- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Şafak 13 tertip ben de yok gelen giden sen de varsa iizziiiyyycccükkk da bana yollayiveriverbnm de 20si kader ortagim. Kaldi 13 gun. Yok mu sende değüşük seyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şafak 13 tertip ben de yok gelen giden sen de varsa iizziiiyyycccükkk da bana yollayiveriverbnm de 20si kader ortagim. Kaldi 13 gun. Yok mu sende değüşük seyler
Hadi ya acinizi hatirlattim kusura bakma canm hayirlisiyla olsjn insallahAy keşkee öyle olsaydı ben 6buçık aylık kürtaj oldum kalpleri durdu ikizlerim sonrası uzun zaman sonra kimyasal oldu şimdi de uğraşmaya devam olsun diye
Belli oluyornaptinKızlar nörüyonuz ben moralimi düzelttimde geldim accıkk
Kız yüreğime su serptin iğnenin 7. Günü ya bugün bu kadar yükseltmiş olamaz mı yani ☺☺ Ya kuzucum ne diyeceğimi bilemedim teşekkür ederim yinede çok belli değil karma karışık duygular içerisindeyim
Bat nedirSagol cnm
Ogrendim cok sukur 26 haziranBat nedir
Ay inşallah yav yeter canıma tak ettiOo dur bakalım hemen yelkenleri indirmek yok çok yenisiniz inşallah kısa zamanda Rabbim nasip eder çifter çifter hemde
Bariş kiz bariş yum gununun hatrinasonra devam edersin küsmeyeNiye hep yum gunleri bu kocalarla tartsma olur ki
Önemli değil amin inşallah allah isteyen herkese versinHadi ya acinizi hatirlattim kusura bakma canm hayirlisiyla olsjn insallah
Yok kiz yumurtladim kuluçkaya yattimmmL Loriklorik nerdesin gııı yumurtlama günlerin herhal
Sorma canım ya bide ben mal gibi afedersin doktorada çok gidiyorum her gittiğimdede bi sorun söyleyip gönderiyolar artık psikolojim yerlerdeBu kadar takma cnm gercekten kada da bitiyor dusundukce daha kotu oluyor insan benm de ilk ki bi sene sonra oldu artik psikolojim bozulmustu simdi pismanim o kadar taktigima cunku kismet nasip
Allah seni ni yapmasın civcik çıkmasınYok kiz yumurtladim kuluçkaya yattimmm
Ya zaten doktorlar bizi daha kotu yapiyorlar bana da neler neler dediler polikistik var kilo vermen lazim yoksa asla cocugun olmaz dedi meger gorunum oyleymisSorma canım ya bide ben mal gibi afedersin doktorada çok gidiyorum her gittiğimdede bi sorun söyleyip gönderiyolar artık psikolojim yerlerde
İşte en büyük sıkıntı psikoloji kafanızdan çıkarın takmamayal düşünmeme çalışın çok zor kendimden biliyorum ama ben kendi yapamadım size söyleyeyimSorma canım ya bide ben mal gibi afedersin doktorada çok gidiyorum her gittiğimdede bi sorun söyleyip gönderiyolar artık psikolojim yerlerde
Aa sendedemi polikistik var kızYa zaten doktorlar bizi daha kotu yapiyorlar bana da neler neler dediler polikistik var kilo vermen lazim yoksa asla cocugun olmaz dedi meger gorunum oyleymis
Abi kafam kopsa gene çıkmaz kafamdan vallahiİşte en büyük sıkıntı psikoloji kafanızdan çıkarın takmamayal düşünmeme çalışın çok zor kendimden biliyorum ama ben kendi yapamadım size söyleyeyim
Yok iste gorunumu oyleymis sadece sonra ozelde bi doktora gittim adetin duzenli degerlerin iyi sadece goruntuden oyle demis sana dedimeger bnm sol kanalim tikaliymis hsg cekildim o ay hamile kaldimAa sendedemi polikistik var kız
HaziranmıOgrendim cok sukur 26 haziran
Maşallah milletin kocası ceket atar hamile kalır bizde böyle bekleyelim sabret ile ne diyeyim allah bizde hayırlısı mi kısa zamanda versinAbi kafam kopsa gene çıkmaz kafamdan vallahi
Hadi yav ama her doktor aynı şeyi söylemiyo ya bendede polip var cuma gidicem kürtaj gibi içimi kazicakYok iste gorunumu oyleymis sadece sonra ozelde bi doktora gittim adetin duzenli degerlerin iyi sadece goruntuden oyle demis sana dedimeger bnm sol kanalim tikaliymis hsg cekildim o ay hamile kaldim