• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakmadın yani🤦‍♀️🤣 ben ovu kullanmadıgım icin soruyorum sana belliki hesaplamara gore aynı tarihlere denk geliyor. gerci bunyeye gore degisio ama yum akıntılarım pazar ve pzartesi oldu ptesiyi degerlendiremedik salıyı degerlendirebildik takvimdede pazartesi yüksek salı orta hamilelik sansı yazıyordu insallah sansın birinden birini yakalayabilmisizdir yaa🤲
Insallllaaahhhhhhhhh insallllaahhhhh🤗daha once hic dikkat etmiyordum yumurtlamaya falan da bu ay inceliyim dedim babakim nasil biseymiskee😂 akintim vardi hani gelmese bile bi islaklik hiisediliyordu . Ara ara gelen cok az kasiklarimda hafif sizilar . En son da catladigi gun de disardaydim . Yurumekte zorlandim biraz bi agri geldi kisa sureli sonra geettiii . Dedim kus uçtu beybiiissiii😂😂😂

Kızlar nekadar sabirsiziniz 3 4 5 6 ay olmuş siz şimdiden üzülmeye başlamışsınız az önce yazdığım gibi ben 4 sene bekledim her ay umutla sonra hayal kırıklığı çok şükür RABBİME kızımı nasip etti kızım olduktan sonra 6 ay adet olmadım sonra tekrar istedik kızım 1.5 yaşındayken tekrar hamile kaldım 10 haftalıkken düşük yaptım şimdi onun üstünede 1.5 yıl geçti yine olmadi sabirli olun bende basta çok sabirsizdim işte RABBİM bize sabırlı olmayı sukretmenin güzelliğini öğretiyor
Cok dogru soyluyorsun canım bir sene bile insana uzun geliyor allahta sana iyi sabır vermis insallah tekrar bekletmez okadar ne seni nede bizleri🤲

Kızlar testime bakarmısınız 3-4 saat içinde böyle oldu sizce sonuc nedir

Eklentiler

• IMG_20190807_204833.jpg
    IMG_20190807_204833.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20190807-WA0063.jpeg
    IMG-20190807-WA0063.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20190808_000829.jpg
    IMG_20190808_000829.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 32
Insallllaaahhhhhhhhh insallllaahhhhh🤗daha once hic dikkat etmiyordum yumurtlamaya falan da bu ay inceliyim dedim babakim nasil biseymiskee😂 akintim vardi hani gelmese bile bi islaklik hiisediliyordu . Ara ara gelen cok az kasiklarimda hafif sizilar . En son da catladigi gun de disardaydim . Yurumekte zorlandim biraz bi agri geldi kisa sureli sonra geettiii . Dedim kus uçtu beybiiissiii😂😂😂
İnsallah ucup rahime konmustur bebegiiin yaaa ❤️🤲 ben heray kasık agrısı yasardım buay odaklayıp dinlemedim kendimi salladım olursada allahtan olmazsada artık sayılı gunlerde gecmez simdi yum tarihinden sonra bi degisik oldum belirti arıyorum aramakta istemiyorum kurtarın beniiii🤣🤪

İnsallah ucup rahime konmustur bebegiiin yaaa ❤🤲 ben heray kasık agrısı yasardım buay odaklayıp dinlemedim kendimi salladım olursada allahtan olmazsada artık sayılı gunlerde gecmez simdi yum tarihinden sonra bi degisik oldum belirti arıyorum aramakta istemiyorum kurtarın beniiii🤣🤪
Benim belim agriyor 2 gundur 😂😂😂diyorum ki üstüm acik kalmistir agriyordur .hic sanmiyorum obur türlü olacagini

İnce bulguru isla soğan domates yeşillik doğra ki mor lahana da katıyorum el yapımı nar ekşisi yaninaa güzel bir bardak ayran turşu ohh afiyet olsun 😂
Oogggffff hamile degilim su an Yoksa canim cekmisti ki hamile olmama gerek yok canim cekti😂😂😂😂😂

Cok dogru soyluyorsun canım bir sene bile insana uzun geliyor allahta sana iyi sabır vermis insallah tekrar bekletmez okadar ne seni nede bizleri🤲
Aminn canım inşallah çok ağladığın adet olduğunda boğazım düğümlendiği oluyordu bez reklamında bile bebek görünce içim gidiyordu benmde bigun bebeğim olcakmi anne olabilcekmiyim diye çok üzüldüğüm olmuştur ama sonra silkenip kendime gelmisim yinede RABBİM sabır veriyor RABBİM olanları bağışlasın isteyenlerde tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Benim belim agriyor 2 gundur 😂😂😂diyorum ki üstüm acik kalmistir agriyordur .hic sanmiyorum obur türlü olacagini
Benimde bogazım agrıyo yutkunurken boyleee ama klimaya baglıyorum insallah bizi sadırtır zıpırlarımız helloo der bunların hepsini biz yaptık siz ne sandınız 🤣🤣🤦‍♀️😂🤪🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back