Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım bende öyle kendimi oyalamaya çalıştım bir ara ama olmadi aslında benimde vermem gereken kilocuklarim var ama hamileligi düşünmekten kendimi alamiyorum
Tabbim yuzumuze baksın tez vakitte insallah suan bende aynı durumdan muzdaribim

Size doyum olmaz canlar sabah erken kalkicam iyi geceler dualarinizda bana da yer verin
Iyo geceeeellleerrr .ruyanda bebislee gör emi . Boyle bu topikteki herkesin bebisi olmus. Hep beraber parkta karsilasiyormusuz . Orda beraber gecirdigimiz zamanlardan nasil sabirla bekleyipte sonunda kavustugumiz evlatlarimizdan bahsederken goruver

Kız zaten ondan da ayrı tırsıyorum psikolojik diye mi bu ağrılar sancılar var çaktırmıyorum ama hafiften bulantim da var yok ya ben hamileyim kesin hamileyim evrene güzel mesajlar vereyim
Canım sana yemin ederim butun belirtileri gecen aylarda yasadım okudukca belirtileri her belirtiyi yasadım. Belirti olmayanları okudugum son iki aydada adet belirtilerim bile olmadı bunların cogu psikolojik oluyor zor biliyorum ama dinleme kendini ugras bul dinleme adet gunun geldiginde kendini dinlersin nasıl olsa

Başkan hakli

Ah keşke keşke dinlemesem zorla dinlettiriyor kendini tam unutucam hop sağ kasigim ağrıyor tam unutucam hop akıntı geliyor tam unutucam belim ağrıyor ben nerelere gideyim

Evet ben bu gece uyuyamam ki sabahta uyanamam daha yatsıyı kılmadım ama cumaya kendimi hazırladım gitcem Rabbim ömür verirse ya nasip sağolasın kuzucum
Guzel haberlerini bekliyorum prensesim benim hadi insallah rahat bir uyku cek sen simdi bugün cok yoruldun ve uykuyu hakettinn

İyi geceler kızlar ben de bu ay ovulasyon testi ile hamile kalmayı deniyorum sat 19 temmuz bat 23 ağustos ovulasyon testim dün pik yaptı değerlendirdik bugün de silikleşti bugün de değerlendirdik bide yarın değerlendiricez inşallah olur çok istiyorum

Kızlar merhaba. Bende dün test yaptım adetime 4 gün var çook sonradan testte 2. Çizgi belirdi ilk ıslakken yoktu kuruyunca oluştu muhtemelen sizce gebelik varmı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…