Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inşallah hamile kalırız ben bu ayın 4nde adet gördüm 5 gün sürerdi kanamam ve çok yoğun olurdu. Ama 6 sında bitti yani iki gün sürdü şimdi çok hafif kahverengi akintim var acaba üstüne mi gördüm yardımcı olursanız sevinirim.

Amin amin inşallah N Nana Ana benimde bat 28

Olabilir canım stresten kaynaklıda olabiliyor o sen idrar testi yap yinede

Benimde normalde hep 6 gün sürer 4 gün normal son iki gün hafif lekelenme. Ama son iki aydır 2 gün sürüyor ve köyü pıhtı gibi sonraki günler bazen leke oluyor. Tuhaf şeyler oluyor ama anlam veremiyorum. Bende ilk öyle 2 gün sürdüğünde üstüne gördüm sandım ama değilmiş bu ayda öyle sandım yine değil

Kaç gün sonra yapmalıyım yeni evliyim 9 ay oldu ilk kez hamile kalicam ve bu konularda pek birşey bilmiyorum maalesef
Hemen simdi yapabilirsin canım adet tarihin gecmis sonucta. Yinede fazla heyecanlanma ama benimde gebeyim diye kendime yordugumda adetlerim kısa sureli oldu hep beyin oynuyo iste hormonlarla bazen ama insallah vardır

Ben hemşire bir arkadaşa danıştım vücut gebeliğe zemin hazırlıyor vücudu uygun ortama getiriliyor bu belirtiler obdan dedi yakın zamanda hamile kalabilirmişim öyle dedi ama yinede acele ediyorum işte

Ben hemşire bir arkadaşa danıştım vücut gebeliğe zemin hazırlıyor vücudu uygun ortama getiriliyor bu belirtiler obdan dedi yakın zamanda hamile kalabilirmişim öyle dedi ama yinede acele ediyorum işte
Hadi inşallah öyledir 2 yıl oldu evleneli çocuk düşüneli 15 ay son iki aydır reglim farklı oluyor inşallah dediğiniz gibi vücut bebek için hazırlanıyordur

Kızlar soğan kürü yapmayı düşünüyorum sizce zararı olurmu

Kızlar soğan kürü yapmayı düşünüyorum sizce zararı olurmu
Benim bi sekiz on gunlük denemem olmustu midem bulana bulana ictim karnımda bagırsak sikayetlerim olustu gecen günde netten bir başka doktorun soganın hamilelik sansını düşürdügünü soylemesini okudum. Kist varsa belki tedavi olarak iyidir ama sen bilirsin canım

Herkes çok faydasını görmüş yaa bende de pko varya genelde pkolulara öneriliyomuş ama bilemedim korkuyorumda açıkcası

Kızlar bu topik bana uğurlu geldi . Tam 15 aylık bir sürecin sonunda dün yaptığım kan testi pozitif çıktı ve daha çok yeni değerim 37. Temmuz ayın'da hsg çektirmiştim bunun yanında eşim vitamin kullandı, keçi boynuzu kürü yaptı, soğan kürü yaptım.. Çok şükür hamileyim darısı bu topikteki ve isteyen herkese inşallah

Aaaa ciddi misin ilk hamişimiz misin şimdi sağlıkla ilerlesin bize de Rabbim göstersin aminnnnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…