• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim Kan testi yaptırdım sonuç 0.1 cikti yani negatif testte var gibi çıkınca baya heveslenmiştim o yüzden hayal kırıklığı yaşadım biraz 😔bugün yarın regl olmam lazım onu bekliyorum
Üzüldüm canım haklısın gerçekten insan hayal kırıklığı yaşıyor acaba testler neden yanıltıyor ki 😞😞

Oldu bitti düşünme kafandan at diyenlere gıcık olmuşturum 😊. Bir kere bebek isteyen bir çift nasıl bu konuyu düşünmez, adet olacakmıyım olmayacakmıyım diye nasıl bir beklenti içine girmez.. Hayır kafamdan atmadım hatta hergün düşündüm ve bunu engelleyemedim. Sorun eşimdeydi ilaç kullandığı ay oluverdi Rabbimin izniyle. ❤
Maşallah canım benim sağlıkla al inşallah kucağına :)

Oldu bitti düşünme kafandan at diyenlere gıcık olmuşturum 😊. Bir kere bebek isteyen bir çift nasıl bu konuyu düşünmez, adet olacakmıyım olmayacakmıyım diye nasıl bir beklenti içine girmez.. Hayır kafamdan atmadım hatta hergün düşündüm ve bunu engelleyemedim. Sorun eşimdeydi ilaç kullandığı ay oluverdi Rabbimin izniyle. ❤️
Canım adete yakın herhangi bir belirtin oldumu akıntı falan nasıldı

Benimde normalde hep 6 gün sürer 4 gün normal son iki gün hafif lekelenme. Ama son iki aydır 2 gün sürüyor ve köyü pıhtı gibi sonraki günler bazen leke oluyor. Tuhaf şeyler oluyor ama anlam veremiyorum. Bende ilk öyle 2 gün sürdüğünde üstüne gördüm sandım ama değilmiş bu ayda öyle sandım yine değil 😔
Havalardan olabilirmi çünkü tesadüf olamaz benimde adetim normalde 7 8 gün sürersürerdi iki aydır 2 gün sürüyor bir iki günde çok hafif akıntı bitiyor bende ilk ay acaba üstüne görme olabilirmi ondan sonra iki tega idrar testi yaptım negatif

Içinde birçok vitamin bulunduran takviyeler vitamin D, selenium, vs bunun yanı sıra keçi boynuzu kürü yaptı.
Ben de ameliyattan once keciboynuzu kuru yaptim zorla iciriyordum😀😀😀 sonra keci boynuzu özü aldirdim onunla beraber caksir koku suyu aldirdim ikisini de denedik ama bi sonuc alamadik .

Havalardan olabilirmi çünkü tesadüf olamaz benimde adetim normalde 7 8 gün sürersürerdi iki aydır 2 gün sürüyor bir iki günde çok hafif akıntı bitiyor bende ilk ay acaba üstüne görme olabilirmi ondan sonra iki tega idrar testi yaptım negatif
Bilmiyorum ki stres yapmaya başladım ondan da olabilir. Havaların çok etkilediğini düşünmüyorum

Ben de ameliyattan once keciboynuzu kuru yaptim zorla iciriyordum😀😀😀 sonra keci boynuzu özü aldirdim onunla beraber caksir koku suyu aldirdim ikisini de denedik ama bi sonuc alamadik .

Benim eşim hem kaynatıp suyunu içiyordu hemde içinde parçaları yiyordu kütür kütür tadı çok güzel diye 🤭 inşallah kısa zamanda bir sonuç alırsınız canım ha deyince olmayabiliyor.

Üzüldüm canım haklısın gerçekten insan hayal kırıklığı yaşıyor acaba testler neden yanıltıyor ki 😞😞
Canim Testin yaninda ilk defa bu ay bu kadar belirti yasadim ve hala yasiyorum özellikle göğüslerim hala sizliyor ve şiş normalde de olurdu ama bu kadar degil pazartesi verdim kanı 0.1 cıktı işte şok oldum belirtiler olmasa yine belki bu kadar kaptirmazdim kendimi 😓

Elimizden dua etmekten baska bissey gelmez canim 😍😍iyi dusun iyi olsun hersey . Benim yengem de antibiyotik kullandi doguma kadar kaninda mikrop vardi bebege gecme olasiligi da vardi . Doktorlar nler neler dedi cok sukud bin sukur su an bebek saglam 1 yasinda 😍😍😘😘😘🤩
Insallah cnm bende hayirlisini diliyorum 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back