- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Lorik lorik lütfen olalım ve alalım onları minik minik yaaaaaaahelloo mamiii nasil sictik agziniza diycekler bence benim de bogazim agriyoama ben de bademcik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lorik lorik lütfen olalım ve alalım onları minik minik yaaaaaaahelloo mamiii nasil sictik agziniza diycekler bence benim de bogazim agriyoama ben de bademcik var
Kız zaten ondan da ayrı tırsıyorum psikolojik diye mi bu ağrılar sancılar var çaktırmıyorum ama hafiften bulantim da var yok ya ben hamileyim kesin hamileyim evrene güzel mesajlar vereyimBelki sarıdır sana psikoljik olarak oyle gözüküyordur
Ne olalim bebeeemmm anlamadimLorik lorik lütfen olalım ve alalım onları minik minik yaaaaaaa
Benim okadar erken değildi adete bir iki gün kala idi ama böylede olabilir her şeyin hayırlısı olsun adetine kaç gün varBenim adete 9 gün kala başladı hatta erken adet olucam sandım adet sancısı gibi ama biraz daha hafif sancılar belim ve bacaklarım çok ağrıdı iki gün dur de yoğun akıntı var renksiz kokusuz anlamadım gitti
Bende boyu. 1.64 kilo 5263 . Boyumda 1.60
Hamileyiiiiiiiiizzzzzzzzz hamiiiiilleeeeyyiiiiimmmmevde bile hamileyim diye gezicem artikKız zaten ondan da ayrı tırsıyorum psikolojik diye mi bu ağrılar sancılar var çaktırmıyorum ama hafiften bulantim da var yok ya ben hamileyim kesin hamileyim evrene güzel mesajlar vereyim
Evet ben bu gece uyuyamam ki sabahta uyanamam daha yatsıyı kılmadım ama cumaya kendimi hazırladım gitcem Rabbim ömür verirse ya nasip sağolasın kuzucumEger yoksa kendini kaptırmanı tabiki istemem ama olmayan hcg yi bitane ignenin yukseltmesi bana tuhaf geliyor ve bence tutunmaya calısıyor zilli hadi bakalım sen yarın bile kan testi yapsan anlarız aslında hergün yükseliyor ya hcg❤
Keske ben 52 olsamBende boyu. 1.64 kilo 52
Bugün ile 6 gün kaldı bu ay kür kullandım çok umutluyum hayırlısı olsun bakalımBenim okadar erken değildi adete bir iki gün kala idi ama böylede olabilir her şeyin hayırlısı olsun adetine kaç gün var
Gelsinlerde kilo hic problem degil pesinde kostururken veririz kiloları dert ettigin seye bak yavuuHele hele kendini avutmalaraaa hamile kalinca 20 kilo alablam aldi kaldi onda kilolar
Iyimis ben okadar olsam yeter63 . Boyumda 1.60
Ben bas bas bagiricam hamileyimm diye ama içimdenHamileyiiiiiiiiizzzzzzzzz hamiiiiilleeeeyyiiiiimmmmevde bile hamileyim diye gezicem artik
Peşinden kosmakla verilmiyorzsten kilolu olucaksin pesinden kosunca da nefes nefese kalirsinoturup kaliyorsun bi yerde ve onu izliyorsun caresizcenasi amaGelsinlerde kilo hic problem degil pesinde kostururken veririz kiloları dert ettigin seye bak yavuu
Senin ne kadarcik kilon var kizzIyimis ben okadar olsam yeter
Ne küru canım bende her ay gibi bu aydaBugün ile 6 gün kaldı bu ay kür kullandım çok umutluyum hayırlısı olsun bakalım
Yani hemen birlesmeden sonramı oldu bi grip gibi dedigin seyBnde iste iki haftadir agir soguk alginligi gecirdim de o yuzden antibiyotik ictim
Çok az kizz 68 kilocuk boyumda 164Senin ne kadarcik kilon var kizz
Aslan pençesi ile böğürtlen kökü adetimin 4. Günü başladım hala da içiyorum adet olana kadar devam bakalım inşallah gerek kalmazNe küru canım bende her ay gibi bu ayda
umutluyum RABBİM umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah tabi hayırlısıyla
Gebelik akıntısı ne zaman başlıyor ya bende şuan aşırı var ve çok rahatsız oluyorum günlük ped fayda etmiyor ve sarı kokusuzYa bu gebelik akıntısı oluyormuş ya herkes te sarı olması şart mı bende ki renksiz akıntı olmaz mı illa sarı mi olacak