Once kese gorunur cnm sonra kalp atisi olursa bebek iyi demektir suan sadece kese varKesenin içi görünmedi mi bebek yokmuymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Once kese gorunur cnm sonra kalp atisi olursa bebek iyi demektir suan sadece kese varKesenin içi görünmedi mi bebek yokmuymuş
Ahahahahahahah tum hszirliklarimiz tamam bi bebek eksikSen ne diyon canım ben evde hamile t-shirtleriyle geziniyom
Iki uc hafta icinde duserse ya da kanaman olursa mudahele etmeyiz dusser dedi cunku ben tomografi cekildim bilmeden bu yuzden riskli dusmezse saglikli olur yuzde 99 dedi yuzde birlik risk hep var bide radyasyonun etkisi bebekte kalabilir cocuk caginda losemi kanser olma riski var dediNe dediii
Cik sukur cok sevindim senin adina hayirlisi olsun saglijla buyusun darisi bizeee insalllaaaahhhKızlar bu topik bana uğurlu geldi . Tam 15 aylık bir sürecin sonunda dün yaptığım kan testi pozitif çıktı ve daha çok yeni değerim 37. Temmuz ayın'da hsg çektirmiştim bunun yanında eşim vitamin kullandı, keçi boynuzu kürü yaptı, soğan kürü yaptım.. Çok şükür hamileyim darısı bu topikteki ve isteyen herkese inşallah
Ne gelirse Allahtan doktorlar da tam bilemeyebilir herseyi . Insallah saglikla büyürKizlar kafam cok karisti ya agla agla bi hal oldum napiyim bilmiyorum doktor tum riskleri soyledi sonra da ben sizin yerinizde olsam devam ettirirdim gebeligi dedi bnde aldirmaktan yana degilim ama cok zor bu ikilemde kalmak
Bifincankahve canım gözün aydın sağlıkla büyüsün gelissin inşallah bebeğin
Sizde sorun neydi acaba ?Çok teşekkür ederim darısı sizlere canlarım ❤ en iyi ben anlarım..
Insallah canim ya dua edin bana lutfenNe gelirse Allahtan doktorlar da tam bilemeyebilir herseyi . Insallah saglikla büyür
Cik sukur cok sevindim senin adina hayirlisi olsun saglijla buyusun darisi bizeee insalllaaaahhh
Yaaa ne güzel maşallah be canım darısı başımıza inşallah :)Kızlar bu topik bana uğurlu geldi . Tam 15 aylık bir sürecin sonunda dün yaptığım kan testi pozitif çıktı ve daha çok yeni değerim 37. Temmuz ayın'da hsg çektirmiştim bunun yanında eşim vitamin kullandı, keçi boynuzu kürü yaptı, soğan kürü yaptım.. Çok şükür hamileyim darısı bu topikteki ve isteyen herkese inşallah
Elimizden dua etmekten baska bissey gelmez canim iyi dusun iyi olsun hersey . Benim yengem de antibiyotik kullandi doguma kadar kaninda mikrop vardi bebege gecme olasiligi da vardi . Doktorlar nler neler dedi cok sukud bin sukur su an bebek saglam 1 yasindaInsallah canim ya dua edin bana lutfen
Aa ciddimisin ya nasıl oluyoki o imkansız diyolar pko nun tedavisiBende pko yoktu canım belki oyüzden direkt bagırsaklarımı etkiledi. Kistleri yok ettigini bende okudum ama korkuyorsan deneme bence. Pko iliskiylede yok olabiliyor. Daha once bendede vardı duzenli iliski sonrası gitmis suan yok yani
Insallahhhhh boyle dualar alinca cok seviniyorum derdi ceken anlar birbirimizi cok iyi anliyoruz burda boyle yapilan dualar cok ictendir ..Yaa çok tatlısın, çok teşekkür ederim canım Amin darısı hasretle özlemle bekleyen herkese ❤
Sizde sorun neydi acaba ?
Mevla neylerse güzel eyler hemen moralini bozma allah herşeyi hayırlısını versin çok üzüldüm senin adına ne diyeyim allah yardımcın olsunKizlar kafam cok karisti ya agla agla bi hal oldum napiyim bilmiyorum doktor tum riskleri soyledi sonra da ben sizin yerinizde olsam devam ettirirdim gebeligi dedi bnde aldirmaktan yana degilim ama cok zor bu ikilemde kalmak
Peki canım kafadan atmışmıydın bide herhangi sorunun varmıydıSağol kuzum darısı sizlere çok amin. Bu konu bana çok iyi geldi, Allah ve evren sesimi duydu inşallah sizlerinkinide duyar ❤
Insallahhhhh boyle dualar alinca cok seviniyorum derdi ceken anlar birbirimizi cok iyi anliyoruz burda boyle yapilan dualar cok ictendir ..
Peki canım kafadan atmışmıydın bide herhangi sorunun varmıydı