• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Be ka
Kızlar bu topik bana uğurlu geldi :KK200:. Tam 15 aylık bir sürecin sonunda dün yaptığım kan testi pozitif çıktı ve daha çok yeni değerim 37. Temmuz ayın'da hsg çektirmiştim bunun yanında eşim vitamin kullandı, keçi boynuzu kürü yaptı, soğan kürü yaptım.. Çok şükür hamileyim darısı bu topikteki ve isteyen herkese inşallah :emir_bebek:
ne kadarlık hamişsin ayrıca testi ne zaman yaptın bi de belirtiler arasında akıntın var mı ve idrar rengi koyu sarı mı ayyy çok mu soru sordum:KK22:

Herkes çok faydasını görmüş yaa bende de pko varya genelde pkolulara öneriliyomuş ama bilemedim korkuyorumda açıkcası
Bende pko yoktu canım belki oyüzden direkt bagırsaklarımı etkiledi. Kistleri yok ettigini bende okudum ama korkuyorsan deneme bence. Pko iliskiylede yok olabiliyor. Daha once bendede vardı duzenli iliski sonrası gitmis suan yok yani

Kızlar bu topik bana uğurlu geldi :KK200:. Tam 15 aylık bir sürecin sonunda dün yaptığım kan testi pozitif çıktı ve daha çok yeni değerim 37. Temmuz ayın'da hsg çektirmiştim bunun yanında eşim vitamin kullandı, keçi boynuzu kürü yaptı, soğan kürü yaptım.. Çok şükür hamileyim darısı bu topikteki ve isteyen herkese inşallah :emir_bebek:
Gozumuz aydın cicegim 🥰❤️❤️ Cok mutluyum pozitifleri cogaltalım insallah sırayla ❤️ Esini ve seni tebrik ederim canım benim allah kucagınıza saglıkla almayı nasip etsin 🥰🥰😍🤲 darısı bizlere ve bekleyen herkese insallaaaaah🙏🙏

kızlar ya yumurtlamayı 1 . gun sayarsak 8. gunde kanda belli olur mu gebelık varsa
Benim bi fikrim Yok bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz😊 ama nette okuduğumda adet gecikmesini bekleyip kan. Veya idrar testini öyle yapın diyordu sanki

Be ka

ne kadarlık hamişsin ayrıca testi ne zaman yaptın bi de belirtiler arasında akıntın var mı ve idrar rengi koyu sarı mı ayyy çok mu soru sordum:KK22:

Geçen temmuz ayını full ovülasyon testi yaparak geçirdim tam 3üncü kutunun başlangıcında yakaladım pik'i :KK53: yani 28 temmuz. Adetim gelmeyince erken gebelik testi yaptim 2 gün fakat çıkmadı içime bir kurt düştü dedim kist falan olmasın bir kan testi yaptırayım öyle emin olup doktorun yolunu tutayım.. Sonuç pozitif ve daha çook yeni 2 haftalık bile değil 😂.
Belirtilerim komik gelecek ama bağırsaklarımda anormal bir hareketlenme hissettim hiç olmazdı, bir kaç gündür çok fena göğüs ağrısı. 2 gün önce de sol kasığıma fena bir kramp girdi adet sancısına hiç benzemiyordu. :KK51:

Arkadaslar listemde atladıgım baska gebe olan birisi varmıydı??

Gozumuz aydın cicegim 🥰❤❤ Cok mutluyum pozitifleri cogaltalım insallah sırayla ❤ Esini ve seni tebrik ederim canım benim allah kucagınıza saglıkla almayı nasip etsin 🥰🥰😍🤲 darısı bizlere ve bekleyen herkese insallaaaaah🙏🙏

Sağol kuzum darısı sizlere 🤲 çok amin. Bu konu bana çok iyi geldi, Allah ve evren sesimi duydu inşallah sizlerinkinide duyar ❤️

Geçen temmuz ayını full ovülasyon testi yaparak geçirdim tam 3üncü kutunun başlangıcında yakaladım pik'i :KK53: yani 28 temmuz. Adetim gelmeyince erken gebelik testi yaptim 2 gün fakat çıkmadı içime bir kurt düştü dedim kist falan olmasın bir kan testi yaptırayım öyle emin olup doktorun yolunu tutayım.. Sonuç pozitif ve daha çook yeni 2 haftalık bile değil 😂.
Belirtilerim komik gelecek ama bağırsaklarımda anormal bir hareketlenme hissettim hiç olmazdı, bir kaç gündür çok fena göğüs ağrısı. 2 gün önce de sol kasığıma fena bir kramp girdi adet sancısına hiç benzemiyordu. :KK51:
Hım belirtiler değişiyor gerçekten demekki çok sevindim ama canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏 28 Temmuz adetinden kaçıncı gün olmuş oluyor yani

Hım belirtiler değişiyor gerçekten demekki çok sevindim ama canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏 28 Temmuz adetinden kaçıncı gün olmuş oluyor yani

Amiin canım cümlemize ❤️
Evet akıntımda falan değişen hiçbirşey olmadı belki çok yeni o yüzden bilemiyorum. 28 temmuz adetimin 25. Gününe denk geliyordu geç yumurtlama oldu canım en son 3 temmuz adet gördüm işte :KK45:

Kizlaaar canlaninn bakalimmm biraaz 😍😍 gebeyiiz gebeyiiiz gebeyiiiiiizzzzz 😍😍😍😍 bata daha 6-7 gün var ovu testlerimm koyulasmaya basladii buda beni ümitlendiriyo 🙈🙈 gebeeeeyiiizzzz duyy beniii evreeenn 🤣🤣🤣🤣
Bata 12 günüm var benimde
Gebeyim Gebeyim Gebeyim 🥰🤣🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back