• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde bogazım agrıyo yutkunurken boyleee ama klimaya baglıyorum insallah bizi sadırtır zıpırlarımız helloo der bunların hepsini biz yaptık siz ne sandınız 🤣🤣🤦‍♀️😂🤪🤪
😂😂😂😂😂😂😂🤰🤱🤰helloo mamiii nasil sictik agziniza diycekler bence benim de bogazim agriyo😂ama ben de bademcik var😂😂

Aminn canım inşallah çok ağladığın adet olduğunda boğazım düğümlendiği oluyordu bez reklamında bile bebek görünce içim gidiyordu benmde bigun bebeğim olcakmi anne olabilcekmiyim diye çok üzüldüğüm olmuştur ama sonra silkenip kendime gelmisim yinede RABBİM sabır veriyor RABBİM olanları bağışlasın isteyenlerde tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Insallah gulum gercekten cok zor surecler gebelik beklerken kırmızıları gorup baskalarının hamilelik haberini almak bekledigin istedigin anda olmaması istemeyenlerin hamile kalması insan degisik duygular yasıyor. Bu ay tum negatifleri attım ustumden biryanım olacak bir yanım olmayacak diyor olmasa bile genc gosteriyorum problem yok diyorum kilo almicam diorum bahaneler filen iste🤣🤦‍♀️🤪🤪
Rabbim hayırlıysa zamanı hemen simde versin hic hayırlı olmayacaksa ben beklerim canım benim🤲

Ya of benim bu ağrılar adet mi bebis mi :( şimdi de belim sızlıyor ya hamile olanlar illa sarı akıntı mi olacak renksiz akıntı olmuyor mu yaa 😂
Canım benim iki hamileligimdede hiç dikkat çekecek bi akintim olmadi hiç belirtim yoktu hatta olmayan aylarda bütün belirtileri yaşadım ama o ay hiç bişey yoktu adet sancısı vardı şimdi oldum olcam gibiydim bu şancı normalmiş 7 8 haftaya kadar devam etti

Insallah gulum gercekten cok zor surecler gebelik beklerken kırmızıları gorup baskalarının hamilelik haberini almak bekledigin istedigin anda olmaması istemeyenlerin hamile kalması insan degisik duygular yasıyor. Bu ay tum negatifleri attım ustumden biryanım olacak bir yanım olmayacak diyor olmasa bile genc gosteriyorum problem yok diyorum kilo almicam diorum bahaneler filen iste🤣🤦‍♀️🤪🤪
Rabbim hayırlıysa zamanı hemen simde versin hic hayırlı olmayacaksa ben beklerim canım benim🤲
Hele hele kendini avutmalaraaa 😂😂😂🤱🤰💜💜hamile kalinca 20 kilo al😂😂😂ablam aldi kaldi onda kilolar😂😂

Canım benim iki hamileligimdede hiç dikkat çekecek bi akintim olmadi hiç belirtim yoktu hatta olmayan aylarda bütün belirtileri yaşadım ama o ay hiç bişey yoktu adet sancısı vardı şimdi oldum olcam gibiydim bu şancı normalmiş 7 8 haftaya kadar devam etti
Benim adete 9 gün kala başladı hatta erken adet olucam sandım adet sancısı gibi ama biraz daha hafif sancılar belim ve bacaklarım çok ağrıdı iki gün dur de yoğun akıntı var renksiz kokusuz anlamadım gitti

Aynen canım bende öyle kendimi oyalamaya çalıştım bir ara ama olmadi aslında benimde vermem gereken kilocuklarim 😊var ama hamileligi düşünmekten kendimi alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back