- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Aaaa ciddi misin ilk hamişimiz misin şimdisağlıkla ilerlesin bize de Rabbim göstersin aminnnnnn
ne kadarlık hamişsin ayrıca testi ne zaman yaptın bi de belirtiler arasında akıntın var mı ve idrar rengi koyu sarı mı ayyy çok mu soru sordumKızlar bu topik bana uğurlu geldi. Tam 15 aylık bir sürecin sonunda dün yaptığım kan testi pozitif çıktı ve daha çok yeni değerim 37. Temmuz ayın'da hsg çektirmiştim bunun yanında eşim vitamin kullandı, keçi boynuzu kürü yaptı, soğan kürü yaptım.. Çok şükür hamileyim darısı bu topikteki ve isteyen herkese inşallah
Çoook Sevindim adına canım maşallahÖylemiymişimbat 2 ağustos olunca öyle oldu galiba. Amiin canım sizler içinde dua edicem Rabbim bu duyguyu sizlerede nasip etsin.
Bende pko yoktu canım belki oyüzden direkt bagırsaklarımı etkiledi. Kistleri yok ettigini bende okudum ama korkuyorsan deneme bence. Pko iliskiylede yok olabiliyor. Daha once bendede vardı duzenli iliski sonrası gitmis suan yok yaniHerkes çok faydasını görmüş yaa bende de pko varya genelde pkolulara öneriliyomuş ama bilemedim korkuyorumda açıkcası
Gozumuz aydın cicegimKızlar bu topik bana uğurlu geldi. Tam 15 aylık bir sürecin sonunda dün yaptığım kan testi pozitif çıktı ve daha çok yeni değerim 37. Temmuz ayın'da hsg çektirmiştim bunun yanında eşim vitamin kullandı, keçi boynuzu kürü yaptı, soğan kürü yaptım.. Çok şükür hamileyim darısı bu topikteki ve isteyen herkese inşallah
10 gün sonra oncesinde saglıklı olmaz kan testi canımkızlar ya yumurtlamayı 1 . gun sayarsak 8. gunde kanda belli olur mu gebelık varsa
Benim bi fikrim Yok bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuzkızlar ya yumurtlamayı 1 . gun sayarsak 8. gunde kanda belli olur mu gebelık varsa
Be ka
ne kadarlık hamişsin ayrıca testi ne zaman yaptın bi de belirtiler arasında akıntın var mı ve idrar rengi koyu sarı mı ayyy çok mu soru sordum
Gozumuz aydın cicegim❤❤ Cok mutluyum pozitifleri cogaltalım insallah sırayla ❤ Esini ve seni tebrik ederim canım benim allah kucagınıza saglıkla almayı nasip etsin darısı bizlere ve bekleyen herkese insallaaaaah
bayramda girecek ya ondan bugun yaptırsam mı dıye dusunmustum de10 gün sonra oncesinde saglıklı olmaz kan testi canım
Hım belirtiler değişiyor gerçekten demekki çok sevindim ama canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGeçen temmuz ayını full ovülasyon testi yaparak geçirdim tam 3üncü kutunun başlangıcında yakaladım pik'iyani 28 temmuz. Adetim gelmeyince erken gebelik testi yaptim 2 gün fakat çıkmadı içime bir kurt düştü dedim kist falan olmasın bir kan testi yaptırayım öyle emin olup doktorun yolunu tutayım.. Sonuç pozitif ve daha çook yeni 2 haftalık bile değil .
Belirtilerim komik gelecek ama bağırsaklarımda anormal bir hareketlenme hissettim hiç olmazdı, bir kaç gündür çok fena göğüs ağrısı. 2 gün önce de sol kasığıma fena bir kramp girdi adet sancısına hiç benzemiyordu.
İnsallah güzel annemiz insallaahSağol kuzum darısı sizlereçok amin. Bu konu bana çok iyi geldi, Allah ve evren sesimi duydu inşallah sizlerinkinide duyar ❤
Anladım canım ikinci bayramı yasatırsın sonra insallah kasma hic kendinibayramda girecek ya ondan bugun yaptırsam mı dıye dusunmustum de
Hım belirtiler değişiyor gerçekten demekki çok sevindim ama canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin28 Temmuz adetinden kaçıncı gün olmuş oluyor yani
ay inşşallah 1 kişi bile belli olur deseydı hastaneye gıdecektim :)))))Anladım canım ikinci bayramı yasatırsın sonra insallah kasma hic kendini
Bekle canım acele etme bence bayram bitişi yaparsın hem bayramdır zaman çabuk geçerbayramda girecek ya ondan bugun yaptırsam mı dıye dusunmustum de
Bata 12 günüm var benimdeKizlaaar canlaninn bakalimmm biraazgebeyiiz gebeyiiiz gebeyiiiiiizzzzz bata daha 6-7 gün var ovu testlerimm koyulasmaya basladii buda beni ümitlendiriyo gebeeeeyiiizzzz duyy beniii evreeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?