• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşim hem kaynatıp suyunu içiyordu hemde içinde parçaları yiyordu kütür kütür tadı çok güzel diye 🤭 inşallah kısa zamanda bir sonuç alırsınız canım ha deyince olmayabiliyor.
Benim eşimde iki üç ay kaynatıp suyunu içti. Sonra pekmezini aldı 3 büyük şişe onlarda bitti ama yine bebiş yok🤷

Biz
Hmm bilemedim ki. Bende şaşırdım artık doktorum herşey normal sıkıntı görünmüyor dedi ama reglim artık eskisi gibi değil 🙄
Bizim doktorumuzda bişey yok diyor iki aydı klomen kullandim ondan olabilir gidemedim birdaha ksi bayramdan sonrasına

Hayırlı olsun canım RABBİM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Doktorun biraz abartmış canım ya ben oğlumda ilk 3 ay 3 kutu antibiyotik içmiştim idrar yolu enf vardı çok şükür bir sıkıntı yaşamadık sen içini ferah tut dua et Rabbim koruyor onları zaten

Benim eşim hem kaynatıp suyunu içiyordu hemde içinde parçaları yiyordu kütür kütür tadı çok güzel diye 🤭 inşallah kısa zamanda bir sonuç alırsınız canım ha deyince olmayabiliyor.
Insalllaaahh🤗🤗🤗bi benim esim sevemedi keciboynuzunu😀😀

Biz
Bizim doktorumuzda bişey yok diyor iki aydı klomen kullandim ondan olabilir gidemedim birdaha ksi bayramdan sonrasına
Ben 2 ay klomen kullandım sonra hsg çektirdi doktorum sonra 2 ay ara verelim dedi. İki ay ara verdik olmayınca tekrar klomen başladı. Yine negatif. Bayramdan sonra aşılama yapalım dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için 🙏

Benim eşimde iki üç ay kaynatıp suyunu içti. Sonra pekmezini aldı 3 büyük şişe onlarda bitti ama yine bebiş yok🤷

Olabilir, ben sadece keçiboynuzu kürü sayesinde demedimki. Ilaç kullandı eşim, hsg çektirdim, soğan kürü yaptım bunların hangisi sebep oldu bilmiyorum. ☺️

Ben 2 ay klomen kullandım sonra hsg çektirdi doktorum sonra 2 ay ara verelim dedi. İki ay ara verdik olmayınca tekrar klomen başladı. Yine negatif. Bayramdan sonra aşılama yapalım dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için 🙏
Amin canım bende bayramdan sonra gidip bütün hormon tahlillerimi yapmak istiyorum en son 5 yil filan önce yapmıştım rahim filmide o zamanlar çektim ikisindede bişey çıkmadı ondan sonra tedaviler birbirini takip etti biraz yorgunum tekrar başlamaya

Aa ciddimisin ya nasıl oluyoki o imkansız diyolar pko nun tedavisi
Polikistik over degilmi canım bahsettigimiz benimki ileri derecede degildi hatta ilk baslarda bende cok korkmustum cevremde bu kisti oldugu halde gebe olanlarıda gorunce icim rahatladı tedavisi olmaz olurmu dogum kontrol hapı veriyorlar gecmesi icin doktorlar bende kullanmıstım birara suan cok sukur hic birsey yok canım

Amin canım bende bayramdan sonra gidip bütün hormon tahlillerimi yapmak istiyorum en son 5 yil filan önce yapmıştım rahim filmide o zamanlar çektim ikisindede bişey çıkmadı ondan sonra tedaviler birbirini takip etti biraz yorgunum tekrar başlamaya
Rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back