- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
İyide ben hamile değilim bilmiyorumSarı mi sende sarı akıntı mi of bilmiyorum ki bende sorup duruyorum ama benim ki neden sarı değil yaa
Bende okuduğum kadarıyla sarı diyor çoğunlukla hamisler bende de renksiz kokusuz yoğun akıntı varİyide ben hamile değilim bilmiyorumcanım ne sarı ne beyaz ara renk benimkisi çok sarısı yeşili enfeksiyona bağlı diye biliyorum canım
Kız okadar akıntıya takılmayın hiç belli olmuyorİyide ben hamile değilim bilmiyorumcanım ne sarı ne beyaz ara renk benimkisi çok sarısı yeşili enfeksiyona bağlı diye biliyorum canım
Oy benim canım çok tatlısın ya herkesin maşallahı var birbirimize ne güzel ilgilenip destek olup moral veriyoruz maşallah bize öpüyoruuummmmmmGuzel haberlerini bekliyorum prensesim benim hadi insallah rahat bir uyku cek sen simdi bugün cok yoruldun ve uykuyu hakettinn
Gün ilerledikçe nerelerimize takılcağımızı şaştıkKız okadar akıntıya takılmayın hiç belli olmuyor
1.5 yıldır her ay bu testlerden yapıyorum ilk defa başıma böylesi geldi normalde sonradan bile olmazdı böyle silik olunca şaşırdım bendeCanım seni üzmek istemem ama sonradan çıkan testlere güvenme benim kaç defa öyle oldu çok umutlandım sonra adet oldum ama inşallah senin vardır canim
Çok doğru diyorsunGün ilerledikçe nerelerimize takılcağımızı şaştık
Canım inşallah vardır ama ben yaşadığım için bana güvenilir gelmiyor sen yarin ilk idrarla dene istersen1.5 yıldır her ay bu testlerden yapıyorum ilk defa başıma böylesi geldi normalde sonradan bile olmazdı böyle silik olunca şaşırdım bende
Evet insan çok isteyince en ufak bişeyde yada herseyde ayy acaba hamileymiyim diyor kendimden biliyorum ama demek istediğim akinti şu reng olcak yada illa olcak diye bişey yokGün ilerledikçe nerelerimize takılcağımızı şaştık
Sizde kasık ta sertlik ve alt karında hafif ağrılar oldumuEvet insan çok isteyince en ufak bişeyde yada herseyde ayy acaba hamileymiyim diyor kendimden biliyorum ama demek istediğim akinti şu reng olcak yada illa olcak diye bişey yok
Valla canım ne dersem yalan olur olduysa da hatirlamiyorum sadece adet sancısı gibi bir sanci vardiSizde kasık ta sertlik ve alt karında hafif ağrılar oldumu
O adet sancısı bende de var ama hafuf ağrılar ve sag kasigim çok rahat hissediyorum çok sertValla canım ne dersem yalan olur olduysa da hatirlamiyorum sadece adet sancısı gibi bir sanci vardi
sertlik var mı kasiginiz daValla göğüslerim sanki patlayacak gibi hissediyorum ağrılarıda ara ara oluyor uçlarında hasaslık yok kasıklarımda garip ince ince batmalar oluyor ve 2 gündür inanılmaz gazım ve baş ağrım var benim
Benim şişkinlik degilde hassasiyet vardı adetme bikac gün kala gogsum çok hafif masanın kenarına değmişti öyle bir oldum ki sanki elektirik çarptı çığlık attım resmenValla göğüslerim sanki patlayacak gibi hissediyorum ağrılarıda ara ara oluyor uçlarında hasaslık yok kasıklarımda garip ince ince batmalar oluyor ve 2 gündür inanılmaz gazım ve baş ağrım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?