• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet insan çok isteyince en ufak bişeyde yada herseyde ayy acaba hamileymiyim diyor kendimden biliyorum ama demek istediğim akinti şu reng olcak yada illa olcak diye bişey yok
Evet canım doğru söylüyorsun Ağustos’un sonuna doğru öğrencez zaten 😂😂

Benim goguslerde tik yok.. adetkende nadiren adet olduktan sonra hafif oluyo. Ama sag kasik 10 gundur agrili belli bir nokta ayni ara ara kramp ara ara agri seklinde devamli bir hissiyat var. lenf nodullerim sismisti yillar once agri yapmisti ondan suphelendim yine ama sanki simsek cakar gibi. Baskada bir belirtim yok.

A
Benim goguslerde tik yok.. adetkende nadiren adet olduktan sonra hafif oluyo. Ama sag kasik 10 gundur agrili belli bir nokta ayni ara ara kramp ara ara agri seklinde devamli bir hissiyat var. lenf nodullerim sismisti yillar once agri yapmisti ondan suphelendim yine ama sanki simsek cakar gibi. Baskada bir belirtim yok.
Adetinize kav gün var şuan o ağrılar bende de var

Benim adetim düzenli ben 2 gün önce erken olucagimi bile düşündüm ama yok sadece kramplar ağrılar akıntı var sabırsızlıkla bekliyorum

Benimde öylee burda çoğunlukla sarı veya sümük su akıntı diyorlar ama bende ki de renksiz kokusuz yoğun akıntı

İyi geceler kızlar ben de bu ay ovulasyon testi ile hamile kalmayı deniyorum sat 19 temmuz bat 23 ağustos ovulasyon testim dün pik yaptı değerlendirdik bugün de silikleşti bugün de değerlendirdik bide yarın değerlendiricez inşallah olur çok istiyorum 🤰
İnsallah canım aramıza hosgeldin😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back