• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni ay yeni umutlar caninin sikma sabrediyoruz
Kız inan hiç canım sıkılmadı ben 2.çocuk mevzusuna yüzde yüz emin değildim zaten bu sürecte bir kez daha düşünürüm en azından 😊 rabbim sağlık versin hayırlısını nasip etsin 🙏 zamanı gelince olsun en uygun zamanda...

Kız inan hiç canım sıkılmadı ben 2.çocuk mevzusuna yüzde yüz emin değildim zaten bu sürecte bir kez daha düşünürüm en azından 😊 rabbim sağlık versin hayırlısını nasip etsin 🙏 zamanı gelince olsun en uygun zamanda...
ya ne güzel bir tane evladın var Allahım en doğru zamanda nasip etsin ozaman sana

Ben adet olucam karın ağrısı göğüslerde ağrı başladı..adetime 3 gün var test yaptım negatif çıktı bebek olmuş olsa çıkardı :( ağustosta hamile kalmayı çok istiyorum hanımlar ya kısır mıyım neyim kaç aydır hamile kalamadım niye böyle oluyor ki????

Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım?
Ben birkaç gündür geceye kalamıyorum, enerjim kalmıyor ve akşam 9-10 arası sızıyorum resmen. :(

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

Totem
N Nana Ana bat 20
Edifar Edifar bat 10
L Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12