- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Insallah bebege yansımaz canım dr gorundunmu?Ama farkinda degildim ki sekiz aydir olmuyor dedim olmaz yine ama oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bebege yansımaz canım dr gorundunmu?Ama farkinda degildim ki sekiz aydir olmuyor dedim olmaz yine ama oldu
O nasıl biseymiskiBu bat ı ilk okuduğumda bende tokatlilarin yaptığı bat geliyor Du aklıma
5 agustosta iki cizgi 6 agustosta silik cizgiCanım senin yum gunlerin benimkiyle aynımıydı? Ne zamandı?
Daha bugun ogrendim yarina randevu aldim gidicem insallah netten baktim ama bebeligi bilmeden icince bi zarari olmuyor diyor ama icim hic rahat degilInsallah bebege yansımaz canım dr gorundunmu?
Yeşil mercimek ve yeşillikler le yapılan kisirin değişik versiyonuO nasıl biseymiski
Aynı anda takvim uygulamasındanda baktınmı peki?5 agustosta iki cizgi 6 agustosta silik cizgi
Vallaha ya hay o hirsizinGelemedi ki bi turlu is yerinde bi hirszlk olmus onu cozmye calisiolr bana getirydi kayitlri bulmustm simdiye hay ben o hirsizin
Malesef ole ama cok uzun surmuo galibaSagol cnm ama kotu bisey ya
Daha bugun ogrendim yarina randevu aldim gidicem insallah netten baktim ama bebeligi bilmeden icince bi zarari olmuyor diyor ama icim hic rahat degil
Bu ay ovulaston testi denedim ilk defa ordanAynı anda takvim uygulamasındanda baktınmı peki?
Biara yapta yiyelimYeşil mercimek ve yeşillikler le yapılan kisirin değişik versiyonu
Insallah cnm dua edin bizim icinTemiz haberler getirirsin insallah yarın ya
Bozma sakın :)Guvercin yavrusu cikarbu aralar cok görüyorum her yerde guvrrcin yuvasi hatta benim balkondada var bi de semaverin icine yuva yapmis cücükler
Ah bacım çok yıpratıcı bi süreçmiş çokEvet o yuzden sizi cok iyi anliyorum
olur yaparım yersiniz ben yemem pek sevemedimBiara yapta yiyelim
Bozmam kizz asllaaaaneeeemm hep derdi guvercinlerin bedduasini alma diyeBozma sakın :)
Malesef oyle cnm Allahim sabir versinAh bacım çok yıpratıcı bi süreçmiş çok
Bakmadın yani ben ovu kullanmadıgım icin soruyorum sana belliki hesaplamara gore aynı tarihlere denk geliyor. gerci bunyeye gore degisio ama yum akıntılarım pazar ve pzartesi oldu ptesiyi degerlendiremedik salıyı degerlendirebildik takvimdede pazartesi yüksek salı orta hamilelik sansı yazıyordu insallah sansın birinden birini yakalayabilmisizdir yaaBu ay ovulaston testi denedim ilk defa ordan
Dualarım sizinleInsallah cnm dua edin bizim icin