• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim adete 9 gün kala başladı hatta erken adet olucam sandım adet sancısı gibi ama biraz daha hafif sancılar belim ve bacaklarım çok ağrıdı iki gün dur de yoğun akıntı var renksiz kokusuz anlamadım gitti
Benim okadar erken değildi adete bir iki gün kala idi ama böylede olabilir her şeyin hayırlısı olsun adetine kaç gün var

Kız zaten ondan da ayrı tırsıyorum psikolojik diye mi bu ağrılar sancılar var çaktırmıyorum ama hafiften bulantim da var 😂😂😂 yok ya ben hamileyim kesin hamileyim evrene güzel mesajlar vereyim 😂😂
Hamileyiiiiiiiiizzzzzzzzz hamiiiiilleeeeyyiiiiimmmm😂😂evde bile hamileyim diye gezicem artik 😂😂

Eger yoksa kendini kaptırmanı tabiki istemem ama olmayan hcg yi bitane ignenin yukseltmesi bana tuhaf geliyor ve bence tutunmaya calısıyor zilli hadi bakalım 🤣 sen yarın bile kan testi yapsan anlarız aslında hergün yükseliyor ya hcg❤
Evet ben bu gece uyuyamam ki sabahta uyanamam daha yatsıyı kılmadım 😂😂😂 ama cumaya kendimi hazırladım gitcem Rabbim ömür verirse ya nasip sağolasın kuzucum :KK19::KK60::KK74:

Gelsinlerde kilo hic problem degil pesinde kostururken veririz kiloları dert ettigin seye bak yavuu🤣🤣😂
Peşinden kosmakla verilmiyor😂😂😂zsten kilolu olucaksin pesinden kosunca da nefes nefese kalirsin😂😂😂😂oturup kaliyorsun bi yerde ve onu izliyorsun caresizce😂😂😂😂nasi ama

Ya bu gebelik akıntısı oluyormuş ya herkes te sarı olması şart mı bende ki renksiz akıntı olmaz mı illa sarı mi olacak 😂
Gebelik akıntısı ne zaman başlıyor ya bende şuan aşırı var ve çok rahatsız oluyorum günlük ped fayda etmiyor ve sarı kokusuz🤮🤮🤮

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back