- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Sezon finaline girdi resmen bizim çocuklarAz kaldı az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezon finaline girdi resmen bizim çocuklarAz kaldı az
Kız bendede ilk korunmayı bıraktığım ay döllenme olmuştu ahh tutunamamış ama demekki polip yüzündendi cidden millet takır takır doğuruyo yaaaMaşallah milletin kocası ceket atar hamile kalır bizde böyle bekleyelim sabret ile ne diyeyim allah bizde hayırlısı mi kısa zamanda versin
Abi kafam kopsa gene çıkmaz kafamdan
Evet ben beklemeyince hic ustune dusmedim on gun gecmis bugun test yaptim bide antibiyotik falan kullandim korkuyorum bu yuzden yarin doktora gidicem bakalimHaziranmı
Maşallah maşallah evet darısı bizim başımızaKız bendede ilk korunmayı bıraktığım ay döllenme olmuştu ahh tutunamamış ama demekki polip yüzündendi cidden millet takır takır doğuruyo yaaa
Kanalının tıkanık olduğu ultrasondamı anlaşıldıYok iste gorunumu oyleymis sadece sonra ozelde bi doktora gittim adetin duzenli degerlerin iyi sadece goruntuden oyle demis sana dedimeger bnm sol kanalim tikaliymis hsg cekildim o ay hamile kaldim
Simdiden gecmis olsun canmHadi yav ama her doktor aynı şeyi söylemiyo ya bendede polip var cuma gidicem kürtaj gibi içimi kazicak
Canım senin yum gunlerin benimkiyle aynımıydı? Ne zamandı?Sezon finaline girdi resmen bizim çocuklar
Ay Allah korusun hiç bişey olmaz inşallahEvet ben beklemeyince hic ustune dusmedim on gun gecmis bugun test yaptim bide antibiyotik falan kullandim korkuyorum bu yuzden yarin doktora gidicem bakalim
Normlmis cnm gebelikteYa bide bu sefer farkli bisey agzimda bi metal tadi var anlam veremedim bilgisi olan var mi ??
Sağol şekerimSimdiden gecmis olsun canm
Hayir ilac tedavisi falan oldum alti ay olmayinca doktorum dedi yapalim diye yapti meger tikaliymisKanalının tıkanık olduğu ultrasondamı anlaşıldı
Ayyy geciktin bide antibiyotikmi kullandın sen ne yaptınEvet ben beklemeyince hic ustune dusmedim on gun gecmis bugun test yaptim bide antibiyotik falan kullandim korkuyorum bu yuzden yarin doktora gidicem bakalim
Sagol cnm ama kotu bisey yaNormlmis cnm gebelikte
Sende bu yollardan geçtin demekHayir ilac tedavisi falan oldum alti ay olmayinca doktorum dedi yapalim diye yapti meger tikaliymis
Ama farkinda degildim ki sekiz aydir olmuyor dedim olmaz yine ama olduAyyy geciktin bide antibiyotikmi kullandın sen ne yaptın
Guvercin yavrusu cikarbu aralar cok görüyorum her yerde guvrrcin yuvasi hatta benim balkondada var bi de semaverin icine yuva yapmis cücüklerAllah seni ni yapmasın civcik çıkmasın
Evet o yuzden sizi cok iyi anliyorumSende bu yollardan geçtin demek
Bu bat ı ilk okuduğumda bende tokatlilarin yaptığı bat geliyor Du aklımaBat nedir
Gelemedi ki bi turlu is yerinde bi hirszlk olmus onu cozmye calisiolr bana getirydi kayitlri bulmustm simdiye hay ben o hirsizinBariş kiz bariş yum gununun hatrinasonra devam edersin küsmeye