• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız yüreğime su serptin iğnenin 7. Günü ya bugün bu kadar yükseltmiş olamaz mı yani ☺☺ Ya kuzucum ne diyeceğimi bilemedim teşekkür ederim yinede çok belli değil karma karışık duygular içerisindeyim 😂😂

Eger yoksa kendini kaptırmanı tabiki istemem ama olmayan hcg yi bitane ignenin yukseltmesi bana tuhaf geliyor ve bence tutunmaya calısıyor zilli hadi bakalım 🤣 sen yarın bile kan testi yapsan anlarız aslında hergün yükseliyor ya hcg❤️

Bu kadar takma cnm gercekten kada da bitiyor dusundukce daha kotu oluyor insan benm de ilk ki bi sene sonra oldu artik psikolojim bozulmustu simdi pismanim o kadar taktigima cunku kismet nasip
Sorma canım ya bide ben mal gibi afedersin doktorada çok gidiyorum her gittiğimdede bi sorun söyleyip gönderiyolar artık psikolojim yerlerde

Sorma canım ya bide ben mal gibi afedersin doktorada çok gidiyorum her gittiğimdede bi sorun söyleyip gönderiyolar artık psikolojim yerlerde
Ya zaten doktorlar bizi daha kotu yapiyorlar bana da neler neler dediler polikistik var kilo vermen lazim yoksa asla cocugun olmaz dedi meger gorunum oyleymis 🙄

İşte en büyük sıkıntı psikoloji kafanızdan çıkarın takmamayal düşünmeme çalışın çok zor kendimden biliyorum ama ben kendi yapamadım size söyleyeyim 😁

Ya zaten doktorlar bizi daha kotu yapiyorlar bana da neler neler dediler polikistik var kilo vermen lazim yoksa asla cocugun olmaz dedi meger gorunum oyleymis 🙄
Aa sendedemi polikistik var kız

Yok iste gorunumu oyleymis sadece sonra ozelde bi doktora gittim adetin duzenli degerlerin iyi sadece goruntuden oyle demis sana dedi😂meger bnm sol kanalim tikaliymis hsg cekildim o ay hamile kaldim 😊
Hadi yav ama her doktor aynı şeyi söylemiyo ya bendede polip var cuma gidicem kürtaj gibi içimi kazicak 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back