genelde öyledir ya geçmesini istersin geçmezgecmiyorrr bu zaman cabuk gecerdi şimdi bana dusman oldu
inşallah yaaHenüz döllenme olduysa daha yeni yeni yerleşiyordur embriyo. Tamamen yerleştikten sonra betahcg hormonu salgılanıyor canım 2-3 gün sonra yaptırsan çıkar belki ❤
malesef yaaaGenelde öyledir ya geçmesini istersin geçmez
Canisi onda negatf çıkmışMNbeyaz nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyor sen tee ne zamandı kan testi yapacam diyodun noldu bi dönüş yap haber et
Hadi ya üzüldümCanisi onda negatf çıkmışkonustk biz
Rica edrm hemsom. Hayrlisi olsnHadi ya üzüldümneyse hayırlısı böyleymiş demek ki sağol canımcım haber verdiğin için
8 9 gununden itibaren basliyomus artmaya hcg oyle okumustum ben biyerde ama bilemiyorum yinedebayramda girecek ya ondan bugun yaptırsam mı dıye dusunmustum de
Canim Kan testi yaptırdım sonuç 0.1 cikti yani negatif testte var gibi çıkınca baya heveslenmiştim o yüzden hayal kırıklığı yaşadım birazMNbeyaz nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyor sen tee ne zamandı kan testi yapacam diyodun noldu bi dönüş yap haber et
Bat tarihi gecip hamile olupta yazmayan arkadaslar🗣
Son durumunuz ne?
Gebemisiniz
Evrene ve ulusa seslenisimiz olumlu oldumu👁
Varmı baby varmı
Donus yapın lütfeeennnn❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?