• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarı mi sende sarı akıntı mi of bilmiyorum ki bende sorup duruyorum ama benim ki neden sarı değil yaa
İyide ben hamile değilim bilmiyorum 😂😂😂😂 canım ne sarı ne beyaz ara renk benimkisi çok sarısı yeşili enfeksiyona bağlı diye biliyorum canım

Guzel haberlerini bekliyorum prensesim benim hadi insallah rahat bir uyku cek sen simdi bugün cok yoruldun ve uykuyu hakettinn😍😍🥰🥰😗😗😙😙😙😙
Oy benim canım çok tatlısın ya herkesin maşallahı var birbirimize ne güzel ilgilenip destek olup moral veriyoruz maşallah bize öpüyoruuummmmmm :KK60: :KK60: :KK74: :KK74: :KK200::KK200::KK19::KK19::halay::halay::halay:

Canım seni üzmek istemem ama sonradan çıkan testlere güvenme benim kaç defa öyle oldu çok umutlandım sonra adet oldum ama inşallah senin vardır canim
1.5 yıldır her ay bu testlerden yapıyorum ilk defa başıma böylesi geldi normalde sonradan bile olmazdı böyle silik olunca şaşırdım bende 🙁

Şu 1 haftadır her türlü belirtileri yaşıyorum ama tam tersini millet sıcak basması olur ben üşüyorum bu havada millet te iştahsızlık olur ben kıtlıktan çıkmış gibiyim millet sarı beyaz akıntı der bende renksiz millet adet ağrısı der bende kramp allahım neydi günahım 😂😂😂

Valla göğüslerim sanki patlayacak gibi hissediyorum ağrılarıda ara ara oluyor uçlarında hasaslık yok kasıklarımda garip ince ince batmalar oluyor ve 2 gündür inanılmaz gazım ve baş ağrım var benim

Valla göğüslerim sanki patlayacak gibi hissediyorum ağrılarıda ara ara oluyor uçlarında hasaslık yok kasıklarımda garip ince ince batmalar oluyor ve 2 gündür inanılmaz gazım ve baş ağrım var benim
Benim şişkinlik degilde hassasiyet vardı adetme bikac gün kala gogsum çok hafif masanın kenarına değmişti öyle bir oldum ki sanki elektirik çarptı çığlık attım resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back