- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
Evet canım doğru söylüyorsun Ağustos’un sonuna doğru öğrencez zatenEvet insan çok isteyince en ufak bişeyde yada herseyde ayy acaba hamileymiyim diyor kendimden biliyorum ama demek istediğim akinti şu reng olcak yada illa olcak diye bişey yok
Yatarken mi bakıyım ayaktamısertlik var mı kasiginiz da
Ayakta baya sert ksıklarım yatarken daha yumuşaksertlik var mı kasiginiz da
Bende ayakta yatak taYatarken mi bakıyım ayaktamı
Aynen canim biraz sabır ya kız olcak ya erkekEvet canım doğru söylüyorsun Ağustos’un sonuna doğru öğrencez zaten
Kaç günün var ?Bende ayakta yatak taçok rahat hissediyorum bir sertlik var
Son 6 gü kaldı benim adete 9 gün kala basladi heran adet olacak gibiim ama yok 2gundur de yoğun akıntı ve sertlik varKaç günün var ?
İyi gecelerAllah rahatlık versin kızlar ben kaçar
Benimde 3 gün varSon 6 gü kaldı benim adete 9 gün kala basladi heran adet olacak gibiim ama yok 2gundur de yoğun akıntı ve sertlik var
Ben korkudan yapamiyorm silik cizgi gorsem hop kosarim kan vermeye:)Benimde 3 gün var ☺ Silik test çıktı sonradan ama
İnşallah bu ay Rabbim yüzümüzü guldurur ben test yapmaya da korkuyorumBenimde 3 gün varSilik test çıktı sonradan ama
Adetinize kav gün var şuan o ağrılar bende de varBenim goguslerde tik yok.. adetkende nadiren adet olduktan sonra hafif oluyo. Ama sag kasik 10 gundur agrili belli bir nokta ayni ara ara kramp ara ara agri seklinde devamli bir hissiyat var. lenf nodullerim sismisti yillar once agri yapmisti ondan suphelendim yine ama sanki simsek cakar gibi. Baskada bir belirtim yok.
A
Adetinize kav gün var şuan o ağrılar bende de var
Bu adada benimse su gibi akintim var bu kadar seffaf ve sivi akinti pek hatirlamiyordum 2 gundur ama daha yeni dun ve bgnBenim adetim düzenli ben 2 gün önce erken olucagimi bile düşündüm ama yok sadece kramplar ağrılar akıntı var sabırsızlıkla bekliyorum
Yok canım istersen bat gunu tekrarla testi cok erken davranmıssınKızlar merhaba. Bende dün test yaptım adetime 4 gün var çook sonradan testte 2. Çizgi belirdi ilk ıslakken yoktu kuruyunca oluştu muhtemelen sizce gebelik varmı ? Eki Görüntüle 2296773 Eki Görüntüle 2296774
İnsallah canım aramıza hosgeldinİyi geceler kızlar ben de bu ay ovulasyon testi ile hamile kalmayı deniyorum sat 19 temmuz bat 23 ağustos ovulasyon testim dün pik yaptı değerlendirdik bugün de silikleşti bugün de değerlendirdik bide yarın değerlendiricez inşallah olur çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?