Sagol cnm darisi basina insallah kismet olursa ikinci bi oglum varHadi bakalım canım benim ilk bebis mi rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm darisi basina insallah kismet olursa ikinci bi oglum varHadi bakalım canım benim ilk bebis mi rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin
Kız inan hiç canım sıkılmadı ben 2.çocuk mevzusuna yüzde yüz emin değildim zaten bu sürecte bir kez daha düşünürüm en azından rabbim sağlık versin hayırlısını nasip etsin zamanı gelince olsun en uygun zamanda...Yeni ay yeni umutlar caninin sikma sabrediyoruz
İnşallah hayırlısıyla canım benimSagol cnm darisi basina insallah kismet olursa ikinci bi oglum var
ya ne güzel bir tane evladın var Allahım en doğru zamanda nasip etsin ozaman sanaKız inan hiç canım sıkılmadı ben 2.çocuk mevzusuna yüzde yüz emin değildim zaten bu sürecte bir kez daha düşünürüm en azından rabbim sağlık versin hayırlısını nasip etsin zamanı gelince olsun en uygun zamanda...
Amin canım benim amin... Rabbim benden daha çok isteyenlere versin ilk hayırlısıylaya ne güzel bir tane evladın var Allahım en doğru zamanda nasip etsin ozaman sana
Bende hep oyle dua ettim bir tane olunca daha rahat oluyor sanirim insan olursa olur olmazsa zamani var diyor Rabbim herkese tattirsinAmin canım benim amin... Rabbim benden daha çok isteyenlere versin ilk hayırlısıyla
Oldu tabii boorreeeeeemmmHamile olalım minik minikleride kucagımıza alalımmmmmmmmm yeteri kadar acıklayıcı oldumu coreem
Ben is gorup geliyorum burdayım
Günaydın canım hadi güzel haberler le gelCumleten gunaydin bacilar
Cok sukur keseyi gorduk fakat antibiyotik kullanmiyla alakali doktor pek ic acici konusmadi hayirlisi moralim bozuldu birazGünaydın canım hadi güzel haberler le gel
Bence adet belirtisi olmaz gebelikte. Gebeysen adet görmezsin görenler var ama azınlıktaAdet belirtileri ile gebelik belirtileri arasında bariz fark var mı
Kesenin içi görünmedi mi bebek yokmuymuşCok sukur keseyi gorduk fakat antibiyotik kullanmiyla alakali doktor pek ic acici konusmadi hayirlisi moralim bozuldu biraz
Sen içini ferah tut hiç bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.Cok sukur keseyi gorduk fakat antibiyotik kullanmiyla alakali doktor pek ic acici konusmadi hayirlisi moralim bozuldu biraz
Çevreden duyduğum kadarıyla aynı belirtiler oluyormuş.Adet belirtileri ile gebelik belirtileri arasında bariz fark var mı
Ne dediiiCok sukur keseyi gorduk fakat antibiyotik kullanmiyla alakali doktor pek ic acici konusmadi hayirlisi moralim bozuldu biraz
Amin inşallah bu ay hamile kalırız herkese dua ediyorumGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
Edifar bat 10
L Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
@Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
@Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
@MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
@Balkupumm bat 21
@_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19
@Ftskrcm bat 30
@Maruki bat 13
@icecreamm bat 26
@eylem91 bat 19
@Cena bat 21
@Serimeri bat 16
A abutruno bat 12
@ebemero bat 15
Artemissisipi bat 12
S Seker2181 bat 26
@Caghla_29 bat 23
@Tiibukk bat 23
alplina bat 22
Adetten önce de bel ağrısı kasık ağrısı bulantı oluyor bende. O anlamda sordum.Bence adet belirtisi olmaz gebelikte. Gebeysen adet görmezsin görenler var ama azınlıkta