İnsallah canım benim hosgeldin senin bat ne zaman?Amin inşallah bu ay hamile kalırız herkese dua ediyorum
Amin amin inşallahGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
@Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
D Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
@Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
@Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
@MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
@Balkupumm bat 21
@_PANDA_ bat 20
Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19
@Ftskrcm bat 30
@Maruki bat 13
@icecreamm bat 26
@eylem91 bat 19
@Cena bat 21
@Serimeri bat 16
@abutruno bat 12
@ebemero bat 15
@Karakarsu bat 12
@Seker2181 bat 26
@Caghla_29 bat 23
@Tiibukk bat 23
@linaboran bat 22
Olabilir canım stresten kaynaklıda olabiliyor o sen idrar testi yap yinedeInşallah hamile kalırız ben bu ayın 4nde adet gördüm 5 gün sürerdi kanamam ve çok yoğun olurdu. Ama 6 sında bitti yani iki gün sürdü şimdi çok hafif kahverengi akintim var acaba üstüne mi gördüm yardımcı olursanız sevinirim.
Aslında ayın 4 nde adet gördüm ama 2 gün sürdü şimdi kahverengi alıntım var ve kasik batması yaşıyorum acaba diyorum var mi bebişİnsallah canım benim hosgeldin senin bat ne zaman?
Benimde normalde hep 6 gün sürer 4 gün normal son iki gün hafif lekelenme. Ama son iki aydır 2 gün sürüyor ve köyü pıhtı gibi sonraki günler bazen leke oluyor. Tuhaf şeyler oluyor ama anlam veremiyorum. Bende ilk öyle 2 gün sürdüğünde üstüne gördüm sandım ama değilmiş bu ayda öyle sandım yine değilInşallah hamile kalırız ben bu ayın 4nde adet gördüm 5 gün sürerdi kanamam ve çok yoğun olurdu. Ama 6 sında bitti yani iki gün sürdü şimdi çok hafif kahverengi akintim var acaba üstüne mi gördüm yardımcı olursanız sevinirim.
Ay sonuna kalanlardansın sende insallah guzel haberler cıkar aramızda hosgeldin
Kaç gün sonra yapmalıyım yeni evliyim 9 ay oldu ilk kez hamile kalicam ve bu konularda pek birşey bilmiyorum maalesefOlabilir canım stresten kaynaklıda olabiliyor o sen idrar testi yap yinede
Hoşbuldum aynen ay sonuna bakalım nasip hepimiz için hayırlı zamanda gelir meleklerimiz inşallahAy sonuna kalanlardansın sende insallah guzel haberler cıkar aramızda hosgeldin
Hemen simdi yapabilirsin canım adet tarihin gecmis sonucta. Yinede fazla heyecanlanma ama benimde gebeyim diye kendime yordugumda adetlerim kısa sureli oldu hep beyin oynuyo iste hormonlarla bazen ama insallah vardırKaç gün sonra yapmalıyım yeni evliyim 9 ay oldu ilk kez hamile kalicam ve bu konularda pek birşey bilmiyorum maalesef
Ben hemşire bir arkadaşa danıştım vücut gebeliğe zemin hazırlıyor vücudu uygun ortama getiriliyor bu belirtiler obdan dedi yakın zamanda hamile kalabilirmişim öyle dedi ama yinede acele ediyorum işteBenimde normalde hep 6 gün sürer 4 gün normal son iki gün hafif lekelenme. Ama son iki aydır 2 gün sürüyor ve köyü pıhtı gibi sonraki günler bazen leke oluyor. Tuhaf şeyler oluyor ama anlam veremiyorum. Bende ilk öyle 2 gün sürdüğünde üstüne gördüm sandım ama değilmiş bu ayda öyle sandım yine değil
İnsallah cicegimHoşbuldum aynen ay sonuna bakalım nasip hepimiz için hayırlı zamanda gelir meleklerimiz inşallah
Hadi inşallah öyledir 2 yıl oldu evleneli çocuk düşüneli 15 ay son iki aydır reglim farklı oluyor inşallah dediğiniz gibi vücut bebek için hazırlanıyordurBen hemşire bir arkadaşa danıştım vücut gebeliğe zemin hazırlıyor vücudu uygun ortama getiriliyor bu belirtiler obdan dedi yakın zamanda hamile kalabilirmişim öyle dedi ama yinede acele ediyorum işte
Inşallah insallah rabbim hepimizin bayramına bir bayram daha versin iki kat sevinelim insallahHadi inşallah öyledir 2 yıl oldu evleneli çocuk düşüneli 15 ay son iki aydır reglim farklı oluyor inşallah dediğiniz gibi vücut bebek için hazırlanıyordur
Benim bi sekiz on gunlük denemem olmustu midem bulana bulana ictim karnımda bagırsak sikayetlerim olustu gecen günde netten bir başka doktorun soganın hamilelik sansını düşürdügünü soylemesini okudum. Kist varsa belki tedavi olarak iyidir ama sen bilirsin canımKızlar soğan kürü yapmayı düşünüyorum sizce zararı olurmu
Herkes çok faydasını görmüş yaa bende de pko varya genelde pkolulara öneriliyomuş ama bilemedim korkuyorumda açıkcasıBenim bi sekiz on gunlük denemem olmustu midem bulana bulana ictim karnımda bagırsak sikayetlerim olustu gecen günde netten bir başka doktorun soganın hamilelik sansını düşürdügünü soylemesini okudum. Kist varsa belki tedavi olarak iyidir ama sen bilirsin canım
Sen ne diyon canım ben evde hamile t-shirtleriyle geziniyomHamileyiiiiiiiiizzzzzzzzz hamiiiiilleeeeyyiiiiimmmmevde bile hamileyim diye gezicem artik
Aaaa ciddi misin ilk hamişimiz misin şimdiKızlar bu topik bana uğurlu geldi. Tam 15 aylık bir sürecin sonunda dün yaptığım kan testi pozitif çıktı ve daha çok yeni değerim 37. Temmuz ayın'da hsg çektirmiştim bunun yanında eşim vitamin kullandı, keçi boynuzu kürü yaptı, soğan kürü yaptım.. Çok şükür hamileyim darısı bu topikteki ve isteyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?