Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlaaar canlaninn bakalimmm biraaz gebeyiiz gebeyiiiz gebeyiiiiiizzzzz bata daha 6-7 gün var ovu testlerimm koyulasmaya basladii buda beni ümitlendiriyo gebeeeeyiiizzzz duyy beniii evreeenn
Bat a son 6 gün gebeyimmmmmm gebeyizzzzzzzz oleyyyy

ay inşşallah 1 kişi bile belli olur deseydı hastaneye gıdecektim :)))))
Saglıklı bir sonuc almak istersen bekle derim canım simdi gebelik varsada cıkmayabilir bosuna üzüntü yasarsın 2 - 3 gün daha sabrediver bayram sonunda özelde kan verirsin

Bat tarihi gecip hamile olupta yazmayan arkadaslar🗣
Son durumunuz ne?
Gebemisiniz
Evrene ve ulusa seslenisimiz olumlu oldumu👁
Varmı baby varmı
Donus yapın lütfeeennnn

Evet olabilir yeni diye belki de

Kizlar bisey sorcam yaa . Cok afedesnz dun iliski sirasnda sol kasigima bicak batar gibi oldu cok acidi ilk defa oldu bole. Bat 20sindee yani daha 12 gun var. Nedendr sizce

Bende test alcaktim bugun vazgectim nasilsa yoktur diye hayirlisi artik hic umidim kalmadi bu ay icin bide ustune bu ay kiloda vermisim

MNbeyaz nerelerdesin kuzum sesin çıkmıyor sen tee ne zamandı kan testi yapacam diyodun noldu bi dönüş yap haber et
Canim Kan testi yaptırdım sonuç 0.1 cikti yani negatif testte var gibi çıkınca baya heveslenmiştim o yüzden hayal kırıklığı yaşadım biraz bugün yarın regl olmam lazım onu bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…