Tabbim yuzumuze baksın tez vakitte insallah suan bende aynı durumdan muzdaribimAynen canım bende öyle kendimi oyalamaya çalıştım bir ara ama olmadi aslında benimde vermem gereken kilocuklarimvar ama hamileligi düşünmekten kendimi alamiyorum
Iyo geceeeellleerrr .ruyanda bebislee gör emi . Boyle bu topikteki herkesin bebisi olmus. Hep beraber parkta karsilasiyormusuz . Orda beraber gecirdigimiz zamanlardan nasil sabirla bekleyipte sonunda kavustugumiz evlatlarimizdan bahsederken goruverSize doyum olmaz canlar sabah erken kalkicam iyi gecelerdualarinizda bana da yer verin
İyi gecelerSize doyum olmaz canlar sabah erken kalkicam iyi gecelerdualarinizda bana da yer verin
Az kiz bir kac kilo fazlan var benceÇok az kizz 68 kilocuk boyumda 164
Sarı mi sende sarı akıntı mi of bilmiyorum ki bende sorup duruyorum ama benim ki neden sarı değil yaaGebelik akıntısı ne zaman başlıyor ya bende şuan aşırı var ve çok rahatsız oluyorum günlük ped fayda etmiyor ve sarı kokusuz
Amin canımTabbim yuzumuze baksın tez vakitte insallah suan bende aynı durumdan muzdaribim
Canım sana yemin ederim butun belirtileri gecen aylarda yasadım okudukca belirtileri her belirtiyi yasadım. Belirti olmayanları okudugum son iki aydada adet belirtilerim bile olmadıKız zaten ondan da ayrı tırsıyorum psikolojik diye mi bu ağrılar sancılar var çaktırmıyorum ama hafiften bulantim da varyok ya ben hamileyim kesin hamileyim evrene güzel mesajlar vereyim
Başkan hakliCanım sana yemin ederim butun belirtileri gecen aylarda yasadım okudukca belirtileri her belirtiyi yasadım. Belirti olmayanları okudugum son iki aydada adet belirtilerim bile olmadıbunların cogu psikolojik oluyor zor biliyorum ama dinleme kendini ugras bul dinleme adet gunun geldiginde kendini dinlersin nasıl olsa
Hamile olalım minik minikleride kucagımıza alalımmmmmmmmmNe olalim bebeeemmm anlamadim
Ah keşke keşke dinlemesem zorla dinlettiriyor kendini tam unutucam hop sağ kasigim ağrıyor tam unutucam hop akıntı geliyor tam unutucam belim ağrıyor ben nerelere gideyimCanım sana yemin ederim butun belirtileri gecen aylarda yasadım okudukca belirtileri her belirtiyi yasadım. Belirti olmayanları okudugum son iki aydada adet belirtilerim bile olmadıbunların cogu psikolojik oluyor zor biliyorum ama dinleme kendini ugras bul dinleme adet gunun geldiginde kendini dinlersin nasıl olsa
Evet canım 8 kilo çokta değil yani tesellin için teşekkürler canımAz kiz bir kac kilo fazlan var bence
Guzel haberlerini bekliyorum prensesim benim hadi insallah rahat bir uyku cek sen simdi bugün cok yoruldun ve uykuyu hakettinnEvet ben bu gece uyuyamam ki sabahta uyanamam daha yatsıyı kılmadımama cumaya kendimi hazırladım gitcem Rabbim ömür verirse ya nasip sağolasın kuzucum
Inşallah canım güzel haberler verirsin bizeAslan pençesi ile böğürtlen kökü adetimin 4. Günü başladım hala da içiyorum adet olana kadar devam bakalım inşallah gerek kalmaz
Yasam sebebim olacak benim o sen öyle sanPeşinden kosmakla verilmiyorzsten kilolu olucaksin pesinden kosunca da nefes nefese kalirsin oturup kaliyorsun bi yerde ve onu izliyorsun caresizce nasi ama
İnşallahInşallah canım güzel haberler verirsin bize
Ben göremedimKızlar merhaba. Bende dün test yaptım adetime 4 gün var çook sonradan testte 2. Çizgi belirdi ilk ıslakken yoktu kuruyunca oluştu muhtemelen sizce gebelik varmı ? Eki Görüntüle 2296773 Eki Görüntüle 2296774
Canım bu testlerde sonradan çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar ama bence sen adet günün tekrar dene inşallah vardır gebelikKızlar merhaba. Bende dün test yaptım adetime 4 gün var çook sonradan testte 2. Çizgi belirdi ilk ıslakken yoktu kuruyunca oluştu muhtemelen sizce gebelik varmı ? Eki Görüntüle 2296773 Eki Görüntüle 2296774
Canım seni üzmek istemem ama sonradan çıkan testlere güvenme benim kaç defa öyle oldu çok umutlandım sonra adet oldum ama inşallah senin vardır canimKızlar merhaba. Bende dün test yaptım adetime 4 gün var çook sonradan testte 2. Çizgi belirdi ilk ıslakken yoktu kuruyunca oluştu muhtemelen sizce gebelik varmı ? Eki Görüntüle 2296773 Eki Görüntüle 2296774
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?